ikea fix

Hej mina kära vänner!
Sitter nu i lägenheten efter att ha tryckt i mig en pizza och nu ska vi börja stöka igen. Känns som att vi inte gör annat, stökar och fixar hela tiden och aldrig blir det klart ;) Nu när vi varit förbi Ikea så är det inhandlat lite nya saker som sk få ta plats här! Men vi får höras sen, kram på er!

Men en fråga, vrför i helvette smakar inte Cola som den ska? Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar col, och det smakar fan skit!?? Har gjort deti  två dagar nu och snart bryter jag ihop. ge mig en förklaring tack!

Bättre dagar har man haft!

Jag har inte mycket att säga om igår kväll. Jag var full som ett höghus, kom inte ihåg ett piss, min pojkvän fick ta hand om en odräglig och helt borta flickvän och vi har en hel del tvätt. jisses hur fel det kunde gå...

Idag har vi iaf varit på Ikea och efter lite mat på Macdonalds mår man ju genast lite bättre! Vi inhandlade en hel del saker, mycket krångel men vi bestämde oss tillslut och sket i tvbänken som vi får beställa istället. Hemresan vart en sväng på Macdonalds igen, Maria vart överlycklig hehehe. Nu ska jag och min underbart fina pojkvän gå se lite tv sen sooova. Imorgon är det jobb, sen förbi morfars grav sen fixa i lägenheten, toppen!

Förlåt alla för hur jobbig och odräglig jag var igår. Speciellt förlåt till dig gubben, jag kan inte ha varit lätt att handskas med, tack och lov står du ut med mig. jag älskar dig ♥

städning

Helvettes vad det städas i lägenheten! Eller ja, jag storstädar, tvättar, stökar och håller på och min älskling har lagat maten idag och nu står han och fixar i köket, det blir så braaa. Vi hörs sen :) kram!

baby är bäst!

Min pojkvän klår allt ju! Först så står han på busstation när jag kommer med bussen och väntar på mig min älskling, sen när vi kommer hem så har han gjort egna fiskpinnar, eget potatismos och sås! Han är så himla fin, nu ska jag gå och pussas lite på han, kram!

nu är energin slut :)

Hej allihopa!
Nu sitter jag hemma i Kåge med familjen och umgås efter jobb på Hedvigsgården som gick bra trots den lilla energi jag har i kroppen, jag blir så positiv av att jobba där så det går bra ändå! Ska strax börja gå mot bussen och fara hem till min skatt! Vi hörs sen!

ojsan

Haha min röst är gone?
och jag har tydligen gått med på att jobb på Hedvigsgården ikväll när jag legat och sovit,
toppen!

Oktober 2009-Oktober2010

För ett år sedan:

Nu:

Dags att handla julklappar!

ååh jag blir så glad, även om min hals gör så ont att jag kan knappt svälja, prata eller tugga så blir jag så glad! Nivet man frågar sin chef, i mitt fall min mamma, och frågar vad man ska få i lön och förväntar sig en stor fet nolla för att man fick för sig att man var sjuk hela förra månaden och får till svar att tydligen så jobbade man ändå! Så glad blir jag just nu! Sen loggar jag in på min bank och inser att jag även har kvar 1500 från förra månaden, och även jobbade på boendet, så nu skulle jag vilja springa omrking i lägenheten och dansa men då dör min hals så icket! åååh så glad jag blir!

Men nu närmar sig ju julen så vad då ska endel julklappar inhandlas. Jag vet det är lite mindre än 2 månader kvar men jag gillar att vara förberedd eftersom det är en hel del personer att köpa julklappar till. För att inte glömma så fyller både min mamma och Lisa Mickes syster år i november så herrejösses det är många presenter som ska inhandlas! ;D Sen så är det ju inte bara en familj det ska handlas julklappar till? Det blir snurrigt det här haha!


börjar bli frisk nu

Hej på er.
Är uppe på benen idag, om än mycket livlös så lever jag!
Feber är nästan borta, kommer tillbaka då jag överanstränger mig.
en har legat i sängen idag också och tagit tillbaka krafter,
imorgon sliter jag mig till skolan sen ser vi ju hur mycket jag orkar!
Vi hörs sen hörni. :)
Kram!

åhhh

jaha då igår trodde jaqg att jag vart bättre, idag är jag död. Jag ska till Kåge och bli omhändertagen av familjen för Micke jobba. kram

feber

Godmorgon världen!
Eller ja, godeftermiddag och inte så god om vi säger så!
Jag klev upp 7 imorse, allt var okej förutom att jag hade ont i mina halsmandlar, for och jobbade, runt lunchtid började jag må otroligt dåligt och en stund efter så har feber slagit på. Vi for på kalas och firade Annica, men jag orkade inte hålla upp humöret kändes de som när det svartna framför mina ögon, jag orkade knappt sitta upp och har inte ätit på hela dagen. Nu har jag sovit från 4 tills, nu och det börjar kännas någonlunda bra, säkert alvedonen som slagit in men bättre mår jag iaf än för några timmar sen!

Tillbakablick

Sitter och tänker tillbaka på innan jag och Micke vart tillsammans. När vi bara umgicks och redan då kunde han få mig att le lika mycket som han gör idag. Vi kunde ligga i hans säng i flera timmar och prata om allt möjligt, lyssna på musik och halverst somna. Jag fastnade verkligen för hans sätt att finnas där, hur han lyssnade på allt jag hade att säga allt mitt tjat hit och dit. Vi smsade hela tiden, umgicks nästan varje kväll, och umgicks vi inte så satt vi framför msn på kvällarna. Jag minns att jag kunde sitta framför datorn och vänta tills han loggade in bara för att få skriva en liten stund med honom. Varje gång vi skulle umgås körde han till Kåge och hämtade upp mig och skjutsade tillbaka mig på kvällen. Han kunde komma på kvällen när jag var jätteledsen och fara ut och köra runt runt i stan för att jag skulle få prata av mig. Micke är min bästa vän, vi bråkar om det ena och andra men han finns alltid där. Det finns ingen jag hellre skulle vilja vara med. Jag hade aldrig kunnat bli lyckligare.
Du är min bästa vän och stora kärlek, puss på dig min skatt!

fix och trix!

Då har min kära familj farit igen, dom kom in med mat från Sibylla, riktiga änglar alltså. Min kära lillebror följde också med, man saknar honom litegrann hans ständiga prat haha! Vi kikade runt i lägenheten eftersom vi ska till Ikea på lördag och klöpa massa saker så ska vi uppgradera våran lägenhet med lite saker!

Nu sitter jag och kollar runt på internet, Styleroom och Ikea efter ideer till lägenheten, mysigt!

är jag boven i dramat?

hahahahahaha vad hände igår tjejer? När jag går in på mina kompisars bloggar så finns det en bild på Gabrielle fasttejpad på en stol och alla skyller på mig?


kill me

Jag kan ju börja inlägget men att säga grattis till världens bästa Annica, hoppas du får en superbra dag, jag och Micke kunde inte komma idag men vi ses ju imorgon, många kramar!


Idag är en sån där dag jag inte vill leva! Huvudvärken är så stor så jag ser svart ungefär och av någon rolig anledning fick jag för mig under gårdagens kväll att headbanga så min nacke har också tagit stryk. Ajaj Maria du har dig själv att skylla. :( Men vilket helsikkes rolig kväll det vart ändå! Tack brudar och min underbara älskling som är så fin och står ut med mig när jag är lika smart som en kokosboll i fyllan! Idag ska jag om jag någon gång vaknar till liv så ska jag försöka städa, mina underbara föräldrar kommer förbi med en cola, kan dom blir med underbara, och för att kika på lägenheten då men haha ;D ha en trevlig dag, det kommer tyvärr inte jag..

aLL IN!!!

ååååh så underbart! Nu är vi hos Gabban, öppnat första cidern och livet är underbart! Maten är snart klar, kött, pommes och beasås, förvånande? ;) Snart kommer brudarna och grabbarna och då är det party! Min älskling jobbar till 9 så det blir inge party ikväll för honom, men han kommer förbi och kramar om sin fulla gumma haha! Hoppas alla har en bra kväll, kram!

" är vi framme snart? "

Hej på er, hade inte alls tid att skriva igår så vart inget inlägg igår, men vet ni vad, min mobiiiil är tillbaka!!!! ;)
Supernöjd! och nu sitter jag på skolan och taggar till ikväll, tjejkväll hur mys som helst, lyssna på massa gammal musik, spel osv, kommer bli så bra! Vi hörs sen ;D

hunnit med mycket idag!

Efter en jättetrevlig eftermiddag med Lena, en sväng förbi Drängs och träffat mina underbara småttingar, sväng förbi Kåge och träffat min mor, sväng förbi Emma så är jag nu helt död och tänker krypa ner under täcket! Tänker bara citera min kära lilla idol om en riktigt trevlig fråga han ställde mig idag!
"Maria, när ska du och Micke gifta er?"
Ja Micke, när ska vi det jag är nyfiken haha ;D

Godnatt på er, vi hörs imorgon.
och sovmorgon, sååå skönt!

kommer vara död imorgon!

Dagen började med ett härligt(fruktansvärt jobbigt) träningspass med Julia.
Vi hade våran kära Emelie Berg som personlig tränare, hon är inte lugn alltså, KÄÄÄÄMPA.
Vart 10 min uppvärmning på löpbandet.
Rygglyft 12x3 och jag svär jag höll på dö.
Benböj 15 kg tror jag det var? 15x3.
Situps 10x3.
Bröstpress 15 kg 12x3.
Sen körde jag biceps lite med hantlar 4 kg 20x3.
Och i slutändan utfallsteg 20 gr.
Jag var död efteråt!

NU sitter vi på sista lektionen sen ska jag umgås med Lena vilket blir great!

Bästa jag hört på länge "Han fes i 69:an, HAN FES!!!!!"
hahaha herregud


Ikea

MIN ÄLSKLING ÄR HEMMA! Vi gör lite mat, haha sent i know men vad tusan ;D
Mysa hela kväll, iaf en timme till sen krypa ner under täcket och sova.
Skola imorgon sen hinna umgås med Lena och vidare till Kåge av någon anledning,
Micke ska göra något med min pappa så jag följer med som stöd till min mor ;)

Hörde helt fantastiska nyheter, den 30e så blir det IKEA för mig, Micke, mamma, pappa och Zeb! Kommer bli så bra, får vi lite nya saker vi behöver därifrån, säg till om någon behöver något därifrån kan jag fixa det. :)

Du lever bara en gång, make it count.

Du lever bara en gång, make it count. Bara älskar det citatet och fysatan så rätt! Jag tar varje dag med storm numera. Gör den till något jättebra, försöker se det positiva i det mesta, försöker att inte förlora humöret som kan förstöra dagen, och jag äter precis vad jag vill, för vafan, vi lever bara en gång, så vill jag ha pommes till lunch, då äter jag pommes till lunch, end of story. ;) Nej men seriöst hörni, om man förlorar humöret en gång på dagen så kan det förstöra hela dagen. Vi blir aldrig yngre än vad vi är idag. Dagarna svischar förbi utan att vi märker det. Så jag har bestämt mig, inga fler sura dagar, visst ingen kan vara glad jämt, men man kan försöka vara positiv iaf, det försöker jag! Kraaam på er.



matmatmat ;D

Hej hopp pojkar och flickor! Vet ni vad? Nej klart ni inte vet hihi, oj vilket busigt humör jag är på ;D Nej men seriöst, jag har haft en förbannat bra dag på praktiken idag förutom när jag gick vilse inne i huset, inte okej haha! Jag bara älskar min grymma handledare, mina gulliga vårdtagare och stället! Till och med så jag ser fram emot att fara dit, de trodde n inte va. ;) Efter det for jag och jobbade en stund på Gallerix med Suz sen nu är jag hemma igen! Känner lukten av Mickes doft och saknar honom otroligt mycket, han jobbar till 21.15 stackars gubben, ska ta hand om honom när han kommer hem.
Jag är full av energi nu, skulle kunna springa maraton loppet nästan, men eftersom jag inte äger några löparskor så ska jag äta istället! Vi hittar nog något smarrigt i frysen/kylen som jag kan tillaga utan att förstöra ;D



praktiiiik

pigg? nej
praktik 7.15-14
vi hörs sen!

vi skapar minnen här och nu

Kärlek. Ett konstigt begrepp som du inte kan sätta ord på tills du upplevt det på riktigt. Villkorslös kärlek utan slut. Den där du sökt efter så länge och helt plötsligt så finns han bara där, och du är så blind av allt runt omrking, av hans närhet. Ja gud jag är så kär, varenda lilla nerv i min kropp skriker efter honom varje gång jag inte är i hans famn. Kvällar när jag bara vill skrika ut min frustration och ilska, kasta saker omkring mig, när han finns där och lugnar mig som bara han kan. Romantik. När han förklarar sin kärlek för mig som lyser upp hela min dag. När han ligger breve mig på morgonen och jag känner mig hel. Varma viskningar, när vi ligger i sängen, stirrar upp i taket och pratar i flera timmar. När du lyfter upp mig och tiden stannar. Du är allt jag önskat mig Micke och så mycket mer. Du är för bra för att vara sann. Varje dag när saker känns jobbigt så tänker jag på dig och du gör mig glad igen. Det var som att din värme och kärlek återupplivade mig, från den dystra person jag blivit till att bli den glada spralliga tjejen jag en gång var. Älskling du är mitt allt. ♥ Jag älskar dig, dig, dig.

grattis gumman!

min blogg är förövrigt cp just nu så går inte att lägga in några bilder, men jag säger GRATTIS till våran älskade Rebecca som fyller 18 idag! Fira henne till helgen, blir toppeeeen

Kung praktik

Förståååår ni så skönt! Jag har världens bästa praktikplats, med en underbar handledare, fick gå 9-12 idag så nu har jag ledigt resten av dagen haha! Åh så kung jag är så glad, förutom att jag råka ta Julias jacka när jag for hem och inte min så måste tillbaka dit snart och byta igen haha, snurrigt dedär, borde ha en rosa jacka så jag känner igen min ;) Kram på er!

vidare

kokosboll vaaaaarför jag älskar dig

Ny praktik!

Nuuuu beger vi oss till nya praktiken jag och Alex! Vi har sovit väldigt bra tillsammans hihi ;D

Kärlek

Kärlek. Någon att hålla om på kvällarna. Värme. Gulliga sms. Glädje som gör det ont att le. Pirr i kroppen. Första kyssen. Den man alltid kan prata med. Bästa vän. Skratt. Stryka fingrarna genom håret. Någon man inte kan sluta tänka på. Tillit. Bråk. Respekt. Långa kvällar framför datorn. Ikea. Första daten. Blickar som betyder allt. Att ens vänner tycker om han. Långa diskussioner om saker. Promenader på kvällarna. Hålla hand på bio. "jag älskar dig". En framtid. Trygghet. Överraskningar. Krypa upp i hans famn när man ser skräckfilm. Någon som klarar av och står ut med ens sämsta sidor. Någon som kan säga emot. Närhet. Förståelse. Träffa föräldrarna. Harmoni. Svårt att sova på kvällarna utan honom breve. Spelpartner. Svartsjuka. Mysiga hemmakvällar. Ge och ta. Tända ljus. Kramar.Envishet. Face down - The Red Jumpsuit appatus. Minnen. Stockholm. Du och jag. Någon som torkar ens tårar. Bus. Min kropp mot din. 1+1=2. Kärlek. Micke.


jättemysig kväll!

Tja snyggingar!
Alex är mästerkock och står i köket och gör vääärldens kanonmiddag medans jag sitter och latar mig? ;) Haha nej jag har faktiskt varit duktig, städat lägenheten det mesta så att. Vi delade upp det så eftersom dom flesta vet att ifall dom släpper in Maria i köket så slutar det med katastrof haha! Så detta gick mycket bättre. Nu ska vi tända lite ljus och ha det supermysigt hela kvällen, ladda ner någon bra film och ha det så kuuuung!

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft för den har verkligen varit toppen. Kram


Om ni visste hur mycket jag älskar er!

uppe tidigt ;)

Godmorgon, vaknade av mig själv halv 10 så steg upp och sitter nu i soffan i Kågeoch ser tv med min älskade lillebror, ganska mysigt har vi! Jag jobbar 12-16 sen ska jag hem för då kommer min Alex och myser hela natten, hon ska sova över i lägenheten sen drar vi på praktiken tillsammans, kuuuung! Vi hörs sen, kram på er!

fin nalle

Nu sitter jag i Kåge med familjen, ser hockey och ska strax börja grilla!
Jobbet gick väldigt segt idag men som tur var hade jag min älskling som kom och höll mig sällskap,
och jag köpte även en Nalle som heter..... ALEX!
Ser precis ut som henne också hihi ;D

piggare nu

Hej på er, som jag skrev igår, jag somnade typ direkt jag la huvudet mot kudden så död var jag!
Nu är jag uppe mycket piggare och ska strax bege mig mot jobbet.
Jobbar 10-16.15 sen blir jag upphämtad och åker mot Kåge för en kväll där,
supermysigt jag längtar redan!
Har inte så mycket mer att säga, vi hörs sen, kram på er!

helt död

Nu har jag kommit hem från en underbar kväll i Drängsmark där vi har firat Pontus,
haft mysig pratstund med Annica och sett idol!
Nu är jag helt slut i hela kroppen och ska gå och sova.

Föresten så var min älskling jättejättefin idag som hade köpt en bok till mig som jag kollat på och jättegärna ville ha, puss på dig älskling du är bäst. Jag älskar dig över allt annat min skatt.

drängssss

Det är lite småkul, vi har varit bästa vänner ett bra tag, och när du skaffar nytt umgänge så helt plötsligt kan du inte berätta allt för mig? Men det funkar för dina nya vänner, great gumman, kör på den stilen men det funkar inte på mig. :) Du kanske borde tänka på det, jag har har alltid ställt upp för dig och nu är det som att vi inte är så nära längre. "Just some shit going on." Aja visst men du kan prata med alla andra om det haha alltsååååå det är så skrattretande. Men ärligt jag orkar inte bry mig, när du inser att din nya bästa vän inte är så mycket att ta i så vet du ju vart jag finns!


Nuuu ska jag bege mig mot Drängsmark ha en otroligt bra kväll allihopa, det ska jag ha, pusspuss!


Jag älskar dig min pärla!

jag är så duktig!

Jag är på väldigt bra humör idag hihi!
Varför?
* Fick tillbaka arbetsmiljöprovet där jag fick g-vg när tydligen gick det inte så bra för klassen,
men kändes toppen att jag klarade det!
* Jag har sänkt min frånvaro med 50%, förstår ni hur bra det är? Från 30% till 15%!
* Min lärare berömde mig och sa hur stolt och glad hon är över hur bra jag gör ifrån mig.
* Det är fredag ;D
* Ikväll ska jag få fara till Drängs och kraaamas!

Jag är så himla glad just nu över hur bra allt går för mig hihi.
Dunkar musik på ipoden och snart slutar vi, toppen ;D


grattiis

Förlåt att jag inte skrev igår, var så mycket att jag hann inte med haha!
Vår älskade Pontus vart stor och fyllde 8 år igår så grattis gubben,
ska fira honom ikväll tror jag det vart bestämt!
Nu ska jag skynda mig till skolan, kram på er!

Puss och kram

Nu är det sängen som gäller! ;D
sen praktik 7-4 imorgon då, jippie haha.
Men vi hörs då, kraaam

mer bilder ;D

Jag och Emma hittade några bilder på hennes hårddisk som vi inte hade någon aning om fanns!
Jaha jag har faktiskt ingen aning när bilderna är tagna, kanske när jag var 16 gissar jag!



studenten

Hitta en bild på mig och Emma från hennes student, nice ;D


sexigt med blont?

Hos emmaaaaa! hahahah och jag bjuder på en ursnygg bild när jag var kanske ja 14 år? En sommar i Malå som spårade ur som fan men kul hade vi!


utvilad

Vet ni hur utvilad jag är? Kan knappt beskriva det ;D
Nu blir det idrott i flera timmar för efter idrotten har vi typ nån sak med alla voc klasserna,
får väl se hur de blir!
Kram på er :)

tappat bort korteeet godnattis!

Nu är jag hemma i lägenheten och vet ni vad jag går in i? Ett kök som håller på att byggas om, min älskling har hållit på hela dagen att fixa i köket, gud så glad jag blir. Han är ju helt underbar min pojkvän jag älskar älskar älskar dig! Vi har varit i Kåge och ätit middag och sett paradise hotel med min kära mor och syster. Tog ner alla vinterkläder, så mysigt med en stor fluffig jacka som Zeb så fint sa. ;)

Och vet ni vad jag tänkt göra nu? Gå och sova! Guuud så skönt att få en tidig kväll och bara sova ut så jag är utvilad imorgon. Har klivit upp nu tidigt tidigt varje dag i över en vecka så jag känner att jag verkligen vill få mig lite fler timmars sömn inatt. Även om jag har skola och imorgon börjar halv 9 så känns det skönt att få några fler timmar med kudden. Har idrott första lektionen som jag ska på, har pratat med min underbara idrottslärare och vi har kommit överrens om att fixa ett eget schema jag ska följa, kommer bli superbra det här ju. nej nu ska jag gå och sova, men kram på er så hörs vi imorgon. :)


och förresten, vem har tappat bort sitt bankkort? jo jag..... och nej jag vet inte vars. bara gå och fixa ett nytt då haha. ;D

matrester

haha hej allihopa!
Vilken dag jag haft. Jag verkligen gillar min praktik mer och mer för varje dag jag är där, synd att den snart är slut. Förutom att lunchen bestod av tuggade matbitar fulla mig och skratt så att tårarna rann så har jag hunnit med att boka tid på ungdoms för nytt preventivmedel, ska sluta med ppiller och istället kanske skaffa spiral eller pstav eller liknande! Löst massa korsord osv på praktiken med gamlingarna, riktigt kul! Nu ska jag hoppa in i duschen, kramisar :)


Ungefär sådär glad är jag idag ;DDDDD

när det verkligen gäller

Sen så har jag insett en sak. Folk har försökt berätta det för mig väldigt många gånger men jag som vanligt lyssnar inte. Jag är en sån person som ger folk chanser efter chanser, det är som att jag hoppas innerligt att dom ska ändra sig, att dom någon gång ska ge något tillbaka men icket. :) Så jag har bestämt, behandla andra som du vill bli behandlad själv, jag orkar verkligen inte ställa upp 200% jämt om jag aldrig får något tillbaka när jag behöver det. Självklart finns jag där för alla, men nivet, jag har också ett liv, jag har stunder när livet är jättejobbigt för mig också men jag hör alltid av mig om mina vänner behöver mig osv, ni fattar :) Jag gick igenom en jättejobbig sak alldeles nyligt, och man märkte verkligen vilka som fanns där för mig när det gällde och jag säger tack till er, ni är obeskrivligt underbara. Och min pojkvän, utan dig hade det inte gått alls. Tack ♥

Hihi men det säger jag ju godnatt, om jag har tur kanske jag får isäng min älskling också, sover mycket bättre då, kramar! :*

Happyyy :)

Älsklingar varför så nere? Läser inlägg efter inlägg på vissa av mina favoriters bloggar och ni verkar så nere? Själv kan jag inte säga att jag är nere, på något roligt sätt så har jag humöret uppe hela tiden nu för tiden. Jag gick ju igenom en väldigt jobbig tid ganska nyligt, mina vänner vet vad jag pratar om, det tog hårt på mig. Men att veta att jag hade alla mina vänner som stöttade mig genom eld och vatten fick mig att ta nya tag och idag mår jag bättre än någonsin. Jag tar varje dag med en spark i baken och kliver upp något trött men ändå positiv till vad dagen har att erbjuda. Jag tycker ni ska göra samma ska jag vet att det är svårt, men när det blir för mycket för mig så går jag och lägger mig och vilar så mina tankar får slappna av. Upp med humöret tjejer, det är ju höst, snart kommer snön, snart är det haloween och allt vad hösten/vintern har att erbjuda! Kram på er. :)

Har idag haft apu vilket gick väldigt bra om jag får säga det själv, något jobbigt att kliva upp på morgonen när det var iskallt i lägenheten men jag slet mig upp vilket som! Mamma bjöd mig på lunch idag vi gick på subway och där vi även såg min förra bästa vän, klump i magen men han såg ut at må bra så det gjorde mig glad iaf. Sen hann jag även förbi polishuset för att prata med en person på viksamordningen som fixade mig en användare på time care pool, toppen nu kan jag boka egna pass osv ;D. Efter praktiken åkte jag, mamma och Jennifer hem till Kåge och myste tills Micke kom då vart det middag sen Paradise hotel osv, och massa prat inför helgen! Så denna dag var riktigt bra.

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova så jag tar mig upp imorgon, fusk Micke är ledig haha ;) Men vi hörs, kram på er!

Ghetto gospel

Jag såg min förra bästa kompis på stan idag. Det var som att världen stannade och jag visste inte vad jag skulle göra. Efter allt vi hade gått igenom så försvann allt, kanske inte var jag så förvånad men jag trodde våran vänskap var starkare än så. Jag visste att när du skaffade nya förhållanden så hade du aldrig tid att umgås, eller du valde att inte umgås, men när det tog slut mellan er så var jag en prio för dig igen. Jag kunde inte gå fram och säga hej. Inte efter allt som hade hänt, att sån skit kan förändra en person så mycket trodde jag aldrig, men tydligen. Jag minns att du sa att jag alltid kommer vara din närmaste och bästa vän, genom allt. Men som väntat skaffade du ett nytt förhållande som drog ner dig i skit eller tvärtom? Aja, det tar ont att se vad som hänt. Men du såg ut att må bra, jag hoppas det. Grattis till allt!


Emma min Emma

Jag och min pojkvän låg och pratade igår kväll. Så kom vi in på spåret om när jag umgicks med Emma jämt. Våra tider tillsammans. Det är synd att man ska glida ifrån varandra när vi verkligen var som gjorda för varandra. Det fanns ingen som förstod mig lika bra som hon gjorde, som jag alltid vände mig till. Vi gjorde dom mest galna saker tillsammans haha. Smet ut mitt i nätterna för att träffa Malåbor som kört hela vägen till Skellefteå för att träffa oss. Vi drog ut och festade med folket antingen Moröhöjden eller Läkarvägen. Alla kvällar vi fixade oss tillsammans hos henne på Sunnanå, dunkade hög musik för det mesta Crank that med Soulja boy. Vi åkte raggarbilar på kvällarna. När vi myste ute i hennes garage med musik och filmer, alla gånger jag grät där ute när jag inte orkade tänka, och hon fanns alltid där. När vi drog till Malå vilket var vårat bästa minne tillsammans. Våran tripp till Vithatten när bilen dog. Alla gånger hon hämtat upp mig och vi har snurrat runt med volvon runt runt i stan för att tänka. Vi har så många minnen tillsammans som jag aldrig kommer att glömma. Bara synd att man glider ifrån varandra sådär, jag saknar dig min Emma.



Life isn't worth living without you

Min älskling kom hem med en bukett röda rosor :]
Sen nu har han ställt sig och gör världens middag.
Vad fin du är,
jag älskar dig!

Bestämt

Det här var lite läskigt!
Ni vet mitt nya gosedjur, jag frågade mamma vad hon tyckte att den skulle heta, hennes svar var Knut, efter världens sötaste. Sen så kommenterar min bästa vän att den borde heta Knut? Hur stor är chanserna haha jag dör! Jag tror nog att namnet blir Knut, nästan lika söt som riktiga Knut :)

jobbat klart nu :)

Hej mina kära vänner!
Har nu jobbat klart och hunnit vara förbi mamma en sväng,
fick världens sötaste lilla igelkott av henne som gosedjur,
en till i min samling,
nu är bara fråga vad han ska få heta? :)
Har en nalle som heter Bo, har funnits med mig enda sen jag var jätteliten.
Har en blå giraff som heter Ragnar och fick följa med mig hem en gång på Ikea.
Och sen så har vi ju Lasse, min fina nale som fick bli döpt efter min morfar.
Jag gillar gosedjur som ni kanske märker ;D
Kom på något fint namn, och killnamn ska det vara ;)


kidnappningen

Okej ett till inlägg för jag var in på älskade gabbans blogg och hittade en underbar bild från hennes födelsedag när vi kidnappade henne! Man blir så glad när man tänker på mina vänner, hur underbara dom är, vilken underbar pojkvän jag har, vilken underbar familj både och Kåge och i Drängsmark. Jag blir så glad, det går framåt för mig när jag inser hur mycket jag har att vara glad över, ni är bäst :)


Och jag var då den med den fina masken!

En pussbild!

Har inte haft internet så har inte kunnat skriva!
Jobbat på boendet idag,
gud vad jag saknar mina gamlingar.
Sen har vi varit i Drängs både igår kväll och ikväll,
vi har haft det jättemysigt, ätit tacos, umgåtts med mina favoriter osv.
Imorgon blir det upp tidigt igen för att jobba på boendet, toppen.
Kram på er och hoppas ni haft en bra helg. :)

Myskväll!

Oj vad jag har varit duktig, stäääädat i lägenheten!
Nu kommer Micke snart hem då ska vi kolla tyger sen till Drängs,
vilken mysig kväll.
Ingen alkohol när båda två jobbar tidigt imorgon,
men an vara skönt också.
Kram på er och ha en bra kväll :)

8 Oktober

Jag hatar detta datum och allt som det förde med sig längs vägen.


People staring like they know you've been broken

Hej min fina små vänner!
Dagen har gått väldigt bra,
har bytt nästa praktik från Erikslid till Sunnanå,
betydligt närmare än att fara till Erikslid!

Sen haft diktuppläsning på svenskan....
"Jag är sugen på Micke,
han gör mig glad.
Jag är sugen på hans -pip-,
var och varannan dag."
Och det sen nästa sak,
det var inte jag som skrev dikten.
Jag tror jag har konkurrens om min pojkvän? ;)
Haha nu blir det plugg!

Looking for angels

Nuuu känns ögonen tunga.
Strax mat sen krypa ner under täcket i en varm och mysig säng (Y)
Skola 8.30-14.20!

I feel like I'm losing my mind

Hej på er!
Kom för en stund sen hem från praktiken som gick bra idag.
Lekt med hundar osv haha.
Nu ska jag ta och röjja upp i lägenheten sen få i mig nå mat eftersom jag inte ätit sen 12 idag :)
Kram på er.


jobbjobb

Hej på er!
Vart väckt av vik samordningen, blir visst att jobba på Hedvigsgården lördag och söndag 8-13 :)
Sen vet jag inte riktigt vad vi har planerat för helgen, fortsätta jobba på lägenheten som börjar bli så fin :)
Sen tror jag vi sa att vi ska till Drängs lördag och mysa,
saknar familjen :)

Nu ska jag fixa mig lite innan jag ska ner till stan och ha praktik!

min skatt!

Loved you yesterday,
love you still.
Always have,
always will.

tacoooo

Hemma från en vända på stan, solbacken och kåge.
Hämtade hit min spegel som min morfar gjorde till mig,
hur fin som helst.

Nu ska vi börja göra Tacos sen mysa hela kvällen!



6 månader

6 månader älskling. Ett halvår som kommer bli ännu längre.
Jag älskar dig mer än allt gubben.
Du är mitt ljus och min lycka.
Min skatt jag är så glad att jag har dig!

Fallen leaves

Snodde denna bild av Annica när jag bara fick världens värme i mig när jag tittade på den!

Hösten är en sån underbar tid tycker jag. Jag älskar löven som faller och man bara märker att det närmar sig vinter. Det är bara toppen! Men jag älskar nog alla årstider, dom har alla sina underbara saker som gör dom så bra.

* Mysiga hemmakvällar med familjen.
* Grilla ute med kompisar.
* Promenader i mörkret med pojkvännen.
* Massa skräckfilmer!
* Ta fram vinterkläderna.
* Hockeysäsongen börjar = Jag och Gabbs är igång.
* Tända ljus.
* Paradise hotel men denna gång utan mamma, hur ska det gå?
* Nya säsonger av serier börjar.

Ser ni, det finns så mycket som kan göra hösten bra. Alla klagar över att den är så mörk och dyster, det tycker jag inte alls. Det blir ju vad man gör den till. :) Jag är på väldigt bra humör idag känner jag som sitter och skriver sånt här men ja. :)

Running away from the streets we knew

Hej hopp!
Praktiken idag har varit riktigt härlig,
mina handledare är så trevliga och vi har riktigt kul tillsammans.
Träffa även Jocke på Swedbank,
evigheter sen jag träffade honom,
grattis till lillpojken även om jag är lite sen!
Nu har jag kommit hem och väntar på att min älskling ska sluta,
klockan 9 ikväll inte nice.

Iaf Grattis till 8 månader Alex och Robin!

PRAKTIK IMORGON :)

GODNATT FOLKET!


You could cut ties with all the lies that you've been living in

Nu är man hemma igen efter att hämtat hem bilen och storhandlat mat!
Gick på runt 1500:- men då var det inte lite vi handlade heller haha! ;D
Nu ska jag städa och hålla på ett tag,
sen blir de middag när älsklingen jobbat klart halv 8.

Jullsbulls lägg in bilderna från Gabbs födelsedag tack! ;D

inte bakis!

Hej och hå!
Då är man vaken efter en förbannat rolig dag igår om vi bortser från horoskopet! Vi kidnappade min kära Gabban som fyllde år, jag trooor att hon fick en bra födelsedag? ;) Sen var de party hela kvällen, mycke dans och tjoller! Jag hade en jätterolig dag iaf ;D Grattis igen Gabbsing som nu är 17 år :)

Nu ska jag försöka få liv i Micke och sedan fara till Ursviken och hämta bilen. Kram på er!


partie

Dagen började bra med kidnappning av gaaabbbs och nu är det fest för födelsedagsbarnet, kraaamisar