<3

Jobb strax!


Micke, jag älskar dig av hela mitt hjärta :) <3

:)

Mys hemma i kåge med sex and the city!
lite slö på att skriva just nu,
bara jobb och sova men snaaart är jag ledig då bär det av till stockholm ;D



Bjuder på en bild från stadsfesten ;D

stockholm

Åååh sitter och drömmer om Stockholmresan!
Förstår ni hur mycket jag ska shoppa? ;)
Jo pengar kommer gå åt vill jag lova!
Sen Gröna lund osvosv,
träffa Mickes syster och sådär!
Kommer bli toppen,
önskar bara att tiden kunde gå fortare!

jobb strax då!


Dags att kanske fräscha till sig för jobbet! ;D

myspys hemma

Hej på er!
Sitter hemma i Kåge och myser.
Ser lite Sex and the city och sådär!
Jobb idag från 16-20.30!
Ikväll kanske det blir att sova i lägenheten hihi

Saknar min bebe

xvfgrfthfyjty

ALLTSÅ VAAAAAAAAAD HHDWHFHRGRTJUTYJ.....#%/&()/(###¤@£€}}{€$€"¤"#¤%/DFGHTYHBFB

satan så less jag blir.
Det är enkelt,
jag har sagt det förut men verkar inte gå in.
Hejdå.

igår var perfekt!

Igår var en helt underbart mysig dag/kväll!

Jag och min älskling hade spenderat första natten i lägenheten. Min baby var tvungen att fara och jobba klockan 11 så han skjutsade hem mig till Kåge för att spendera lite tid med min familj medans han jobbade. Jag hade lovat att skjutsa bland annat svärmor och svärfar till boviken så runt 5 tiden så begav vi oss dit! Sen for jag och skjutsade några kompisar i stan innan jag rullade hem igen.

Det var tänkt att Micke skulle hämta mig efter han slutat. Men då får jag ett lite roligt samtal där han kom på att han hade glömt mig i Kåge och var hemma i Drängs redan ;] Så då var det bara för honom att vända om och komma och hämta upp mig! När han väl kommer har han med sig en jätterolig överraskning, mina små stjärnor, Mickes småsyskon hade valt att följa med! Så dom fick se vart jag bor, träffa min lillebror som var väldigt blyg av sig!

När vi väl kom hem igen då skulle vi laga mat! Det vart grillspett och pommes/chips av något slag, jättegott! Grillade majs osv. Småttingarna hade redan fått i sig mat men när dom såg vad vi åt så helt plötsligt kunde dom trycka i sig mer mat. Men det var mysigt :)

Sen så var det dags för filmtime! Det vart björnbröder, så allihop trängde ihop sig i dom två sofforna. Jag, Micke, Emma, Pontus, Lisa & Ann! Många skratt vart det. Jag älskar den där filmen, så det kändes som bra att kunna välja en film som vi alla kunde se ihop, sen hade vissa inte ens sett filmen så det var ju kul det också.

När filmen var slut bestämde jag och Micke oss för att gå ut med Ozzy. Vår vanliga lilla sväng runt i Drängs. Men det var ganska kyligt ute så min älskling skulle envisas med att jag skulle ta på mig hans jacka så han skulle gå i linne? jag vägrade ju såklart men han gav sig inte alls! Men det är alltid lika mysigt at gå runt och gå i Drängs!

När vi kom hem igen hade småttingarna lagt sig och Micke hoppade in i duschen. Jag skulle bara vila en liten stund på soffan medans Micke duschade men råkade somna till. Men när Micke väl hade duschat klart så kom han och kröp ner breve mig och vi låg och myste framför tvn.

Kvällen slutade med att vi for in till stan och hämtade min lillasyster och hämtade upp folket i boviken för hemfärd! Väldigt trevlig biltur hem, men det bästa var när jag fick krypa ner under täcket med Micke. Somnade ovanligt lätt inatt. Inga mardrömmar eller något. Så jag kan ju lätt säga, det här var en perfekt dag! ♥

When I look at you I see paradice

När jag var med dig första gången så visste jag att du skulle ha en stor betydelse i mitt liv. Du tog mig med storm, med ditt varma fina leende, med ditt stora hjärta. Jag försökte förneka mina känslor med vad gav det när jag redan var fast vid dig. Du fick mina ben att vika sig när du rörde vid mig. Att ligga och prata med dig i timmar om allt mellan himmel och jord. När vi somnade i din säng och jag halverst knuffade dig ur sängen när vi insåg vad som hänt. Ja jag försökte verkligen förneka det men det gick inte så bra, för jag vart kär. Jag var tvungen att få se dig, att få smsa med dig, känna din närhet. När vi pratade första gången, jag flög ner i ditt knä och bad dig gömma mig. Dagen efter, av allt som hänt så var det dig jag kom ihåg. Jag var tvungen att få tag på dig. När vi satt uppe en hel natt och skrev med varandra över datorn. Jag visste redan då att du var speciell. Du fick mig att le redan då. Jag minns när vi satt och skrev på datorn en kväll efter att vi varit med varandra. Du skrev saker, och jag vart svartsjuk. Svartsjuk, det kunde väl inte stämma när vi bara var kompisar. Men det var så jag kände, för jag ville vara tjejen du ville ha, jag ville vara ditt allt även om jag själv inte kunde medge det. Men nu baby så är vi tillsammans, och jag har aldrig mått så bra. Varje minut utan dig är så jobbig, att inte få ha dig i min närhet hela tiden är jobbigt. Jag älskar dig, av hela mitt hjärta. Jag älskar allt med dig, hur du tittar på mig när vi ligger och håller om varandra. Hur du kramar om mig och säger att mardrömmarna kommer gå bort. Jag älskar att vara i Drängsmark och umgås med din underbara familj. Jag älskar dig. Du är underbar på alla sätt och vis. Och ja, jag är svartsjuk, bara för jag vet att om du skulle lämna mig skulle det inte gå, jag skulle inte klara av det. Du är det bästa som hänt mig. Jag vet att vi bråkar ibland, men vem gör inte det, du lyckas alltid att få mig att le ändå. Du torkar bort tårarna. Ett liv utan dig skulle inte gå. För varje dag som går så älskar jag dig bara mer och mer. Mitt hjärta slår för dig Mikael! Älskling det är du och jag livet ut.

trästocks över för mig nudå :)

Tjaaa!
Igår var helt okej,
jag höll mig lugn och hade kul med mina friends!
Vi var hos Emil med massa kompisar,
sen fick jag en överraskning av min älskling,
sovrummet i lägenheten var klar så vi sov där ;]
Det var jättemysigt och jättefint!

Idag blir det lugnt, ska vara chaffis till Några sen blir det mys hemma i Drängs med mina småttingar och Micke! Blir en jätteskön dag! :) Vi hörs sen!

mums!

Ni ska få två bilder och en låt från mina babes!






crashdiet

Hej på er! Igår var jag och jobbade så vart inge skrivande. Sen for jag och brudarna och såg på Melissa Horn, det var dock inte hon som fick mitt intresse, utan en grym jävla grupp Crashdiet. Inte bara att dom är grymt bra, killen i bandet är ju grymt snygg också haha ;D

Idag har jag lyckats få feber? och det är trästocks great, ska fan vara frisk ikväll så jag kan fara dit! Sen så har mit mobil sagt upp sig också, kuuul

man kan inte alltid ha bra dagar

usch jag mår inte bra psykiskt idag,
bara bita ihop.

Jag och Micke har varit och beställt tapeter till lägenheten sen for vi och badade, väldigt skönt. Nu blir det mat mat mat, nån pasta ska vi göra!

Du är mitt liv!

Jag älskar dig.


sex and the city!

Superdålig på att uppdatera nu i know!
Så nu har min family dragit på semester ner mot stockholm osv så jag har ansvaret över huset, hehehe ;)
Nej men, jobbade 7-16.30 idag när jag fick kanske 3 timmars sömn av allt oväsen och värme!
Nu ligger min älskling och sover så söt som han är, och jag ska krypa upp framför ett sex and the city avsnitt :)
Vi hörs hörni! :)

:)

Hejhejhej dålig uppdatering jag vet!
Har bara haft mycket för mig.
Just nu ligger min pojkvän breve mig och sover så sött och jag sitter vid datorn :)
Job hela helgen så det blir inge party,
men nog lika bra att ta det lugnt nån helg :)


sommar är det ;D

Ja mitt humör är på topp idag även om dagen inte varit fullt så great, var tvungen att jobba till 15.30 men efter det då drog vi till boviken och låg där, jag, Micke, Caro och Oskar! Otroligt jävla skönt :)
Nu håller min baby på med maten, grillat ;) Massa gott ska läggas på grillen, köttet, tomater, vitlöksklyftor, lök ;D Sen blir det mysmysmys ;D

32 grader varmt, inte dåligt!

godnatt då :)

Nu är det sängen!
Kvällen spenderades med bad i falkan sen mysmysmys framför oth med min älskling!
Helgen har varit great och imorgon är det jobb 7.30-15.30,
inte kul men vad tusan, då får jag träffa mina gamlingar igen :)

stadsfesten är nu över

Hej på er!
Har inte blivit mycket skrivande i helgen, kan ju bero på stadsfesten :) Jag har haft en underbar helg med underbara människor, min älskade Alex, min Micke, Min Lena osv! Kan gott säga att det varit bästa helgen på länge, om man kanske klipper av en bit från fredagen när jag försökte vara hulken och boxas, för min tumme mår inge bra. Men annars har det varit great och jag längtar tills nästa år ;D

Nuu ska jag krypa ner under täcket igen och mysa framför nån bra film. Jag vet att det är bra väder men jag är fan inte kry nog att orka gå ut. men ha det så braa :)

tjiiiiign


Med denna bild säger jag godnatt och att stadasfesten har varit underbar,
jag är full och kommer vara bakis iomrgon!!!

sova nudå!

Nu ska jag och min älskade pojkvän krypa ner och sova!
Ikväll har vi myst framför datorn med one tree hill,
vi har ätit jordgubbar, mandariner, päronsplitt och druckit cola, gottgott ;)
Nu ska jag få pussa lite mer på min älskling :)
Godnatt på er och ha en otroligt bra kväll imorgon på stadsfesten, hoppas vi ses :)

tröööööött

Godnatt på er.
Är typ vad jag har att säga.
Jag har varit så sjukt trött idag, jag har varit helt lost på jobbet, inget har gått som jag velat, huvudet nickade till typ var femte minut, förstod inte riktigt varför jag var så trött, vi var hemma halv 11 från stadsfesten och 11 låg jag i sängen? Konstigt det där, men mina älskade gamlingar lyckades ändå hålla mig vaken med deras hyss!
Nu ska lägga mig och vila en stund, jag är för slut för att ord ska beskriva. Sen ska jag, mamma och Zeb fara till Maxi och handla lite! Godnatt för stunden :)

Jag kommer aldirg släppa taget

Jag saknar dina kyssar
jag saknar dig
älskling varje minut utan dig är en evighet


stadsfeeesten, som jag längtat...

Sådär ja, jobbat klart för idag och ikväll blir det stadsfesten.
Ja ni hörde rätt, staaaaaaaaadsfesten ;)
Jag ska spedera så mycket tid som möjligt där,
det är typ höjdpunkten på mitt år,
jag verkligen älskar den här helgen!

Sen så kan jag säga förklaring till mitt deppinlägg,
jag var lite grinig,
man kan ju inte alltid ha toppendagar.
Men jag har blivit på bättre humör nu av 4 anledningar faktiskt!
1. Jag har en underbar pojkvän som skriver så gulliga sms så jag kan inte låta bli att le.
2. Jag älskar mina gamlingar på jobbet,
hur coola är dom inte, tummen upp på dom.
3. Mina underbara vänner som jag kommer ha det toppen med i helgen.
4. STADSFESTEN, behöver inte säga mer.

jobbet

Och nu iväg till jobbet.

Vet inte vad det är som är fel, men något gör mig grymt nere. Försöker vara positiv och se fram emot stadsfesten och allt, men just nu orkar jag bara inte vara glad. sorry

jobba klart!

hemmaaaa,
i kåge hemma nu alltså :)
Jobbet gick bra och när jag kommer hem så har mamma gjort middag till mig,
supersnälla mamma jag älskar dig :)

Nuuu ska jag sätta på nån mysig film och ta de lugnt, Micke är och sliter i lägenheten så det blir klar nån gång, toppen :)

jobbtime

Har varit på Kågebadet med mamma och Zeb! och nu blir det jobb 15.30-20.30!
Sen ikväll blir det att sova i Kåge, mysigt :)


hemmaaaa

Hej på er.
Kom nyss hem från bio med älsklingen!
Vi såg Eclipse,
underbar jävla film kan jag bara säga.
Hur kan man inte gilla twilightfilmerna,
vampyrer, varulvar osv ;)

Men iaf,
idag har jag och min baby firat 3 månader. Helt sjukt så glad du gör mig! jag älskar dig, det är det bästa jag kan säga, för det beskriver exakt hur jag känner för dig, du är min mening här i livet!

3 månader!

Heeej på er :)
Igår var vi i lägenheten hela dagen och höll på!
For på Tatung och åt middag, supermysigt.
Sen for vi hem och myste framför one tree hill ;]

Och idaaaaaag
firar jag och baby 3 månader!
Känns verkligen inte som dt,
känns som att vi varit tillsammans mycket längre,
 men samtidigt som att det var igå jag träffa honom första gången :)
Konstigt dedär,
men iaf 3 månader idag!!!
Det firaar vi med lite lägenhetsfixande och bio ikväll!
Jag älskar dig mest av allt gubben ♥

älskar dig mamma!

Hej på er!
Ni ska bara veta vilket helvettes dag jag haft idag.
Det börja då med att det är strålande väder och jag måste jobba? så jag sliter mig till jobbet och ska jobba ett pass 12-20.30. Och ja ni kan ju räkna ut resten själva, det var tamefan 28 grader inomhus, 34 grader i solen och vettetusan vad det var i skuggan, men varmt var det! Vi slet som idioter, svettades som satan. Så mitt humör var inte alls bra när jag kom hem, men då möts jag av min älskade mamma som får mig på bättre humör. Jag har inte tänkt på det så mycket när jag varit i drängs och inte träffat min mor, men tusan vad jag saknar henne och våra prat. Jag älskar dig mamma! :)

Nu ska jag rulla mot Drängs igen till min andra familj :)

"du är som en mamma för mig"

Nuuuu har min älskling kommit hem!
Kvällen har spenderas med folk här hemma i Drängs.
Vi satt ute på altanen och snackade om lite allt möjligt :)
Tillslut kom min älskling hem,
och nu ska vi krypa ner under täcket och mysa!

Jag fick världens tror jag gulligaste kommentar idag!
"Du är som en mamma för mig"
Förstå hur mycket jag älskar dig lillgumman,
du får mig verkligen på glatt humör! :)

lena min sockertopp :)

Heeej guys :)
Sitter nu i Drängs och har ätit grillat!

Min dag har bestått av att umgås med Lena och Lollo! Så himla mysigt, gick på waynes och strosa runt på stan! Kan säga att dom är saknade. Vi började planera även för stadsfesten som jag längtar otroligt mycket till :)

Nu ska jag in och umgås med familjen jag tänker gifta in mig i :) Micke slutar 9 då ska vi myyyysa :)

jobb 12-20.30 imorgon, jag är inte alls peppad med tanke på vilket väder det kommer vara!

liten rolig historia!

Haha jag ska berätta en liten rolig sak för er!
Kommer ni ihåg en fest som jag och mina tjejkompisar var på i vintras? :)
Jag hade min ursnygga pälsjacka på mig :)
Det var i början av Januari,
innan jag träffat Micke,
trodde jag!

Det var första gången som jag träffade Micke,
och jag kom inte ens ihåg att jag träffade honom där...
haha ja så var det,
vi var hos Oscar och festade som vanligt,
och nu såhär i efterhand så hittar jag bilder på min dator,
bilder på Micke tagna med våran kamera haha!
Jag vart helt chockad och visa Micke bilderna,
haha och nog fan kommer han ihåg att han träffat mig där?
Bara jag med otroligt dåligt minne!
Sen så tog det en månad ungefär innan jag "trodde" var första gången vi träffades haha.
Men baby jag älskar dig!

sex and the city på tvn :)

Hej på er! ;D
Vet ni vad?????
Jo idag fick vi lägenheten, toppen!

Annars så har jag jobbat 7-13 idag,
resten av dagen har jag bara tagit det väldigt lugnt hemma i Drängs :)

Imorgon så är jag ledig, otroligt skönt,
då ska hinna ut med Ozzy en sväng,
sen fara och umgås med min älskade Lena!


SÖTNOSAR