ost och kex!

myyyyys!

pusspuss

och denna fin kväll spenderar jag med...... dadadaddaaaam, CHADAAAAA

öronproblem

Jag skulle egentligen jobba idag, men ni ska veta att det går ju fan inte. Jag har nästan förlorat hörseln på ena örat, kan inte gapa för det sänder ut smärtor längs käken, ett förbannat tryck i örat som gör att jag får huvudvärk. nu har det hållit på i ungefär en vecka, tror jag ska ta och kolla upp det nu!

jag lever ;)

Skönt! Ännu ett arbetspass avklarat, nu blir det att snabbduscha och fixa mig innan det blir att rulla till Simon för häng med fina personer, grillat till middag och baja päron till dryck, muuums! PLUS mina vänner, nu är det äntligen bokat, den 15 Augusti far jag, Micke, Chadaa, Alex, Simon och Adheel till Bulgarien för en vecka med sol, bad, festande och världens bästa umgänge, galet kul kommer det att bli, nästan två veckor kvar, läääängtar!
Tänkte bara uppdatera lite så ni vet att jag leeever!

nyyytttt

haha jag är sämst på att uppdatera, men sorry guys jag sliter som ett djur på jobbet och all annan tid så umgås jag med pojkvän och vänner!
justy nu håller vi på att bokar utlandsresa jag och mina fina vänner och min älskade pojkvän, kommer bli så kuuul! Men eftersom det blir utlandet så måste ju garderoben uppdateras lite ;) ;) Ni får lite bilder över ting jag inhandlat nu!
mina drömskor från skorett nersänkt från 800 till 300, gryyyymt nöjd!
sommarskor från hm!
Likadana i beiga!
fin strandväska!
Vit blus från hm!
härlig magtröja!
och likadan i blå!
beiga shorts från bubbleroom!
en härlig jacka!
min ponschooooo!
och snygga leopardskor för endast 120 kr!
sen kan jag ju även inräkna ett par svarta skinnshorts, tre smala skärp, ett par skitsnygga örhängen och två långa klänningar! Och kan ju tala om att allt är på rea så att så dyrt vart det inte, dags att rensa ur garderoben, vem vill komma och titta?

bröllop!

Vilken underbar kväll det vart igår. Går inte att beskriva! Var på Emma och Daniels bröllop som var så fint att tårarna bara rann, och dom rann hela dagen och kvällen. Jag och Emelie hade lovat att vara servitriser på bröllopsfesten, och det är inget jag ångrar! Vi gjorde i ordning maten på borden, stod i baren, städade, var fyllechaffis, dansade så benen värker idag och hade så otroligt kul! Hela gänget var otroligt underbart och vi kom hem klockan 5 imorse så nu är jag ganska trött men det var absolut värt det! Grattis Emma och Daniel, ni är så otroligt fina ihop!
Kan ju även tilläggha att detta får mig ju absolut inte att vilja gifta mig mindre... Micke ;)

häng med fina brudar!

MEN SÅ SKÖÖÖÖNT: har jobbat som en jävla idiot senaste veckan och äntligen lönar det sig, nu får jag äntligen vara ledig till på torsdag kväll, sen jobbar jag kväll då och heldag på fredag sen ledig hela helgen! love it!
Ikväll blir det häng med mina fina brudar, blir båtåkning ut till någon ö med picknick och massor med skvaller, vi har otroligt mycket att ta igen!

mot schtaan

Nu far jag och hämtar upp Cia sen blir det mys med finaste Rebecca!

lever i min one piece

Då drar jag och Shatha snart iväg till Simons stuga med Micke och annat folk! Spenderar kvällen där och imorgon blir det jobb 8-12.30! Seeeen blir det harry potter på bioooo, som jag längtat hihi! :D

onepiece med hp och Micke!

Nuuu blir det harryp marathon med min älskade Micke och Cia! I min nya onepiece ;)

strömavbrott

haha jag vaknar av att Emma ringer mig och när jag går in så finns det inge ström i huset! Som tur var gick jag över till grannen som var snäll och hjälpte mig ;)
Idag är det jobb 16-21!

ljudet av regn

Jag och Micke somnade till ljudet av regnet när han kom hem! Jag älskar när det regnar sådär otroligt mycket, alltid lika mysigt! Men vi somnade eftersom vi var uppe till 2 tiden igår och pratade ut om allt så det var inte många timmar vi fick sova innan vi båda skulle upp och jobba halv 8! Men nu så har vi sett filmen war of the worlds, som jag aldrig sett och den var väl helt okej, vart lite uttråkad och vill busa istället! Och våran fina Cia är på riktigt bushumör så ska nog springa och busa med henne! Imorgon jobbar jag kväll så det blir en fin sovmorgon jag får! Men jag har så otroligt ont i huvudet idag, undrar om det beror på åskan som var?

Micke mouse!

Jag och Micke har löst allt. Och går det att säga att jag är, om inte omöjligt ännu mer kär nu än jag var innan? Vi har under dessa dagar pratat ut om så mycket som aldrig riktigt kommit på tal förut, har fått se saker ur andra perspektiv och verkligen lyssnat på varandra! Och det känns så otroligt skönt att äntligen veta vars vi har varandra! Vi har gjort saker som längs vägen bara fallit bort, saker blir så vardagliga när man bor ihop och arbetar/går i skola, vi har slutat göra så många saker vi gjorde i början av förhållandet, men nu har vi fått en nystart! Vi har tagit upp saker som varit svåra att prata om, vi har öppnat oss mer än förut och vi har fått varandra att förstå. Micke jag älskar dig och det vet du, så nu får du gärna sluta jobba och komma hem i detta regn så kan vi busa! Vill nämligen ut och springa i regnet, vore det inte härligt?
Bjuder på en bild på två av mina favoriter!

svar

Anonym om Shatha! <3:
Älskar du Micke fortfarande?
Varför gjorde ni slut, ni verkade så lyckliga och glada tillsammans!
Hoppas allting löser sig(L)
Jag kände att jag kunde ta den här frågan eftersom väldigt många undrar varför det är som det är just nu. Jag älskar Micke fortfarande lika mycket som jag gjorde innan vi gjorde slut. Det har absolut inte ändrats och kommer nog inte ändras heller. Varför det vart som det vart är mellan mig och Micke och jag kan hålla med om det du säger om att vara lyckliga och glada tillsammans, det var vi, varje dag var som julafton eller hur man nu vill uttrycka sig! Men det händer lite saker som måste redas ut, förhoppningsvis så kan vi reda ut det, vi vill bara vara på samma plan! Men jag älskar Micke och även jag hoppas att det löser sig! Hoppas det underlättar för er alla som undrar, jag vill inte gå in på varför det blivit som det blivit, men jag hoppas ni respekterar det! :)

Shatha! <3

Denna dag har jag spenderat på stan och på kågebadet med min fina Shatha! Nu väntas det surströmming och filmkväll bestående av fast and the furious filmerna, mums vilka godbitar det finns där haha! ;D Men Vin Diezel är bög sägs det, haha åååh :(

Ja vad ska man säga, alla undrar vad som händer. Men vad ska jag säga? Jag vet knappt själv, det jag vet är att min hjärna totalt stängt av och jag bara vill njuta av mina fina vänners närvaro! Det finns många anledningar till varför det är som det är, även om känslorna finns där, så orkar jag inte riktigt bara! Nån gång får man nog, men vi ser ju hur det går. Hur som, jag älskar er mina fina vänner och familj som ställer upp!

kan ej sova

fysatan vilken värme! Kan ju inte sova när solen ligger på som den gör! har egentligen inte så mycket att säga. Ska gå på stan med Chadaa idag sen ser vi ju vad som händer!

jag lever

Det gör ont visst, men jag känner att jag lever! Ikväll så styr vi som ingen annan kan, vi levererar som alltid! Snart kommer det folk hit, då ska vi grilla och dricka goda cidrar! mums! Nu ska jag gå och sminka mig, ha en grym kväll!

Respekt, utan det går ingenting

Vilken fin kväll det vart ändå! Var med mina underbara vänner Alex och Gabban, plus min fina Cia! Vi var med jättefint folk från Sunnanå, sen hann jag även med att umgås med min fina Emma! Helt klart en godkänd kväll. Jag blir så glad när jag inser hur mycket mina vänner faktiskt ställer upp för mig. Speciellt i dessa tider! Jag vet inte riktigt, det är blandade känslor, jag känner sorg, ilska, besvikelse, förståelse, tomhet. Vi tar det som det kommer, mer kan jag inte göra för just nu vill jag bara andas och leva och inte behöva tänka så mycket på allt omkring! Jag vill fokusera på mig själv, för jag har så länge lagt ner min energi på alla andra och någonstans glömt mig själv! Jag vet att ingen förstår riktigt vad jag pratar om för gojja, men gud jag vill bara få prata av mig, det är så mycket jag vill ska komma ut. Klockan är 3 på natten och jag ligger breve Jennifer och Cia och bara tänker! Kanske man ska sova? :) Men några kompisar vill att jag ska komma ut och hänga med dom, så kanske det. haha vem vet.

härligt!

Då vart det att jobba natt istället för att jobba dag imorgon! Så sköööönt, älskar att jobba natt :)
Och snart far min familj utomlands, utan mig för första gången! Skrämmande haha, men då har jag huset, skönt att slippa fara varje morgon från stan till jobbet, då blir det en liten cykeltur istället!

världens bästa

och då var vi igång igen, dag nummer två. och stadsfesten again!

inte bakis.....

jag vaknar upp av Cia som ställer sig över mitt huvud och lägger sig raklång där! Vart varmt och lite svårt att andas haha men vaken blir man! Ja gårkvällen vad säger man, både upp och ner! Kanske inte så värt att betala in sig för att man ändå större delen var på tivoliområdet och snurrade i määäängder!
Menmen nog om det, har just tagit mig en promenad i det inte så lovande vädret, planerar inför kvällen som verkar bli båtåkning; väldigt trevligt :)

fina rosor

Jag älskar min pojkvän som köper blommor för att visa sin kärlek. Jag älskar min fina Micke som vill visa hela världen att det är vi! Jag älskar våran Cia, våran lilla bäbis. Jag älskar mina vänner som jag kommer rocka med hela natten lång. Jag älskar att det är stadsfesten. Jag älskar att Vicky kommer hit från Gällivare för jag saknar henne enormt mycket. Ja ni ska veta att jag älskar väldigt mycket just nu!