NattiNatti!

Nu är det sängdags, imorgon är de "må bra-dagen" så vi kommer vara i kyrkan och tjollra på. Hoppas jag larar av att vara där hela dagen, känner mig dålig med ska försöka iaf! vi hörs senare!

pannkaka med sylt

Jag vet jag vet, jag borde lägga in bilder från klassfesten, men just nu är jag sjuk, less och bara ja. Borde egentligen sitta och se hockey med mamma och pappa men jag ids inte. Som sagt är inte jättehappy. Men bjuder iaf på en bild!

Hårfärg!

Förresten så behöver jag hjälp! Vet inte vad jag ska välja för hårfärg! Blont är uteslutet haha.

Brun/rött?
Lugg?


Svart?


Brun?


Snelugg?



skoldags igen!

FÖRSOVIT MIG! Tusan också, nu är det bara att springa till skolan, och jag har ingen jacka!

Vi är bäst

Och visst fan vann vi? ;) 3-1! Jag och Gabban skrek som idioter fyfan vad kul jag haft ikväll! Haha jag älskar Gabban, sötare tjej kan ju inte finnas! Längtar till nästa match gumman!

HEJA AIK!!!!!!!!!!

NU JÄVLAR ÄR DET HOCKEEEEY!!!!!!

Wacko

Kom just hem! Jag och Gabban gick på stan. Lite smått sur faktiskt.
Jag och Gabban gick på stan och såg en av vad jag trodde var mina vänner, tydligen inte verkar det som. Men så gick vi förbi och jag tittar på honom och hans tjej och säger hej, han tittar inte på mig och går vidare, haha asså ja, vad ska man säga, är du sur för att jag vet att du ljög för mig eller för vadå, jag förstår inte riktigt, eller är det bara för att du blir som du alltid blir när du skaffar tjej att du totaldissar dina tjejkompisar, tydligen. Och ändå har du sagt att jag alltid kommer vara din bästa tjejkompis, men såfort du skaffar dig en tjej så blir du typ som en främling, jag fattar om hon kanske tycker illa om att du har tjejkompisar men att inte ens hälsa på stan, fan väx upp.
Vart lite tvätsur. Iaf Ikv är det HOCKEY! Aik-Lule, satan vad man har längtat! Gabban vi ska skrika halsen av oss :)
Och imorgon kväll är de biotime! Och på lördag är de klassfeeeest ;) TaggataggaTAGGA!

Godnatt!

Sitter vid datorn, eller ligger. Ska strax sova, hittade en snygg kavaj i mammas garderob som kommer sitta på mig imorgon, snyggtsnyggt! Sen så bara för att berätta, jag har inte pluggat något ikv, shame on me! Bara tagit de lugnt typ istället med Zeb!
Imorgon far min älskade Emma till utlandet, ha så kul gumman!
Nu är det sovdags, pusskram!

Ni är bäst tjejer

hockeeey

Jag och Gabban sitter och ser Hocket, Aik ligger under med 3-0, fitta.
Iaf så köpte jag ett par skor idag, hur grymt snygga som helst!
OCH NU JÄVLAR VART DET MÅL!!!!!!!!



"Nej, det är en katt"

Sleeping beauty har vaknat

Godmorgon alla! Jag är vaken, och klockan är bara halv 11, jag vet helt otroligt! Var uppe halv 10 redan men jag och Emelie har legat i sängen och snackat skit och sådär. Nu blir det rökpaus sen tror jag vi ska börja leta efter mat, har typ inget här så vi kanske drar oss ner mot stan och köper något!
Puss på världens bästa Emelie, Gabban, Alex och Julia för världens bästa kväll!

Hos Emelie

Sitter just nu hos min älskade Emelie i Hamn, vi ska strax börja se Idol!
Vi hörs senare :*

haha seriös lektion:)

Vi har kul på lektionen!


Svininfluensan har kommit till stan:)


Hål

Hål just nu och den tiden spenderar jag hos Emma. :) Ikv blir det astt ta det lugnt typ, kanske se män som hatar kvinnor med mamma!

Vissa förstår verkligen inte när nej är nej

haha;)

Idiotiska dumma kommentarer som är anonyma tar jag bort för det tycker jag är ganska omoget att inte kunna stå för, men jag gissar på att jag redan vet vem det är

"men du är så söt"

Sen måste jag få skriva ett till inlägg och berätta om gårkvällen, den var ganska rolig haha! Jag var med min älskade Emma, hennes pojkvän och hans kompis. Måste säga att det var en speciell kväll, spökhus och glida runt. Och ja, hålla hand när personen har flickvän, haha ja jag försökte hålla mig för skratt! Nej men han var trevlig, och Emma som skulle smygkika från fönstret och se vad som försegick haha!
Emma du är världens bästa vän! :)