Bästa året!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag skaffade körkortet!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag kommer inte ens ihåg vad jag gav för nyårs löften haha ;)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej inte det, men det finns många som väntar barn året som kommer ;)

4. Dog någon som stod dig nära?
Jo tyvärr.

5. Vilka länder besökte du?
Höll mig till Sverige och Finland detta år

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
En utlandsresa som vi planerar för tillfället!

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
22 Januari när jag fyllde 18, 12 Februari när jag träffade Micke första gången & 5 April när jag och Micke vart tillsammans!

8. Vad var din största framgång 2010?
Jobb på Hedvigsgården, att dom ville att jag skulle fortsätta jobba efter sommaren, och att få jobba natt på boendet!

9. Största misstaget?
Oj. Måste väl vara bråk mellan mig och Micke. Annars ångrar jag ingenting i nuläget, det har ju tagit mig till där jag står idag! Sen att jag och Sara kom ifrån varandra där ett tag var inte alls kul, men vi har hittat tillbaka till varandra närmare än någonsin!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Psykiskt mådde jag piss för inte så längesen men det återhämtade jag mig ifrån. Sen hade jag vääärldens influenda som pågick i evigheter. Men nu verkar jag vara helt frisk ;)

11. Bästa köpet?
Saker till lägenheten!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Ikea, Kläder & Alkohol

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Micke, han vart min bästa vän och sen min pojkvän. Han fick mig upp på mina fötter igen! Sen att jag har så underbara vänner som jag har gör mig riktigt glad!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Har min partylåtar men dom som är starkast för mig är Face Down och Highwayman!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare! Jag var nere på botten men tog mig upp igen och gladare än förut!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat säkert? Man kunde ju ha fått bättre på proven, som mina lärare sa, ifall jag hade verkligen pluggat hade jag fått mvg, men vg duger väl också. Men man blir lite besviken på sig själv när man hör avv man kunde nått mvg :)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Skolkat?

18. Hur tillbringade du julen?
Med min familj och sen Mickes familj!

19. Blev du kär i år?
Utan tvekan, Micke är underbar!

20. Favoritprogram på TV?
Hittade mig en ny serie iår Hellcats. helt grym!

21. Bästa boken du läste i år?
Haha ingen aning... Har varit dålig på att läsa böcker iår!

22. Största musikaliska upptäckten?
ingen aning :)

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En födelsedag värd att minnas. :)

25. Något du önskade dig men inte fick?
Tror jag väl inte :)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag umgicks med världens bästa vänner. Hade en födelsedagsfest i en kvartetsgård som spårade ur med hur mycket folk som helst, drog ut på krogen första gången och hade svinkul!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
en utlandsresa som sagt ;)

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Väldigt blandad! Jeans, mjukisbyxor, strumpbyxor, klänning, kjol, linnen, långärmat. Jag hade allt ;)

29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, pojkvän och familj, jobbet och att bara leva!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Channing Tatum as always!

31. Vem saknade du?
Morfar

32. De bästa nya människorna du träffade?
MICKEMICKEMICKE, behöver jag säga mer? Mickes familj + Erik är helt underbara så dom står också på listan! Carro! Colette! Och många fler.

GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER

Herregud vad bra humör jag är på. Detta hår har utan tvekan varit det bästa jag varit med om, 2010 var mitt år! Jag har gråtit, jag har skrikit, jag har brytit ihop men jag har lyckats göra detta år till det bästa ändå, och det är tack vare mina underbara vänner, min obeskrivligt fina familj och min älskade pojkvän som jag träffade iår. Ni gjorde att jag tog mig upp igen, och jag bara känner att jag är starkare än någonsin! Ha en jättebra kväll nu allihopa, jag ska fira den med min älskade vänner och min baby, kommer bli hur bra som helst.

16 personer vi ska bjuda på 3 rätters middag, massor med tävlingar och dans. Jag är såååå taggad!


bilduppdatering på lägenheten!

Hej allihopa!
Nu tänkte jag ge er en liten uppdatering med bilder från lägenheten!



Tvrummet har fått sig en ny lampa, min älskade maskroslampa!
Sen självklart soffan som är en stor favorit.


Vitrånskåp med lite smått och gott i!


Stortvn!


Här har ni våran nyårsdukning, den tog upp en hel del plats men fint är det.


Expedithyllan som genast gjorde hemmet mycket trevligare och verkligen behövdes!
Sen lampan även :)


Lite champangeglas!


Inspiration från mamma min när man slängde i ljusen där!

30. Om det här vore min sista dag

Oj. Jag vill inte tänka så. Om det vore min sista dag. Jag skulle umgås med mina älskade. Ta vara på varje sekund tillsammans. Usch vilken hemsk punkt, ingen kul.

29. Min favoritsemester

Bulgarien 2008 without a doubt. Hela familjen for dit en vecka för att umgås och den vart så vild och galen. Jag och Emelie träffade folk som vi alltid kommer att komma ihåg. Gjorde saker vi aldrig kommer glömma. Ett av mina absolut bästa minnen.

Man klev upp runt 7 och la ut handdukarna på solstolarna. Klockan 8 var det frukost. Sen sola och bada hela dagen=sova i solstolen för man inte fått någon sömn. Sen runt 5 gick man upp till hotellet och fixade sig. 6 Var det middag ute på någon restaurang. Sen drog man ut och partade till typ 5 på morgonen. Gick och la sig och sen började dagen om klockan 7 igen. Så höll det på i en vecka, den var galen och vild men min mage var typ pajj efteråt. Men kul hade vi!


Tror det var här vi åt en pasta som gjorde mig otroligt magsjuk haha.


Sola och bada nere vid stranden!


Några pojkar vi träffade från Sverige!


Haha jag på en toa.


Vi åt världens godaste frukost


Fick gratis drinkar och shots


Hotellet!


Och fulla var vi!


Party!


Familjen!


Och en återställare mitt på dagen

28. det här saknar jag

Morfar. Min älskade underbara morfar saknar jag varje dag. Du gick bort för tidigt morfar, jag hann aldrig säga hejdå.. Jag saknar att kunna fara till dig när jag vill komma bort en stund, jag sanar att kunna sitta ner vid ditt bord med tyg fasthäftat och prata med dig, jag saknar att när man kommer så står an du sitta ute med sotan i knät och njuta av sommaren. Du var min bästa vän. Jag älskar dig och jag saknar dig oerhört varje dag. Jag saknar att kunna komma till dig och resten av världen upphör för en liten stund. När du brukar skjutsa mig till stan för att du skulle "handla" men det vara bara en vit lögn för att jag behövde skjuts. Jag saknar din röst och ditt skratt. Du gick bort för tidigt, det var inte rättvist du var bara 69 år. När vi byggde träkojjan ute på din gård och du hjälpte till så mycket för att få den klar, och när den var klar så ville jag inte vara där för det kunde finnas spindlar där haha. Gud tog ifrån mig min ängel, morfar jag saknar dig.


Du var världens finaste person

27. Om jag vann en miljon kronor

Om jag vann det skulle jag fara utomlands, resa runt och uppleva världen. Skulle även lägga undan pengar till senare. Jag skulle shoppa litegrann, men bara lite ;) Sen ja, köpa bil, och allt sånt där man nu ska köpa haha ;D

26. mina rädslor

Haha mina rädslor vet dom flesta vilka det är. Dom tre absolut värsta är spindlar, vatten och höjder.
Spindlar kan få mig att vägra gå in i ett rum om jag vet att det finns en spindel där, jag är så gudförbannat äckliga och hemska, dom har fler ben än mig och kommer typ äta upp mig?
Vatten har jag nästan alltid varit rädd för. Djupt vatten, öppet hav, sjöar, att sitta i en båt och inte kunna se botten, veta att det finns fiskar i vattnet(jag jävlar avskyr dom där djuren). Jag an verkligen börja gråta om jag måste sitta i en båt.
Höjder. Det är typ en enkel väg till döden? Min mage vänds ut och in om jag går ut på en balkong, jag får svindel när jag tittar ner om jag står högt upp, och jag skulle typ aldrig i livet våga hoppa fallskärm.

Det är det absolut värsta jag vet. Sen finns det väl mindre saker som är roligt men det där är det jobbigaste för mig!

nyårs snaaart

Haha daaamn nu börjar nyårs verkligen ta sig! Massor att inhandla, städa städa städa osv! Kommer bli jättebra. Undar bara hur vi ska kunna få 16 personer att kunna äta i lägenheten, men de ordnar sig ;)

Ikväll är det bio med Mickes syskon från Sthlm, vi ska se Megamind, den verkar faktiskt bra, jag som tycker så bra om tecknade filmer hehe ;) Sen kommer min älskade Sara till stan, då ska vi nog börja inhandla för nyår, greaaaat!


äventyr hela dagen!

Denna dag bestod av att man började att försova sig haha! Gabban ringer och väcker mig, Micke, Robin och Alex som alla hade försovit sig ;) Sen tog vi oss äntligen iväg. Vart att fara in på dollarstore, fara och äta på Mcdonalds som givet ;) Sen var det Alko och Ikea! Herregud vad det handlades saker, vi var rädda att det inte skulle rymmas i bilen haha men vi hade tur så det gick just så pass.

Nu har jag och älsklingen sett Knight and day och nu fixar Micke lite med allt vi köpt och jag uppdaterar vid datorn! Imorgon är äsklingen också ledig så då blir det mys i massor, vi ska inhandla all mat till nyårs, trerätters, kommer bli så grymt. Pratat med Reb och det börjar ta sig planerna, suuuuper


Du är min skatt, min lycka, mitt allt.
Jag älskar dig!

Juni 2010

Började otroligt varmt. Sommaren kom med stormsteg kändes det som. Spenderade typ all tid jag fick i Drängsmark. Det var studentvecka på skolan, vilket innebär zombies som gick runt och skrämde livet ur folk, vattenkrig och massor med grisnäsor. Skolavslutning med mina älskade vänner. Skaffade mig jobb på äldreboendet i Kåge där jag stormtrivs ♥. Massor med kvällar i Drängs utomhus. Storhandlade på Ikea inför flytten till lägenheten. Långa pratkvällar ute i Mickes rum. Kvällar nere vid älven. Promenader runt i Drängsmark. Emma fyllde 6 år. Vi var med om jordskalv som skrämde skiten ur mig och Annica. En sväng till Umeå med min älskling där man körde vilse väldigt mycket. Midsommar med älskade vänner hos Salander. Mys hemma i Drängs när man kollade in kungabröllopet. Underbara stunder med vänner.




'til you pushed me in the fire


There's a whole lot of things that I will forgive
But I just can't take a liar
I was by your side 'til the very end
'til you pushed me in the fire

I tried to believe you but something is wrong
You won't look in my eyes tell me what's going on

It's you and me against the world
That's what you said, that's what you said
If you can't be honest with me
Then I'm afraid this is the end

Hurry up, hurry up
If you ever really cared about me
Tell the truth, give it up
You're still guilty 'cause you're stuttering

Oh oh oh oh oh ey ey ey ey ey oh oh oh oh woah
Yeah you're stuttering
Oh oh oh oh oh ey ey ey ey ey oh oh oh oh woah
Yeah you're stuttering

Now the seconds turn into minutes now
But you won't give me an answer

You can tell me this, you can tell me that
But don't say you don't remember

'Cause I know you better than you know yourself
So don't say I'm crazy, I know very well

It's you and me against the world
That's what you said, that's what you said
If you can't be honest with me
Then I'm afraid this is the end

igår, i love it!

Hej mina vänner! Då har man vaknat igen och har förbaskat ont i kroppen men det är smällar man får ta. Igår var otroligt kul, dansade ute på golvet med Reb, Colette, Robin, Micke och massa andra, hade jättekul.

Sen att äckliga och omogna killa inte kan hålla händerna borta resulterar i kaos men vafan, jag hade kul iaf! Nu ska vi se om jag kan börja bli en människa igen, kram på er!

annandagen

Hej på er. Denna dag ha bestått av jobb, mellandagsrean och nu fest för fulla muggar! Vi ses ute på station ikväll, pussss

julafton över

Hej på er. Då är julaftonen över för iår då! Har haft en riktigt mysig jul bestående av både min familj och Mickes familj. Och idag bestod de av släktmiddag i Drängsmark, otroligt mysigt med julbord, mobilspel och massa prat. Nu ska jag och älsklingen se The Town och äte lite ost och kex! Vi hörs sen. kram på er.

Bilder från julafton kommer ni att få både från min kamera, Johannas kamera och Annicas kamera när dom lagt in lite bilder!

24. Det här får mig att gråta

DEt här får mig att gråta? Det finns många saker som får mig att gråta, jag är en otroligt känslomässig person. När jag ser filmer gråter jag. När jag och någon kompis bråkar så gråter jag. När jag blir väldigt arg så kommer tårarna. När någon dör så gråter jag. När jag bli missförstådd så gråter jag. När det blir för mycket så gråter jag. Ser jag kryp så gråter jag. Något jag är rädd för, t.ex. vatten och höjder gråter jag för. Det finns jättemånga saker som får mig att gråta, mina nära och kära är en stor punkt som ifall något händer med dom så gråter jag mängder.

Finns ju då även positiva saker jag kan gråta till. Bröllop, någon ska ha barn, när man skratar med sina vänner. Fins ju glädje tårar även så.

23. Min livs kärlek

Mikael Lidman. Det går inte förklara den känslan du ger mig när jag ser på dig, när du rör vid mig eller pussar mig. Du är allt jag önskat mig här i livet, en trygghet och livskamrat. När du ler mot mig och jag blir så varm i hela kroppen, eller när du pratar med mig för att lugna ner mig. Sen första stunden jag träffade dig har du alltid haft ett sån lugnande effekt på mig, som att allting blir bra, bara jag har dig. Du är en sån godhjärtad person Micke. Jag älskar dig min skatt, du är helt underbar.


godjuuuuul

Hejsan mina vänner. Nu sitter man i Kåge och har haft uppesittarkväll med familjen och min älskade pojkvän! Spelat bingolotto, vann tyvärr ingenting men det gör inget, mysigt att umgås med familjen. Så imorgon är det julafton, längtar vi? Litegrann kanske haha. Ska gå och mysa med min älskling nu, ha en bra jul allihopa! Nu får jullistan efter jul, har inte riktigt tid just nu! Godjuuuul på er.

Jobbb

Jaha då drar man till Gallerix för att jobba till klockan 18, vi hörs sen! kram

snart julafton ;)

Nu folket tror jag ni får nöja er såhär! Jag skriver om resten av mitt år typ imorgon eller så. Kram på er!
Nu ska jag och Micke gå och sova sen imorgon är det jobb 10-18 sen hoppas jag få hinna träffa Johanna och Erik och Eriks mamma maybe? :) Sen blir det uppesittarkväll med bingo i Kååge.

Maj 2010

Denna månad så bodde Alex inprincip hos mig. Vi pluggade hela tiden, eller försökte iaf, komma ifatt så vi skulle prata alla prov innan sommarlovet. Massor med svängar till Ica och köpa dricka, massor med skratt vid köksbordet och sovstunder i min säng. Alex övningskörde, det gick toppen Men frågan "Vad är det som springer över vägen?" En postlåda" haha vilken minnen. Träffade Johanna och Erik för första gången. Vi for på vårmässan och gick omkring, köpte oxfilerullar, mums! Sen var vi ju även självklart på vårträffen, maaaassor med bilar, solade hela dagen och hade jättekul. Sommaren började komma, så det inhandlades massa jordgubbar och melon osv, och massor med sol på studsmattan. Sen bodde jag ju mer eller mindre i Drängsmark då så det var massor med lek med Emma och Pontus, kvällar med Annica och Jörgen. Dagar nere vid älven. Jag och Gabban hade oändliga lektioner där vi satt och skrattade åt fittcramp.se. Lulecruisingen med Allkex, Gabbs, Micke och Robin. Träffade min Carro för första gången.





April 2010

När jag och Micke vart tillsammans. ♥ Det var påsklov, jag och Micke solade massor när solvärmen började komma och även åkte massa skoter vilket resulterade i att vi var med om en skoterolycka. Jag fick en mildrare hjärnskakning och Micke lilla gubben bröt foten. Grillning uppe på vitberget med Julia, Nadja, Micke osv vilket gjorde att jag tappade min mobil i elden haha och Julia sticker ner handen där och rycker upp den, vilket minne. Jag vart en morot/blond av en ren impuls skulle jag ju då färga mitt hår, vart ingen hit hos många haha. Fest hos Alexs pappas nya lägenhet som vart kortvarig lägenhet haha. JAG skaffade ju körkortet, efter att ha pluggat teorin och fixat alla faser på en vecka fixade jag körkortet! Och självklart var det ju valborgs, hos Julia!




Mars 2010

Oj vilken månad. Jag minns den så väl, det var den månaden jag umgicks med Sara konstant. Bodde typ hos henne, varenda kväll var jag nästan med Micke. Annars med Sara, och då gick jag över till Micke någon gång under kvällen bara för att få träffa honom. Min morfar hade varit död i 3 år då, och att jag hade Micke där var en trygghet jag verkligen behövde. Han fyllde även 20 år då, vi firade honom med riktig fest. Det var även den månaden jag insåg att det var han jag ville vara med, vilken lycka han spred i mig.

Från min blogg Mars 2010.
Jag förstår inte hur jag kan vara så glad! Jag är glad typ hela tiden nu, kanske de beror på dig jag vet inte. Men en sak är säkert, du har fått mig att le igen! Lycka!

Och den månaden bestod av min webcam!


Februari 2010

Denna månad gjorde stor skillnad i mitt liv. Det var då jag träffade Micke. Alla ni vet ju hur våran historia gick. Men han var allt jag kunde tänka på. Jag kan titta tillbaka på den månaden och känna känslan jag hade i magen, fjärilar och ångest. Två olika killar, det är inte lätt, men jag gjorde rätt och det är det bästa jag gjort. Den var även i Februari som jag och Gabban gjorde en galen tripp till Stockholm, där vi krockade, gick vilse, åt massor macdonaldsburgare, shoppade loss, levde livet helt klart.


Januari 2010

Oj, det har gått ett år, ett fucking år redan från början av 2010. Vem kunde tro att tiden skulle gå så fort, inte kunde jag tro att mitt hjärta skulle läka igen, att jag skulle gå igenom detta år och må bra tillslut igen, det hade jag aldrig kunnat ana. Vem kunde tro att jag skulle hitta någon som kan få mig att skratta, le och vilja flyga upp till himlen? Att jag skulle hitta någon som kan få mig att skrika ut i raseri av svartsjuka? Men någon som fick mig att hitta balans i mitt liv igen. Tänkte jag skulle sammanfatta 2010 för er litegrann, det har varit ett helt otroligt år med världens bästa!

Januari Från början till slut. Januari var en underbar månad. Avslutade år 2009 i Malå med underbara personer. Sen bodde jag hos min älskade Alex, hon var en klippa jag verkligen kunde luta mig på, dag ut och dag in. Jag tror att utan hennes hade jag inte klarat det, hon fick mig att kämpa vidare. Men vi hade otroliga stunder ihop, en av dom bästa tiderna var när jag bodde hos henne, bråk med hennes cykel som jag hatade otroligt mycket, smyga ut mitt i nätterna, promenader till mackarna, umgås med Jesper osv. Det var även i Januari som jag äntligen fick fylla 18 år, något jag hade längtat efter så länge, min 18 års fest spårade ur totalt, hur mycket folk som helst, levde livet. Under januari var även när vi hängde väldigt mycket hos Oscar och festade och hade myskvällar i ursviken. Den månaden var en månad fylld av tårar och otroliga ögonblick, jag levde livet fullt ut och hade inte gjort det utan mina vänner.

Nyårs:




Mys i Urs:


Fest hos Oscar:



snyggjävel!

Hittade en bild på min syster så var bara tvungen att lägga upp den och säga JÄVLAR VAD SNYGG DU ÄR!

denna dag!

Den här dagen spenderades med min kära vän Gabbs på stan, inhandlade kläder till både julafton och nyårs, jättenöjd vart jag! Sen äntligen är nästan alla julklappar inhandlade, en-två julklappar kvar! Känns skönt, för då får det bli Micke som fixar det imorgon.


Jag och våran fina julgran med paket under!

Och här fick jag en jättefin julklapp från min älskade arbetskompis på Gallerix.
Hon vet hur mycket jag älskar när hon bakar, syns det? ;)
Tack gumman.

22. Det här upprör mig

Och eftersom jag inte väljer punkten min dag i bilder så får det bli det här upprör mig.

Mobbing. Något av det absolut värsta jag vet. Jag kan bli så gudförbannat jävla arg om jag får höra att någon blir mobbad. Själv har jag ju varit mobbad i hela 7an var det ungefär. Den värsta tiden i mitt liv, att man tappar alla sina vänner, för ingen vågar stå upp för en. Min syster var mobbad också en gång i tiden, och en gång fck jag bara nog och sökte upp personen som gjorde det och jag skrek och skrek och skrek. Skrämde skiten ur henne de gjorde jag. För jag förstår inte hur någon kan vilja såra någon annan avsikligt, att njuta av att se andra personen må så dåligt, att skämma ut den inför alla andra? Jag hata mobbing. Kanske det att jag själv varit det som satt så djupa spår i mig, men jag förstår inte hur någon skulle kunna vara så hjärtlös att göra så. Hjärtlös är kanske fel ordval men så kall.

Älskar du mig? Nej

Hahahaha jag tycker jag har ganska lugna utbrott om man jämför med henne? ;)


21. Det här vill jag bli när jag blir stor

Här måste jag tyvärr göra er besvikna och säga att jag vet inte än vad jag vill bli när jag blir stor. Jag vill jobba inom vården med människor. Jag älskar att få jobba med gamla, men gud vad jag älskar barn. Kanske med förstårdshandikappade, för jag älskar att få arbeta med dom när man gör något och dom förstår och det tänds ett ljus för dom, jag tycker så mycket om det. Jag vill gärna ta hand om folk. Så kanske åt det hållet, vem vet det är länge kvar för mig än!

20. Mina drömmar

Nu tar jag en liten paus från städandet och tänkte då mina kära vänner ska ni få listan som jag vte att ni längtat efter hehe. Eftersom jag missade igår så får ni gårdagens och dagens lista! Och en annan sak, eftersom det tydligen är olika listor alla har så väljer jag vilken som verkar mest rolig att skriva om! :*

Gårdagens listor var mellan min dag i bilder & mina drömmar.
Och eftersom jag inte är en som är så duktig på att ta kort i min vardag så får det helt enkelt bli mina drömmar!

Mina drömmar. Jaha vad skriver man här då? Jag är en som väldigt sällan kommer ihåg drömmar så länge. Väldigt ofta har jag mardrömmar. Men jag tänkte dela med mig om en dröm jag hade för otroligt längesen, ja jag kanske var runt 14? Bodde hemma i Kåge då med familjen.
Drömmen:
Det var en helt vanlig dag i Kåge. Men från ingenstans så kommer min mamma fram och säger till mig:
- Maria, jag ska gifta mig med Magnus Carlsson.
Nivet killen som var med i dansbandet barbados, och han är väl bög haha. Men iaf. Hon sa att hon skulle lämna pappa för den där Magnus.
- Varför? frågade jag då helt oförstående.
Mamma såg det som en självklarhet.
- Jo förstår du, det är ju solklart. Jennifer har ju alltid velat ha en häst med stall. Och om jag gifter mig med Magnus. Då kan Jennifer få ha sin häst och stall i vår grannes hus, för då köper han det åt oss.

Det mina vänner, är en dröm som följt med mig länge, gud vad vi skrattat åt den drömmen, det var ju självklart varöfr mamma skulle gifta sig med en bög? haha jasi, drömmar kan vara konstiga.

jag ska göra det

Förlåt jag vet att jag ska ha gjort listan, jag har rent bara ingen lust

stääd

Så denna dag vart så att man blir väckt att att Jörgen ringer och säger att han är påväg till oss. Bara kliva upp och börja fixa här hemma, för vi skulle och hämta våran nya soffa! Jörgen var jättesnäll som hjälpte till och tillslut så kom vi någonvart. Har nu städat och städat och haha ja folket det börjar se riktigt bra ut tycker jag. Ska ta bilder som ni får se sen hur de blev och sjävklart en bild på vår nya soffa!

Man blir väldigt glad när man får ett meddelande av Pia på jobbet som säger att hon ville att jag skulle hinna komma förbi så hon kunde få ge mig en stor kram. Hon sprider glädje omkring sig verkligen, förstår inte vars hon får all den energin ifrån. Men väldigt glad blir man, hon skrev även att hon har en liten sak till mig där bak, hmm vad kan det vara för något? Ja hon är då hur söt som helst.

det svider

Längsta bussturen någonsin med tårar som bränner under ögonlocken.
Dum. Egoistisk. Förstör allt. Självisk. Okapabel att ta egna beslut. Du vill inte se mig. Dra. Hur kan du. Mitt fel att hon är sjuk?. Taskig. Säg något som är bra med mig när du spyr galla på mig. Du får din vilja igenom, du vinner, men är det värt det du förlorar?.

Förlåt alla mitt pissiga inlägg, men jag orkar inte skriva något positivt, jag mår så otroligt jättedåligt, tårarna går inte bort och jag vill dra täcket över huvudet så det är det jag gör till någon annan gång. hejdå

godnatt!

Godnatt allihopa, nu ska jag och älsklingen krypa ner under täcket och tokmysa och sova!
Skola imorgon, inte så kul men så är det!


lycka!

Kan ni förstå vilken underbar helg jag haft? Jag har varit halvsjuk hela helgen men det har inte stoppat mig. För jag har haft min älskade Sara i stan, vi har varit i Drängsmark så jag har fått träffa min andra familj och nu kom min älskling hem tidigare för att jag var sjuk så han vill ta hand om mig. Jag kan skatta mig lycklig som har såna underbara personer runt omrking mig, jag älskar er!

Julen kommer bli helt otroligt bra, få fira den med min älskade och all familj!
Bjuder på några bilder från igår när det var pepparkaks och knäckbak med Robinson!



sick again

Blä så dåligt jag mår idag. Feber, hjärtklappning bara jag går till toan, så förbannat ont i halsen.
Vilken tur att jag var ledig idag och kan vila ut!

Min älskade babe kom hem nyss så nu ska vi mysa och se film. kram på er!

Jag som liten

Haha jag som liten, vilken rolig punkt. Jag är född på Umeå BB och bodde även i Umeå i ett antal år. Det fanns ingen pappa i bilden dom två första åren men eftersom jag inte ens kommer ihåg dom åren så kommer jag bara ihåg att min pappa alltid funnits med i bilden! Mamma och pappa träffade varandra när jag var 2 år gammal och då fick jag mig även en syster, Emelie. Jag och Emelie var som pusselbitar ihop, vi gjorde allt tillsammans. Och vi gjorde alltid hyss. Emelie kom på någon genial plan, men det var ju lilla Maria som skulle utföra den haha. Så när mamma och pappa kom då så Emelie ganska snabbt "Det var inte jag". Och då satt jag där skyldig haha! Vi hann även bo ett tag ute på landet, nån mil utanför Umeå. Där hade vi massor med grisar, kor osv.

Har tyvärr ingen bild på min dator från när jag är liten, men ni ska få en bild senare när jag är i Kåge!

utvilad

Hej folket! utvilad nu, efter att ha somnat klockan 4 så tog man en lång sovmorgon, guuuud så skönt. Men stackars Micke som var tvungen att börja jobba 7.45. usch. Hade iaf en jättebra kväll igår, min älskade Sara är ju i stan så det var jättekul att få träffa henne. Vi ett helt gäng som umgicks. Myys.

Nu har man då vaknat och ska börja fixa sig och äta frukost sen vid 4 tiden så ska man bege sig till Drängsmark, jätteskönt jag har längtat en hel del att få komma dit. Så det blir en skön lugn kväll med folk man älskar! Nu ska jag fixa till mig lite, men vi hörs sen folket. Kram!

Micke trollade för barnen när vi var i Drängs!

Dåliga vanor och laster.

Haha okej då har vi denna punkt. Dåliga vanor och laster, Mitt samvete tror jag. Jag får dåligt samvete över nästan allt, visst det är ju bra att man har ett gott samvete men det måste finnas gränser. När man förlåter vem som helst, för vad som helst, för att man får dåligt samvete över att det personen är ledsen över det den gjort fel, haha det är lite virrigt. Jag önskar jag kunde stå upp och säga nej, t.ex. att otrohet inte är okej(inte Micke), istället för att förlåta. Jag önskar jag kunde vända på klacken och säga hejdå till allt folk som sårat mig så många gånger, men jag tycks ändå få det där samvetet som gör att jag förlåter folk, jämt. När inte ens misshandel kan få mig att vända ryggen till då är det inte rätt. Och det har gjort att jag som person har mått psykiskt sämre, för att bli sårad gång på gång av folk man älskar är inte lätt.

Sen något som alla vet att jag har problem med är att hålla i pengarna när jag ser kläder och skor. Älskar att shoppa men när jag redan har en överfull garderob och skor som inte ryms någonstans så kanske man ska sluta shoppa. Men det är så svårt! ;)

min skatt

Åh vad jag älskar dig gubben. Du får det att pirra i hela kroppen när du ser på mig. Du och jag livet ut!

underbar kväll

Okej vart så att man tog sig en bacardi breezer ändå!
Umgås med min älskade Sara, Micke och Oscar. Vi håller på att fixa tvn, den är såååå fin. Sara och Oscar är och hämtar massa tjoller hos Oscar. Vilken skön kväll! Och imorgon ska vi förhoppningsvis till Drängsmark. Hoppas ni har det trevligt ikväll. Kram allihopa!

man klagar inte

Galet, det står en 60" tv i våran hall, den är tyyyp större än mig?
Men jag klagar inte haha.

SEN ÄR MIN SARA HEMMA. Det blir hemmamys ikväll, var tänkt party men vi båda var sugna på lite hemmamys och prat, gud vad jag längtar att få krama om den tjejen.

Favoritminne

Hur ska jag kunna välja ut bara ett minne? Jag har så många fina minnen. Minnen med min älskade Emma i Malå, men ni har ju redan fått höra vad Malå betyder för mig så behöver väl inte ritkgit skriva om det. Minnen med min morfar, men det finns sen en punkt som heter det här saknar jag, och tänkte skriva om honom där så. Sen finns det ju massor med fina minnen tillsammans med Sara, tillsammans med Alex och Gabban osv. Men tänkte att jag ville skriva om ett minne tillsammans med Micke. När jag först insåg att det var honom jag ville vara med.

Jag kan ge er en liten sammanfattning över hur det var innan.
Jag var ju som många av ni vet på g med en annan kille när jag och Micke träffades första gången. Därför så när jag lärde känna honom hade jag inga avsikter att börja gilla honom, vi var ju bara kompisar, tänkte jag. Vi började skriva på msn och sms allt oftare och en kväll bestämde vi oss för att vi skulle umgås. Och redan första kvällen visste jag att det var någonting annat. Jag kände det i hela magen, när vi låg och pratade på kvällarna, skrev med varandra jämt och alltid var med varann. Och trots att jag visste att jag började känna någonting för honom försökte jag förtvivlat att skjuta undan mina känslor för att jag visste att "jag hade ju en annan". Men att an kom till mig när min morfar varit död i 3 år och följde med min till morfars grav, när han kom till mig 2 på natten för att jag mådde dåligt, jag visste att det började leda till någonting.

Så en dag, eller kväll rättare sagt, kom Micke och hämtade mig som vanligt för att vi skulle rulla till Drängsmark och se en film och prata. Då jag klev in i bilen och han satt där och log som han alltid gör, när han tittade på mig som bara han kan, då visste jag att det var han jag ville vara med. Jag ville släppa allt annat för att vara med honom. Den kvällen var helt underbar och jag kommer alltid minnas den. Hur helt plötsligt från at ha gått runt med en klump i magen över hur jag skulle göra till att helt plötsligt veta och göra det, lyckan vart obeskrivlig.

Och jag kan säga det att enda sen då har jag varit mer lycklig än någonsin tidigare!



Sveriges Hjältar

Då har man äntligen slutat gråta floder efter att ha sett Sveriges Hjältar. Vilket starkt program, jag som verkligen älskar både gamla och barn, utvecklingsstörda osv, jag blir så känslosam när jag tittar på sådant så mina tårar bara sprutar när jag såg på det programmet! Vilka underbara människor. Helt otroligt, varm i hela hjärtat.

Nu ska jag och Micke krypa under täcket och sova, och hoppas att min älskade Sara tar sig till Skellefteå imorgon så flyget inte blir inställt. Sov gott folket.


myyyys

Sitter nu ihopkurad i soffan efter en cykeltur? hem till lägenheten igen. Jag och älsklingen var i Kåge ikväll, åkte med mamma så vi hade ingen bil. Så skulle vi hem igen då. Vi tog bussen till stan och fyfan vi tänkte inte alls gå hela vägen hem. Så vi cyklade hahaha, fan att min älskling orkade cykla i snön, men mig på styret hela vägen hem, jättemysig och rolig resa vart det iaf haha! Nu ska vi kura ihop oss under en filt och se Sveriges hjältar och dricka varm choklad!

Alltså tror ni jag är glad? Min favorit i Paradise hotel vann ju ;) Helt klart rätt vinnare!


16. Mina framtidsdrömmar

Jag fuskar lite. Jag tycker att nummer 16, vad jag har ätit idag var så tråkig så jag tog mina framtidsdrömmar som jag inte skrev om.

Mina framtidsdrömmar är väldigt varierande. Vad jag vet att jag först och främst ska gå ut skolan innan jag gör något annat. Jag har många saker jag vill göra, jag vill plugga vidare men till vad vet jag inte än, inom vården vill jag iaf vara. Älskar att få jobba med gamla men så älskar jag ju även barn så kanske något med barn? Vet inte riktigt, nu jobbar jag ju med mina gamlingar på min boende och stormtrivs. Men eftersom att när jag vill plugga vidare är jag väldigt sugen på att plugga i Stockholm, och självklart ska jag då släpa med mig Micke, om han nu vill det. ;) Ska även hinna resa runt innan jag skaffar familj, jag vill väldigt gärna ha barn men innan dess ska jag ha hunnit se världen, iaf en del av den! Sen skaffa hus och familj är ju en stor sak men det är väl ett tag kvar? :) Jag vill hinna uppleva saker, funderar starkt på att när jag ska plugga vidare om jag får plugga/ha praktik utomlands, skulle vara riktigt kul. Men vi ser ju hur det saken blir! Det var vad jag har i tanken för tillfället, självklart många fler saker men ni har fått höra det jag är mest sugen på. :)


Nuså, det här fick bli min punkt nummer 16! För vad jag äter är inte så himla intressant kan jag tro. Kram på er!

haha tjoller

Alltså vänta nu?
Jag var lite osäker på vad det var för sak man skulle skriva från listan idag så gick in på Johannas blogg och kikade och då stod det nummer 15. Min favoritplats. Så då skrev jag om det
sen går jag in på Annicas där det står 15.mina framtidsdrömmar eller vad det nu stod?
Och går in på min där står det också framtidsdrömmar men favoritplats står även på gabbans blogg?
haha lite olika här och där, men ni fick iaf höra om min favoritplats istället! :)

Efter att ha haft skola och jobb ska jag nu utmattad krypa ner under en filt och mysa med gubben. kram på er!
Gud vad jag längtar, snart kommer Sara, sen är det inte länge kvar då kommer Johanna och Erik också!
Älskar julen, då samlas alla nära och kära. :)

Favoritplats

Favoritplats. Jag vet inte varför när man säger ordet favoritplats att jag kommer att tänka på Malå. Kanske för jag haft mina bästa minnen där eller för att personerna där är något utöver det vanliga. Malå kommer alltid ligga mig nära om hjärtat även om jag inte längre är där lika mycket som förut. Du måste ha lärt känna personerna där för att veta vad det är jag pratar om, Malå är ingen liten by där ingenting händer, för när du väl kommit in i gänget så händer allt. Ingen dag är någon annan lik. När jag velat försvinna så är det dit jag har farit, för att få varva ner och bara vara. Och mina vänner som finns där och som direkt får en på andra tankar. Deras fester är inte likt något här i Skellefteå, det är mer gemenskap där. Alla är med varandra. Helt underbart. Jag har mina personer där att tacka för några av dom bästa stunderna i mitt liv.




nu funkar de igen

Nuu ska mina bloggfavoriter fungera som dom ska! Skrivit någon bokstav fel i början hihi ops.

Komhem

Jag kan säga såhär, nu önskar jag att tiden kunde gå fortare så Sara kunde komma hem nån gång. Jag saknar hennes röst och hennes skratt. Hennes lugna humör som kan skifta till ett argt bi på tio sek. Jag bara saknar dig väldigt mycket just nu. Kom hem ♥


<3



Bloggfavoriter

Bloggfavoriter!
Johanna
Annica
Lena
Sara
Alex
Gabbs
Julls
Emelie


awh

Träffade min älskade Hanna Boden när jag jobbade idag. ♥ Äntligen har hon flyttat hem igen och jag vart superglad och chockad när jag såg henne komma gående inne på Gallerix! Vi Måste verkligen hitta på något snart stumpan.

Nu sitter jag och Jennifer och slappar i soffan och väntar på pommes som ska bli klara, mums! Sen någon bra film skön kväll, vi hörs sen!


Hääär har vi två otroligt läckra brudar!

schemat för veckan

Jaha mitt schema för i veckan är otroligt full!

Måndag: Skola 8.30-14.20. Jobb 15-17. Fixa Tvätten.
Tisdag: Skola 9.55-14.10. Jobb 15-17. Fixa Lister.
Onsdag: Skola 8.30-11.20. Utvecklingssamtal. Jobb 12-17.
Torsdag: Skola 8.30-14. Jobb 15-17.
Fredag: Skola 8.30-11.30. Jobb 12-17. SARA KOMMER


13. Mitt hem

Mitt hem. Oj vilken punkt. Säger ordet hem och blir varm i hela kroppen. Mitt hem är där mina vänner och familj finns. Kåge, där jag växt upp, där mina föräldrar bor, där jag gått skola. Mitt hem är Malå, där jag levt livet, där jag fått minnen för livet. Mitt hem är nu, med min älskade pojkvän skapar vi ett hem. Mitt hem är Alexs lägenhet på Atorp, där jag bodde under en tid för att komma upp på fötter igen. Mitt hem är Drängsmark, där min andra familj finns. Mitt hem är Skellefteå, jag kanske flyttar härifrån men det kommer alltid vara mitt hem!


tröttaa

Hejsan alla pigga!
Var ju vaka här igår men ag somnade runt halv 3 kanske men så dåligt var ju inte det ;) Nu är jag och Gabbs väldigt trötta och ska bege oss till skolan för att ha omvårdnads hela dagen, jiiiippiiiie!

vilken dag

Alltså vilken dag. Min lediga dag då ringer mamma och det är tydligen kaos på Gallerix, ytterdörren gick inte att låsa upp, klockan var 12 och vi skulle öppna då. Så jag springer jag från lägenheten hela vägen in till stan för att se om det går att låsa upp med min nyckel men nej det gick inte alls. Så vi ringer typ alla vi tror kan hjälpa oss för att se om dom kan lösa det, våran centrumvärd, fastighetsägarna, felanmälningar, securitas, alla låsmedar i typ hela skell och ingen kan göra någonting alls. Endel svarar inte osv, vi fick panik! Tillslut klockan 2 fick vi hjälp att ta oss in. Någonting med kolven i låset, fattade inget men vi fick oss då iaf in! Så då var det massor att göra, min lediga dag vart inte alls ledig så jag var på Gallerix från 12.30 till 18.00!

Nu myser jag och Gabbs och väntar på resten som ska komma! Kommer tas många bilder ikväll som ni får sen, pussss

Lucia once again

För ett år sedan. Haha ojoj att det redan gått ett år nu.För prick ett år sedan var det jag, Alex, Gabbs och Jessica som drog hem till Kåge för en helt normal och mysig lucia vaka. Bada jaccusi, baka pepparkakor och knäck(som vart brända) och se film. Men normal vart den ju inte, slutade med att det tog slut mellan mig och Ådin av många anledningar. Men det var det rätta har man ju insett med tiden, jag och Ådin har ingenting otalt och jag vet att folk har frågat mig om han var otrogen och svaret är nej, det var han inte, vi var helt enkelt på två olika stadium i våra liv! Ett år sen nu, oj vad tiden gått fort. :)

Nu är jag hemma och ska äntligen få umgås med mina efterlängtade brudar + Micke och Robin! Lucia vaka med massor av bak, filmer, spel osv! Myyyys

Bjuder på lite bilder från förra årets lucia vak!



I Min handväska

Haha ja mina kära vänner det är mycket! Det brukar bli så att jag är för lat för att ha med mig min väska så allt brukar landa i min jacka som har väldigt stora fickor och rymmer det mesta. Men ni får en lista på det som befann sig i min väska/Jacka förutom allt skräp!

• Mobilen + Hörlurar
• Börsen = Bankkortet & Körkortet
• Nycklar
• Kalendern
• Tuggummi
• Busskort
• Vantar
• Alvedon
• Tamponger
• Maskara
• Snus


10. Mina syskon

Vi kan börja att säga att jag har 3 syskon.
Emelie är 18 år och vi har levt ihop sen vi var 2 år. När vi var små fick hon mig att göra alla möjliga hyss. Vi var två små rackarungar som alltid gjorde rackartyg haha och gick inte att sära på. Emelie var hjärnan bakom allt smart som hon var, och det visar väl på vilken person hon är idag. Haha inte att hon tvingar folk att göra saker utan att hon är jättesmart! Hon har en vilja som är otrolig. Hon går teknikprogrammet på kaplan, och tyrots att hon inte har det lätt för matte har hon bestämt sig för att gå Matte E, för när hon har bestämt sig så ska det bara gå, duktig som hon är! :) Mitt bäste minne med Emelie måste nog vara bulgarienresan vi hade ihop, det är någonting jag alltid kommer minnas!
Jennifer min älskade lillasyster år 14 år gammal nu. Man kan säga att Jennifer har ett slags lugn över sig som jag inte förstår vart ifrån hon har fått det eftersom jag inte tycker att någon i våran familj behärskar det? När Jennifer var liten såg hon precis ut som ett litet troll, jättestort lockigt hår och glugg i framtänderna haha, kommer ihåg att hon älskade ketchup så mycket att hon åt det direkt ur flaskan, tror det även finns någon sån söt bild på henne? Är det någonting man kan koppla ihop Jennifer med som är det musik, den där tjejen har en talang som jag verkligen inte förstår hur det går till, även där någonting som ingen annan i familjen kan, sjunga? Herregud börjar någon i familjen sjunga förutom Jennifer så går typ fönstren sönder haha. Jag och Jennifer har dock inte alltid varit så bra vänner som vi är idag, eftersom att jag har haft mina humörsvängningar som påverkat hela familjen kom jag och Jennifer nästan aldrig överrens förut. Men idag står hon mig så nära så nära. Jag älskar dig syster!
Zeb. Ja vad ska man säga om han, det syns att han är min bror? Alla säger atthan är precis som jag var när jag var liten, envis och tror att han är polis haha. Och eftersom han är precis som mig så går det inte att sätta mig och Zeb emot varandra för då blir det krig. Men kärleken till den lilla killen går inte att beskriva, hur arg jag än kan vara på honom så om han kommer och vill kramas så kan man inte säga nej!


Har inga bilder på oss när vi är små dom finns på mammas dator men om jag är där nån gång så ska jag lova att visa er bilder, Jennifer är sötast i världen när hon är liten!




döless

Då har man jobbat klart i vad som kändes en evighet. Folk hela tiden, enkronorna tog slut, springa runt i kalla vintern utan jacka osv haha ja Gallerix hade mycket att bjuda på idag. Nu ska jag och min älskling äta fajitas sen mysa hela kvällen så otroligt skönt, funderar på att använda en av dom där kärlekscheckarna jag fick av gubben och be om en massage! Toppen, ha en bra kväll allihopa!

Ska även skriva julkalendern nummer 10 men den handlar om mina syskon och då vill jag skriva litegrann så ni får hela inlägget ikväll!

daaaans

Ikväll hade Alex och Robin sin inflyttningsfest, jag dansade och dansade och dansade kändes det som . Jag som i vanliga fall inte dansar. En gångi tiden var det jag som var först ut på dansgolvet jämt, och nu är det som att folk måste tvinga mig dit ut. Det blir väl så när det händer saker som sätter spår i en för livet... Men jag tycker jag har blivit mycket duktigare och tom ikväll så var jag och dansade hela tiden, hade jättekul och mådde inte alls dåligt över det!

Tack Micke för at du är du, det betyder allt för mig att du finns där älskling.

10. Vad jag har på mig idag

Ni får några bilder som visar!
Ett linne från gina, kjol från hm,leggings och örhängen från glitter!



denna dag

Nuuu sitter man på skolan och roar sig! En lektion till sen slutar vi för idag! Då beger man sig till Gallerix och jobba sen paaaarty ikväll!


Eftersom idag ska jag skriva om vad jag har på mig så får ni den senare ikväll så ni får se! Kram

blä

Som vanligt är jag så duktig att jag skjuter upp allti sista sekunden! Har varit och jobbat, fått med mig feber och insett att lilla jag har ju inte gjort matteläxorna som ska vara inne imorgon. Great så nu har jag nött matte men smart som jag är så har jag ingen mattebk här, men då använder man sig av google! Nu ska jag gå och sova, imorgon är det skola, jobb och sedan inflyttningsfest till min älskade babe och hennes karl! kraaam

9. min musiksmak

Musik. Jag lever typ för musik. Det går inte en dag utan att jag måste få lyssna på musik. Haha jag till och med köpte mig en ipod för att min mobil gick sönder och jag visste att det inte skulle gå för mig att vara på skolan om jag inte kunde ha musik i öronen. Det är något jag måste ha med mig överallt, mobilen och hörlurar!

Min musik och otroligt blandad! Väldigt mycket beroende på humör också!
Är jag arg så blir det aggressiv musik:


Är jag på partyhumör blir det mycket sån här partymusik:


Är jag ledsen brukar det ofta gå om typ svensk rap eller lugn musik:


Så jag har väääldigt blandad smak, gillar det mesta!
Men min absoluta favoritlåt är The red jumpsuit apparatus - Face Down,
varje ton och sekund jag lyssnar på den låten är underbar!
Den låten lyssnade jag på konstant när jag träffade Micke,
så den påminner om honom. :)
 


skooola

Hej på er!
Mår ändå hyffsat bra idag, ska få jobba med mina gamlingar ikväll så det är skönt.
Och sen pratade jag med Ådin igår,
längesen och de känns skönt att det inte är något outrett mellan oss!
Nu ska ni få ett nytt inlägg från listan!

nu är det nog natt

Just tagit mig en skön dusch, välbehövligt kan jag lugnt säga, nej folket jag luktar inte illa haha jag kände bara att efteråt fick man mer energi i sig! Imorgon har man vård och projektarbete hela dagen och sedan blir det jobb på kvällen.

Förlåt verkligen för mitt deppiga humör, det är inte meningen att vara såhär nere, jag brukar ju vanligtvis vara på mitt vanliga flummiga och glada humör men det går inte så bra just nu. Brukar kunna skjuta undan mina känslor i bloggen och skriva om annat istället. Men när det rör om mitt liv så mycket så blir det inte alltför lätt! Jag vet att ni förstår och hoppas att mitt glada jag är tillbaka imorgon igen! godnatt på er.

sorry guys

Mitt humör kunde verkligen inte vara sämre just nu. Handlar inte om ilska utan jag är bara besviken, besviken och sårad. Därför får ni inte så många pepp inlägg från min sida idag.

Kom tyvärr inte på något pinsamt ögonblick som verkligen sticker ut, jag är en väldigt öppen person av mig, pinsamma saker hör till min vardag! Kommer jag på något pinsamt ögonblick så ska ni naturligtvis få höra det senare! kram på er

7. Min bästa vän

Nu är det ju såhär att jag har inte bara en bästa vän. Jag har flera om jag ska vara ärlig. Dom som finns där, står kvar när allt blir skit, någon jag kan lita på. Någon som förstår vad jag går igenom. Någon som Alex som bara genom en blick kan hon förstå hur jag känner eller vad jag tänker på. Eller som Gabrielle, som kan få mig till och med på mina värsta dagar att le. Eller Sara, som i vilket väder som helst, vilken tidpunkt som helst skulle finnas där och komma om jag behövde hon. Eller som Emelie Berg, som har ett förtroende som ingen annan har. Jag har absolut världens bästa vänner och det är jag så glad över. Tack för att ni gör min dag.



pallar inte riktigt idag

Sorry som fan för att jag inte uppdaterat! Jag har haft skola hela dagen sen Jobbatjobbatjobbat så nu är jag heelt tokslut. Om jag ska vara helt ärlig så mår jag idag bajs, besviken och sårad. Jag skriver listan imorgon jag lovar, då får ni två från listan i promise. kram på er.

Hur ska man klara av att hålla upp alla andra när man inte orkar hålla uppe sig själv? snälla inga fler lögner, jag orkar inte.

shoooes

Köööpt nya skor :] Kunde inte bestämma mig så jag köpte två, mihihih :*



6. 10 saknar ni inte visste om mig

Okej alltså 10 saker ni inte visste om mig!
1. Jag har ett humör likt ett bi. Jag kan vara nog världens gladaste person för det mesta, tills det svänger om på 2 sek och mitt humör flyger ut genom fönstret och jag är ilsken som tusan! Och inom 5 min så kan jag vara lika glad igen.
2. När jag är arg så ställer jag mig och städar för att avreagera. Micke min kära vän har fått se mig stora städa hela lägenheten pågrund av mitt arga humör.
3. Jag har jättesvårt för att inse att jag har fel och därav be om ursäkt. När jag bestämt mig för att jag har rätt så vägrar jag ge mig, någonting jag fått av min mamma. Mitt humör kan sitta i sig och jag kan vägra ge mig, jag tänker inte be om ursäkt. Men i vissa fall måste man.
4. Varit piercad på 7 ställen och och 6 hål i öronen. Tog mitt första hål i läppen när jag var 14 år. Mitt andra hål var i naveln som jag tog när jag var 15 och även mitt tredje som var i tungan när jag var 15. Även tagit två andra hål på andra ställen runt läppen. Ett i näsan och i bröstvårtan.
5. Är jätterädd för djupt vatten, klarar knappt av att vara ute med båt i havet. Jag kan gråta otroligt mycket om någon ska försöka få mig ut på en båt. Jag är rädd när jag inte kan se djupet. För vad som finns där nere.
6. Kan inte laga mat, bokstavligt talat. Jag har försökt och försökt och försökt men det går inte? Jag har något handikapp när det gäller köksdelen.
7. Alla år som jag gått skola har jag kanske försovit mig 5 gånger max. Jag har någon slags alarmklocka inuti mig själv som automatiskt gör så att jag hinner vakna innan jag börjar? Jag kan inte försova mig, vakna jag 20 min innan jag börjar då är det bara att springa, jag vill inte komma sent.
8. Kan inte sova själv. Det är okej om jag sover hemma i Kåge där jag vet att mina föräldrar finns. Eller sova i lägenheten om Micke är uppe och är hemma. Men inte själv. Jag är så otroligt rädd för mörkret att jag vågar inte släcka lamporna om jag är själv.
9. Måste kissa med vattenkranen på. Nu förtiden har det blivit bättre men jag har väldigt länge haft någon konstig sak om att jag måste ha kranen på, kan inte höra mig själv kissa?
10. Jag ÄLSKAR pussel. Jag kan sitta i flera timmar och lägga pussel utan att märka att tiden gått. Har gjort det enda sen jag var liten och gillar det lika mycket fortfarande idag. Det gör mig lugn, får mig att föra tankarna till någonting annat.




blommor

Kolla!!!! :] ♥


5. Vad är kärlek

Vad är kärlek? Fjärilar i magen. Svartsjuka. Tillit. Någon som får en att må bra. Glädje. Någon som finns där. Tillåtelse att göra fel. Du kan inte leta rätt på den, den hittar dig. Romantik. Samförstånd. Varma viskningar som bara han och jag har. Första kyssen. Någon som håller om en och kan lugna en. Spelpartner. Närhet. Minnen. Någon som kan torka ens tårar. Framtiden. Ärlighet. Respekt. Skratt. Micke.

Kärlek är det som får en att må så bra. Lugnar stormen när allt är upp och ner. Alla behöver den personen som får allt att falla på plats. Och Micke du är den personen för mig, du är min kärlek, underbar!

8 månader!

Haha godmorgon nu vakna jag, ändå rätt skönt att få ta igen några timmar eftersom det var så få igår! Idag firar jag och min älskling 8 månader, helt otroligt! Tiden vara  susar förbi men ändå känns det som att tiden står stilla när jag är med honom. Du är så ofattbart underbar älskling. Jag längtar tills du slutar jobba så vi kan mysa maaaassooooor! Plankstek till middag hihi

sledslayers

Jaha då var man hemma igen efter en utekväll på folkparken, dock lite besviken antalet som dök upp, självklart massor med folk men ändå inte så mycket som man trodde skulle dyka upp! Nu håller jag och älsklingen på att göra pommes med bea, sen se ett avsnitt av 90210 sen sängen och myyyyysa! Tack alla för ikväll!

Nu är klockan över 12 så jag och älsklingen firar 8 månader nu :] grattis till oss, jag älskar dig baby!

nuså

Hej på er!
Nu har man jobbat natt igen och det sliter verkligen på kroppen må jag säga, men eftersom jag verkligen älskar mitt jobb är det inget mostånd att fara dit! Sov till kanske klockan 12 idag när min kära vän Gabban ringde och väckte mig! Ikväll är det party för fulla muggar, till folkparken bär det! Blir nog jättebra. kraam

3. mina föräldrar

Mina föräldrar. Mina föräldrar är underbara. Mina föräldrar är mina bästa vänner. Jag och mina föräldrar har inte alltid kommit lika överrens som vi gör idag. Jag hade ju min trotsperiod där allt var kaos i våran familj mest pågrund av mig tror jag. Jag minns så väl när jag var runt 14-15 år och och pappa var i Norge och arbetade och mamma skulle försöka ta hand om mig vilket var omöjligt! Jag och mamma skrek och gick inte alls ihop, jag brukade ringa till pappa och säga att nu drar jag hemifrån för mamma är dum i huvudet, och pappa var iNorge och kunde inte göra någonting haha. Men jag växte upp tillslut jag också och insåg vilka otroligt underbara föräldrar jag har!

Mamma är min bästa vän, det känns alltid så skönt att prata med henne, vi kan prata om typ allt, jag kan vända mig till henne när jag behöver hjälp osv. Min mamma är stark, lika envis som jag och har aldrig fel precis som jag haha. När jag och mamma ska visa vad som är rätt och fel blir det inte lätt eftersom ingen av oss har fel. Men hon är ändå min bästa vän. :)

Pappa är så otroligt snäll, nästan för snäll kan man tro. Är det någonting jag vill ha av mamma och pappa är det oftast pappa jag frågar eftersom det för det mesta brukar gå bättre då. Han hjälper alltid till och finns där när man behöver honom.

Tack ni två ni är underbara!




natt

Hejsan hoppsan!
Ikväll ska jag jobba natt från 21.00 till 07.00 de kommer nog gå bra. Synd att man inte får sova med älsklingen men de går väl bra ändå! Sitter ikåge och myser snart är det mat. kram!

all i want for christmas is shoooooes

Hehe jag råkade nyss beställa 2 par skor :]....
Men väldigt nöjd är jag!

Nu ska jag ta och duscha sen pussa på min pojkvän!
Herregud vilket bra humör jag är på idag!

2 min första kärlek

Min riktiga första kärlek tror jag var Johan. Det varade inge länge och som dom flesta redan vet var jag och Johan sen bästa vänner i 3 år innan vi gick skilda vägar! Han är en underbar kille, har barn numera med sin tjej, en söt liten flicka som heter Ebba!

Vi träffades första gången i Malå för snart 5 år sen. Jag och mina kompisar var där på sportlovet och vi stötte på då Johan, Macke och Wirre som kom att betyda en stor del för mig i framtiden. Då var man ju då 14 år gammal och självklart eftersom killarna var 17 år så ljög vi om våran ålder haha. Man kan lugnt säga att det slutade i kaos när vi väl skulle berätta för killarna hur gamla vi egentligen var. Kort gjort så höll inte jag och Johans "romans" en lång stund innan det tog slut och vi bestämde oss för att vara vänner. Jag vet att man brukar säga att man kan inte vara vänner med sitt ex, men det där var ett tecken på att man kunde det. Vi var så starka ihop som kompisar, han var den bästa vännen jag hade och jag var hans. Han fanns där för mig genom väldigt jobbiga perioder och det är jag evigt tacksam för. Varför våran vänskap plötsligt tog slut är en väldigt jobbig sak för mig som jag egentligen inte har något svar på. Jobbiga saker var inblandade och jag är ledsen för det! Men någon dag hoppas jag vi kan vara vänner igen. :)


Nu har jag fått nog av dig

Lite besviken är jag och det måste jag säga. Men det bevisar väl bara vars vi står och det är ditt val, jag orkar inte bry mig, för vad jag än gör är jag aldrig bra nog och det är jag ledsen för. För jag har försökt och försökt, förlåt efter förlåt men ingenting hjälper.

Well kommer du ihåg när du var som en vän för mig
Du vet du var så stor att jag skulle dö för dig
Och jag trodde nog att det skulle vara så
I resten av mitt liv för detta skulle ingen kunna ändra på

huvvA

Tack Alex, Robin, gubben och Oscar för en jättemysig kväll uppe i vitbergsbacken med grillning och madrassåkning som slutade med ett stukat finger typ! Duktig jag är, nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgon. godnatt

om mig

Okej då var det dags att skriva om mig själv. Jag heter Maria Christina Hällgren som nu dom flesta vet. Är 18 år snart 19. Jag bor i stan med min kära pojkvän Micke. Lite kort och gott!

Så vem är jag då? Haha det är en bra fråga jag är nog en väldigt blandad person, men det jag fått höra av dom allra flesta är väl att jag är en väldigt social och envis person haha. Jag älskar att träffa nya människor, hitta på roliga saker. Jag skulle kunna skriva i en evighet om mig själv men ni vet väl redan vem jag är som person, glad för det mesta, envis som en åsna och tar ofta på mig för mcyekt jobb så jag är alltid stressad numera.

Något jag tänkte skriva om som är en stor del av mig själv är mina vänner och min pojkvän som jag älskar så otroligt mycket. Alex, Gabban, Emma, Lena, Carro, Sara, Emelie. Listan är lång på alla mina underbara vänner och jag älskar er oerhört mycket! Och sen min pojkvän, jag vore ingen om jag inte hade dig.

Vad jag brukar göra på fritiden är att umgås med vänner, vara med pojkvännen, jobba på både Gallerix och Hedvigsgården. Sen försöker jag så mycket som möjligt även hinna träffa min familj både i Kåge och i Drängsmark! Stressfyllt liv just nu men jag försöker få kontroll på allt.

Någonting som ligger mig nära om hjärtat är min familj och morfar. Jag älskar min familj otroligt mycket, jag och min lillasyster Jennifer har på senaste kommit varandra väldigt nära och det känns skönt, jag och min mamma är närmare nu än jag tror vi någonsin varit, min lillebror och jag bråkar om det mesta men han är guldklimpen i livet. Sen morfar, gud jag saknar dig. Du kommer alltid ha den platsen i mitt hjärta som ingen kan byta ut. Du är underbar.







vitbergsbacken

Haha så spårat, jag älskar dig gubben!

Ser ut som att det blir åkning i vitbergsbacken ikväll, tooopppeeeen!

du är underbar

Jag har en jättefin pojkvän så har medans jag somnat vid soffan så har han varit supersöt och klätt granen sen gjort middag som består av vitlökskyckling som är baconlindad och pommes och nån sås! Jag älskar dig min skatt.


Så att

Snor denna från min älskade Lenas blogg!

Kort och gott, dessa 30 små ord ska pryda ens rubrik för var dag, denna mörka månad. Och sen såklart skriva ett inlägg om varje rubrik. Så nu uppmanar jag er alla att göra samma sak som jag!


01 – Om mig
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

tummen upp

Kan någon förstå hur glad jag är idag?
För det första så har jag avslutat båda min praktikplatser så jag behöver inte bry mig om dom längre,
och när jag kommer hem har min älskling tokmålat alla väggar!

Tummen upp på denna dag alltså!

Praktikplatser √
Lägenheten
Julklappar

Så två stora saker jag har kvar att fixa innan julafton, det här ska nog ändå gå bra!