6. 10 saknar ni inte visste om mig

Okej alltså 10 saker ni inte visste om mig!
1. Jag har ett humör likt ett bi. Jag kan vara nog världens gladaste person för det mesta, tills det svänger om på 2 sek och mitt humör flyger ut genom fönstret och jag är ilsken som tusan! Och inom 5 min så kan jag vara lika glad igen.
2. När jag är arg så ställer jag mig och städar för att avreagera. Micke min kära vän har fått se mig stora städa hela lägenheten pågrund av mitt arga humör.
3. Jag har jättesvårt för att inse att jag har fel och därav be om ursäkt. När jag bestämt mig för att jag har rätt så vägrar jag ge mig, någonting jag fått av min mamma. Mitt humör kan sitta i sig och jag kan vägra ge mig, jag tänker inte be om ursäkt. Men i vissa fall måste man.
4. Varit piercad på 7 ställen och och 6 hål i öronen. Tog mitt första hål i läppen när jag var 14 år. Mitt andra hål var i naveln som jag tog när jag var 15 och även mitt tredje som var i tungan när jag var 15. Även tagit två andra hål på andra ställen runt läppen. Ett i näsan och i bröstvårtan.
5. Är jätterädd för djupt vatten, klarar knappt av att vara ute med båt i havet. Jag kan gråta otroligt mycket om någon ska försöka få mig ut på en båt. Jag är rädd när jag inte kan se djupet. För vad som finns där nere.
6. Kan inte laga mat, bokstavligt talat. Jag har försökt och försökt och försökt men det går inte? Jag har något handikapp när det gäller köksdelen.
7. Alla år som jag gått skola har jag kanske försovit mig 5 gånger max. Jag har någon slags alarmklocka inuti mig själv som automatiskt gör så att jag hinner vakna innan jag börjar? Jag kan inte försova mig, vakna jag 20 min innan jag börjar då är det bara att springa, jag vill inte komma sent.
8. Kan inte sova själv. Det är okej om jag sover hemma i Kåge där jag vet att mina föräldrar finns. Eller sova i lägenheten om Micke är uppe och är hemma. Men inte själv. Jag är så otroligt rädd för mörkret att jag vågar inte släcka lamporna om jag är själv.
9. Måste kissa med vattenkranen på. Nu förtiden har det blivit bättre men jag har väldigt länge haft någon konstig sak om att jag måste ha kranen på, kan inte höra mig själv kissa?
10. Jag ÄLSKAR pussel. Jag kan sitta i flera timmar och lägga pussel utan att märka att tiden gått. Har gjort det enda sen jag var liten och gillar det lika mycket fortfarande idag. Det gör mig lugn, får mig att föra tankarna till någonting annat.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback