skräckisar

Vi har tyyyyp snöat in oss på skräckfilmer numera! Nu har jag, Rani, Felix och Adheel nyss komme hem från Hemmakväll med två skräckfilmer på g! Sällskap av Simon, Micke och Challe aswell ;) Härliga torsdag!

Mobilbloggar

Sköööönt blogg.se har skaffat en App så skriver från mobilen nu :)


incidious

Just sett skräckfilm med Micke, felix, Adheel och Rani!
Den var inte frisk så nu blir det lite tvserie tittande med Raniiiii medans killarna drar ut på fotosession. Dagen har bestått av lite shopping så jag är supernöjd!

mys med nice folk

Gårkvällen var ju helt okej! Denna dag har bestått av pizza, jobb på boendet, skräckfilm, redbull i mängder, häng med Micke, Shatha, Rani och Adheel! Och nu blir det nog mest troligt nån komedi för att sluta vara rädda haha!
Min finaste

Rani på besöööök :)

Hej snyggingar! Vilken gårdag det var! Utgång på Mollys med fina vänner som slutade mindre bra med misshandel tyvärr. Att vissa aldrig lär sig haha!
Idag har jag jobbat en stund och nu är jag med fina Rani och Adheel plus my boyfriend! Vi har inhandlat sjukt mycket onyttigheter och ska bänka oss framför Twilight! ;D
Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa ;*

låång dag

Denna dag har bestått av skola, möte på klockarberget och jobb på Gallerix! Tog med mig min lilla dam Cia till Gallerix då för att Micke skulle ta henne, vad tror ni hon gör när Micke släpper lös henne? Hon springer som en galning ut ur butiken och ut på torget. Haha världens il, men vi fick in henne igen!
Nu är det mys i sängen med min fina pojkvän framför lite Sons of Anarchy, så okej då, jag erkänner att mamma hade rätt om den serien! Jag vägrade lyssna på henne när hon sa att den serien faktiskt är bra, men nu fick jag bita mig i tungan!
Imorgon är det först skola, sen kvällsöppet på Gallerix med mami och avslutar fredagskvällen med Micke och fina vänner så som Simon Kenny osv på Mollys!
Och våra nya fina påslakan som jag är såå nöjd över :)

härligt!

vaaart ifrån fick jag all min sprudlande energi ifrån? Jag vill springa runt huset, dansa och skrika! Nu dunkar jag musik i sinne, ska förbi Gabban för lite snack och catch up, kanske förbi Carro när hon nu skrev nyss, ska skaka lite vedtt i bruttan!
Men superbra humör från ingenstans haha.
Längesedan jag fick sånt här glädjerus genom kroppen!

1. Din favoritlåt

Denna låt är för tillfället min favoritlåt! Förutom att hennes röst ger mig gåshud i hela kroppen så känns det som att varje mening i denna låt träffar mig rakt in i hjärtat! Jag har det inte alltid så lätt. Jag har humörsvängningar som är väldigt olika från gång till gång. Ena stunden väldigt glad annan gång väldigt ledsen. Dom som känner mig vet vad jag går igenom just nu och att varje dag är en kamp för att inte trilla ner. Och då säger jag inte bara att det är jag som får kämpa. Alla i min närhet hjälper mig att ta ett nytt steg! Tack mina fina vänner, familj och framför allt pojkvän och mamma. Tack fina ni!

vi kör en liten lista!

Dag 01 – Din favoritlåt
Dag 02 – En låt du inte gillar
Dag 03 – En låt som gör dig glad
Dag 04 – En låt som gör dig ledsen
Dag 05 – En låt som påminner dig om någon
Dag 06 – En låt som påminner dig om en plats
Dag 07 - En låt som påminner dig om en viss händelse
Dag 08 – En låt där du kan hela texten
Dag 09 – En låt som du kan dansa till
Dag 10 – En låt som får dig att somna
Dag 11 – En låt från ditt favoritband/favoritgrupp
Dag 12 – En låt från ett band/en grupp du hatar
Dag 13 – En låt som är ”ren njutning”
Dag 14 – En låt som ingen skulle förvänta sig att du älskar/gillar
Dag 15 – En låt som beskriver dig
Dag 16 – En låt som du brukade älska, men nu hatar
Dag 17 – En låt som du hör ofta på radion
Dag 18 – En låt som du önskar att du hörde på radion
Dag 19 – En låt från ditt favoritalbum
Dag 20 – En låt som du lyssnar på när du är arg
Dag 21 – En låt som du lyssnar på när du känner dig nöjd
Dag 22 – En låt som du lyssnar på när du är ledsen
Dag 23 - En låt som du vill ska spelas på ditt bröllop
Dag 24 – En låt som du vill ska spelas på din begravning
Dag 25 - En låt som får dig att skratta
Dag 26 – En låt som du kan spela på ett instrument
Dag 27 – En låt som du önskar att du kunde spela
Dag 28 – En låt som får dig att känna dig skyldig (ge dåligt samvete)
Dag 29 – En låt från din barndom
Dag 30 – Din favoritlåt vid denna tid förra året

nu blir det ändring

Alltså vad har hänt med bloggen haha.. Detta går ju superdåligt, men ska försöka ändra på det! Dock så harvi inget internet i lägenheten så får dongla med min iphone så internet är liiite segt! Har ju även lovat Carro och Jessica att det ska bli bättre bloggning så nu får jag ta tag i det :)
Idag hade vi vårdprov, inte så roligt men det gick ändå hyffsat bra! Världens bästa pappa har gett mig en bil så jag känner mig fri som en fågel så jag for hem mellan halv 10 och 1 när vi hade hål och sov en stund, otroligt skönt :)
Hahaha och hade även samhälls där jag är med Lisa, Maria, Ida och Susanna där vi har om kvinnor i Islam! Vi ska göra en pjäs och den kommer bli såååå grym haha! Älskar dom tjejerna så roliga :)
Idag blir det lugnt, ska plugga lite är tanken :)
Och lilla Cia blir bara större och större, världens bästa lilla tjej!

allt har hänt

Det gör mig så upprörd ibland. Hur folk som inte funnits i ens liv på så länge bara dyker upp som att ingenting har hänt. Jag hade en gång en bästa vän, men han valde att bryta det pga. att hans flickvän misstyckte över vad jag tror kan bero på att hans bästa vän var en tjej. Saksamma. Han valde iaf att bryta upp det på ett väldigt dåligt sätt som sårade mig väldigt djupt. Men så häromdagen så väljer han att ringa mig. Efter 2 år. 2 år. 2 Jävla år.... Jag kan nog själv inte beskriva chocken när jag hörde hans röst i telefon. Som att ingenting hade hänt. Men ALLT har hänt. Och han frågar mig om jag har en ny pojkvän. Ny? Bara ett och ett halvt år, relativt ny eller vadå? Vad ska man säga? Du hör av dig när du och din tjej har gjort slut, som att allt är som vanligt. Men det är det inte. Jag har gått vidare från vad våran vänskap en gång var och skapat mig ett nytt liv, ett bättre. Att höra din röst i telefon startade upp så många känslor inom mig. Chock, ilska, vrede, besvikelse, sorg. Du fanns där genom misshandeln. Och jag fanns där varje dag genom bilolyckan. Men du kastade bort allt i ett ögonblick och det går inte att ta tillbaka, jag vill inte ta tillbaka det. Och att du har mage att bete dig som ett svin mot min pojkvän, du är ingenting jämfört med honom.
Alltså ursäkta för detta känslomässiga inlägg men jag var verkligen tvungen att skriva av mig! Det gör mig så arg verkligen. Att någon som stod en så nära kan göra en något så ont.