nytt

Hej vänner, som ni ser är det lite ändrat på bloggen, orkade inte att det skulle vara något avancerat så Jen la bara in en bild på mig och Micke som header och en ny profilbild plus att bloggen är lite bredare :)
Ikväll ska jag få vara barnvakt till mina små busfrön Pontus och Emma, jättemysigt, medans Micke far till Umeå och fixar hem nån bil till Felix, härligt :)
Sorry för så dålig uppdatering men har inte haft ork bara :)

del 3

kväll 5!
Burgas
Kväll 6!
Fest med några Skelleftebor!
Glade viking!

del 2

Nessebar kväll 3!
Restaurangen där Fernando jobbar!
Fernaaaando
Dag 4!
Kväll 4! ;)
Lazuuuuuur
Tequiiilashot shot shot shot
Och sen skulle Shatha flyga!
Och avslutade kvällen uppe på Balkans barbord

del 1

okejokej! Alla vill ju se våra otroligt fina bilder från Bulgarien så nu kommer det, endel iaf! ;D har så sjukt många bilder haha så delar upp de litegrann! ;D

På arlanda!
Micke och Adheel i flyget påväg till sunny beaaach
Min fina Shatha!
I bussen påväg mot hotellet!
Första kvällen i Bulgarien! ;D
Hotellet Imperial
Ute på upptäcksfärd! Vi trodde att det började bli dåligt väder så vi sket i att sola, solen kom dock fram efter en kvart igen haha!
H.C andersen!
Utsikten från hotellrummet!
Kväll nummer två!
Full och glad! ;D
På lazur!
Dagen efter är alla bakis och ligger vid poolen! ;D
Finaste <3

sängsovasäng

Shit man kommer hem och blir direkt sjuk, inte roligaste! Kvällen har jag spenderat med min fina Emma och nu är jag hemma igen, har tänkt krypa ner i min varma sköna säng med min lilla bäbis Cia! Micke är ute på äventyr så hoppas jag får en godnattpuss när han smyger sig in lite senare!
Jag ÄLSKAR dig!

vilken semester!

oj vilken vecka det har varit! Så satans spårad semester, några tusen fattigare, en tatuering på det, dans på barborden hela nätterna, tequilashots, karaoke i taxibilarna, bungy jump, solat och badat, vattenskoter, bakisångest, och allt vad Sunny beach hade att erbjuda! Jag har världens bästa vänner och har haft världens bästa semester, nu sitter vi på Arlanda och våntar in flyget som går halv 9! ;)
630 bilder tagna och dom kommer snaaaart!

gratis naglar!

Nu har man nyfixade naglar, hela resväskan packad och klar och håller på att färga håret! Kan ni förstå att inom kort befinner vi oss i Sunny Beach med dom grymmaste vännerna och partar loss! Gaaaalet vad jag längtar! Kommer nog inte bli någon uppdatering men massor av bilder blir det när vi kommer hem!

S'he' be'lie've'd'

Om du spelar efter dom reglerna får du förvänta dig samma resultat från mig.
Det hade jag att säga om denna dag!
Snart kommer någon som genast lyfter upp allt det dåliga till det bättre!
Nu blir det bus i mängder som det ska vara! ;)

cia är en glädjekälla

När man har dagar som man mår sämre så ska man krypa ner i soffan med en filt över sig och kramas med Cia, genast känns det lite bättre! Just nu har hon lagt sig tvärs över min mage och tittar på mig lite roat när jag stönar över hur dåligt jag mår! Tur jag har dig lilltjejen, vad skulle jag gjort utan dig och Micke?.. ♥

love!

Vad ska man säga, veckorna rusar förbi och jag är sämst på att uppdatera! Denna vecka så är Johanna och Erik uppe i Skellefteå så vi har varit i Drängsmark en hel del, festat med Icafolket, ätit surströmming och massa mer! Denna dag så har jag och Micke varit tillsammans i 16 månader och Cia fyller 4 månader, mycket trevligt så jag tänkte jag kunde vara snäll och ge er en liten uppdatering! :) Och om typ en vecka så far vi till utlandet, niiiice!

haha skalleper!

haha lite hemskt jag ser ju nästan skallig ut vid pannan! Måste ta och färga håret snarast!

It's about learning to dance in the rain

Musiken som pumpar genom mig. Sminket som snabbt kladdas på för att sedan slita på sig kvällens partyplagg. Jag känner pulsen slå. Ett leende på läpparna. Cia tittar med glittrande ögon och springer efter när jag snubblar in i sovrummet, vart la jag min väska? Och tillbaka igen. En reva i strumpbyxorna, men vem bryr sig. Telefonsamtal, JA jag kommer! Springa ut till bilen. Iväg och runt runt runt. Sova bort halva dagarna. Jobba till svetten rinner. Komma hem till en varm famn. Springa runt på stan. Alkohol och utgång. Skavsår och ont i fötterna. Upp tidigare än solen. Livet handlar inte om att vänta tills stormen går över. It's about learning to dance in the rain.