ett blogg inläääääggggg

JAG VET.... jag är världens sämsta på att uppdatera, FÖRLÅT Challe, Johanna och alla ni andra som är trogna och ändå gå in och kikar haha.. Men ja vad ska man säga, livet rullar på! Jag och Micke for ju utomlands till Mallorca förra veckan, jag tror det var precis vad vi behövde. Tid för varandra. När man bara har varandra att prata med, så fokuserar du dig mycket mer. Man börjar nysta ut alla problem, tankar som legat och bubblat. Och det är så skönt. Vi är närmare än någonsin, han förstår mig mer, och jag gör mitt bästa för att förstå honom. Vi tar tid att förstå sig in i varandras situation.
Mallorca var underbart! Långa stränder, supertrevliga människor och värme. Verkligen ett romantiskt ställe för två som vill ha en mysig vecka ihop. Vi var på Alcudia vilket är mer som ett "familjeställe", men det var så trevligt, alla mysiga restauranger där vi satt i flera timmar på kvällarna och pratade, drack supergoda mojitos och bara mådde toppen. En dag så körde vi längs västkusten, oj säger jag bara. Vilken vacker syn. Varken ord eller bilder kan förklara vad vi såg. Du måste uppleva det själv för att förstå, men alla klippor med havet som slog vågor, klar blått vatten, djupa dalar. Vägarna hade 90s kurvor, smala vägar som man trodde bara kunde ta emot en bil, vägkanter som var flera 100 meters stup. Men det var bland det coolaste jag upplevt(jag kanske inte upplevt så mycket men tro mig det var värt det). Mallorca är värt ett besök säger jag med ren värme, jag har fått en riktig kärlek för den ön!

MIN FAVORIT TRIO:):):):$$:D:D:P:P:):W:*


Hey

Hej sötnosar! Uppdateringen står på noll som ni kanske ser, tur jag har finaste challe som hjälper mig ibland ♥ seriöst, hon äg.
Passade på att klippa mig när vi var i mallorca, tyckte dock att frisören sög..
fast vad förväntar man sig när man bara var tvungen att betala en tia??

pressade även igenom mitt gamla hål i läppen hahaha!! SNYGGT VA, älskar det!

Men blev ändå nöjd med frippan:) och jag vet att jag inte blev så brun av solen,
men min kroppsbehåring gör det lite svårt för solstrålarna att tränga igenom :(

hehi

Jaaaaa Marius (och micke...) är utomlands nu som kanske dom flesta vet,
så vem ska ta hand dom denna "blogg" då??! inte så att marre gör det när hon är hemma ens.....
:/ hon kanske ska börja fatta att det sårar en del. typ jag. och jag är viktig.
fuck you marre. fuck you. fuck me. kram saknar dig, imorgon kväll kommer ni hem.
det är bra.
okej.
Kan bjuda på ett sms jag fick av marre igår som löd såhär;
"Vem fan lyckas bränna sig mellan brösten? MELLAN brösten?"
that's why I like her. HEJDdÅ
/ mrs x ... (mrs c)



aahah duktig du var i paint förr!! really. pöz

påsk!

Vem fick världens största påskägg av sin boyfrieeend? Yes me! Sötnosen plockade i alla mina favoritgodisar, han vill göda mig <3
Annars så har vi spenderat hewlgen i Kåge, då renoveringen vart lite förskjuten så kände vi för att ta en riktig påskhelg med familjen, trots min feber så var det en riktigt mysig helg. Ätit för mycket och ser många härliga filmer ;)
Nu står grabbarna och spacklar taket, och jag nördar mig vid datorn, ska nog gå ut och hjälpa dom! Tänkte bara säga att jag lever om än renovering suuuuger, ge mig bara ett nytt kök hehe (A)
Till veckan kommer Johanna och Erik vilket blir toppen, ska försöka umgås med dom så mycket vi kan innan flyget tar oss till stockholm fredag kväll! :)

tack pappa <3

Inte duktig alls på att blogga, men renoveringen går först så bloggen får lida! Ville bara skriva ett inlä'gg att idag firar jag och älsklingen 2 år, dessvärre har vi haft några problem, vatten läckage(stavas det så?) och sådär så lite kaos har det varit. Men min pappa har varit en riktig ängel och hjälpt oss, tack tack tack tusen gånger om pappa för att du fixade det, du är min hjälte :)
Annars så fyller våran lilla tjej Cia 1 år idag, toppen säger jag!
Så bortsett från våra problem så har det varit en bra dasg! Ikväll blir det american pie på bio, tror även det blir middag på tatung, riktigt mysiggt! puss på er stjärnor :)