frukost på sängen

Nu är jag vaken! Älsklingen kom in med frukost på sängen, är han fin eller vadå? ♥ Snart ska jag till jobbet och slita, slutar klockan 4 och vill bara att tiden ska gå ääännnnuuuu fortare! Jag vill att det ska bli kväll, det kommer bli så bra!
Bjuder på lite bilder från förra valborgs!

halva nöjet!

Jobbade från 12-18, helt okej!
Att fixa inför festen är väl halva nöjet eller? ;) Nej men städningen isig är väl inte överdrivet kul, men att springa runt på coop och maxi med min älskling och skratta, välja mellan massor av färger, mat hit och dit och skor så tog vi oss hem! Har nu städat och städat inför imorgon och gissa om jag är taggad? Jag nästan spricker redan nu, jag vill se mina tjejers miner när dom får se hur fint jag piffat upp allt, jag vill öppna min första cider med mina vänner, jag vill äta underbart god mat som min pojkvän lagar, jag vill helt enkelt att det ska bli imorgon så jag får umgås med världens bästa personer! Låt det gå fort imorgon pleaaaaase!
Jobbar imorgon från 10-4 och jag gissar på att tiden kommer släpa sig fram bara för att jag så gärna vill att det ska bli kväll men haha det blir nog bra ändå!

dead

Jobbat och slitit och nu är jag död!
så jag ska gå och mysa med min skatt<3

vi fixar det

G, vi fixar det imorgon. Om jag så ska skrika ut för att få dom att lyssna. Då gör jag det. Smälla i väggar, kasta saker. Vi fixar det. Om Raseri är vad som krävs för att dom ska öppna ögonen och se, då ska dom få ett rent helvette till odjur, trust me

Valborgsplanerande

Hej vänner! Vilken härlig dag det vart. Drog på mig jeansjackan och kände riktigt hur glad jag vart av solen. Väldigt slapp dag också, en promenad till Karamelltåget med mina damer, en sväng på stan med finaste Alex och lite snack  med Adheel och Felix och nu sitter jag hemma! Börjar smidas planer för valborgs, äntligen, jag vet inte riktigt vad som hänt med mig men känner att jag har ett stort behov av att ha sakerna under kontroll och veta vad som kommer att ske annars får jag panik, men nu är det fastspikat iaf att firandet äger rum hos mig och Micke!
Detta måste göras:
* Kolla vilka som kommer
* Kolla vilka som ska äta med oss
* Långbord med stolar
* Bättre ljud eller något vad nu Micke sa
* Alkoholen
* En till grill
* Maten
* Lekar?
* Musik??? Ska be Adheel fixa nån bra spotifylista
Detta kommer bli bra tillslut haha! ;D
Som det ser ut nu kommer vi vara omkring 20-25 stycken :)

ensam

6 killar och jag. hjälp mig ALEX!!!

grabblyan

Vart för en stund sedan upphämtad av Micke, Adheel, Simon och Hampus för en sväng ute. Nu är vi hemma igen där grabbarna ska börja styra baslådan och strax kommer även Felix. Värsta grabblyan och jag. Mycket trevligt. Dom sitter och trackar mig och säger att jag borde städa eftersom de är så mycket damm efter all sågning, haha inte okej!

Gran canaria

Sitter nu och lyssnar på någon spotifylista gjord av Adheel, ska strax även till Punkthusen för att ge min sjuka kära vän Carro sin medicin, snuset! Och även kika in till Emelie för att hämta såg nummer två som behövs för att sluta göra baslådan!
Satt nyss och pratade med älskade Alex i telefon i en timme, tiden går fort när man har mycket att prata om! Massa planerande inför utlandsresan i sommar, som det ser ut nu är det jag, Alex, Micke, Adheel och Robin som ska dra till Gran canaria, någon som är sugen att följa med? ;)
Nej men det blir riktigt bra dedär! Ha de gööttt
Du ska veta att jag skulle göra allt för dig,
även om vi inte alltid är superglada på varandra,
ibland vill slitet håret av varandra,
och ibland skrika ut väl valda ord så ska du veta att,
du är min bästa vän! ♥

baslådebyggande

Chachaaaa bloggen!
Sitter just nu med Micke, Adheel och Felix och försöker göra en baslåda, kuuul! Haha nej men trevligt sällskap iaf så jag klagar inte! Var även förbi en sväng på stan där jag fick träffa kära Madde som är hemma ett tag innan hon far ner till Ludvika. Även en sväng till banken med mamma hann jag. Och detta härliga väder, vi ska inte klaga :)

skola imorgon!

Hej på er! Kvällen vart lite annars än planerat! Vart lite mys vid älven med Colette♥ och Rebecca♥, sen har jag, Micke och Adheel suttit och planerat för Gran Canaria i sommar som kommer bli gryyymt! Nu har jag tänkt gå och sova så jag tar mig upp imorgon till skolan :) Men vi hörs imorgon folket!

härligt väder!

Idag kör jag på en magkort somrig t-shirt och svarta jeans! Så fint väder ute så denna tröja passar fint nu, men får nog byta sen ikväll när vi ska på bio :)

mummaaaa

Glömde ju berätta att jag fick ett påskägg av min älskling igår haha så fin han är! <3

Påskmiddagen 2011

Sen så vart vi ju även bjudna på påskmiddag igår i Drängsmark som Annica så snällt gjorde! Supergott och riktigt trevligt att fara dit, man kände verkligen att sommaren är påväg!

Tack för ett perfekt avslut!

Man kan ju säga att gårkvällen var perfekta slutet på detta påsklov! Grillning med en massa olika folk, som jag räknade till 20 st, bland annat Alex, Robin, Emil, Victor, Robin and so on, supertrevligt! Sen spelande av basket, massa skratt, bilåkning med Micke, Adheel och Gabban, ännu mer skratt haha, två valar som kom skuttandes över vägen! Och massa muuusik! Så perfekt kväll, inte ska vi klaga inte! Världens finaste vänner så man blir så glad :) Nu har jag vaknat och ska se vad dagen har att bjuda på, Jag och Adheel pratade att bygga en baslåda, ironiskt hoppas jag för det vet jag inte hur man gör... Aja, Micke jobbar iaf till halv 8 :)

påskmiddag!

Nu har Micke slutat jobba så nu ska vi dra oss till Drängs! Vi ser hur länge vi blir där, eventuellt att vi skulle styra ihop något med Adheel och säkert dom andra ikv!

nyduschad

Nyduschad och ska fixa till håret och sminket! Kvällen kommer spenderas i Drängsmark med påskmiddag och massa mys!

påskjobb

Hej mina vänner. Har slitit som ett djur idag på jobbet. Alla påsksaker ska inventeras och packas ner i lådor, sen skulle jag ju även göra mina fina tavlor på mina och Mickes syskon som ska få pryda våran sovrumsvägg!
Kvällen spenderades i Kåge med familjen, grillat, spelat spel och massor med skratt! Nu är jag och älsklingen hemma och nu ska vi myyyysa!

Äventyr med Allkex

Nu har vi ätit och Alex har kommit hit! Nu ska vi ut på äventyr, väldigt trevligt! Vi får höras senare ikväll, puussss!

grillmästaren

Nu är det grillat som står på schemat!
Gottgottgott och kvällen spenderar jag med mina älskade Alex och Gabban! Vi hittar på nå mys säkert, medans Micke och grabbarna grus roar sig på annat håll! Helt klart en bra kväll! Ha en bra dag och njut av påskeeeen!

utlandsplaner

Nu har jag och Alex bestämt att hon, jag, Micke och Robin, eventuellt Gabban om de funkar för henne, ska fråga henne senaaare, men iaf vi har bestämt att vi ska utomlands i sommar! Blir alltså inte Italien nu utan vi skjuter upp de tills nästa sommar när jag gått ut skolan, mycket bättre! Så nu sitter vi och bollar om vart vi ska. Grekland? Gran canaria? Cypern? Inte Bulgarien eller Turkiet iaf, något annat får det bli :)
Me for todaaayy

C & R

Jag tänkte göra ett inlägg för att bara säga till mina helt otroligt fina vänner hur mycket jag älskar er! Det är helt sjukt att hur vilse och bortkommen jag än känner mig så finner jag ett lugn hos er. Ni ger mig verkligen den där värmen som behövs när man är nere, tryggheten av att kunna luta mig mot er. Jag är så tacksam för allt ni gör, allt från att styra upp helt galna fester, skratta tills tårarna kommer eller bara finnas där. En sådan ärlighet på en kärleksfullt vis. Ni ska veta hur lyckligt lottad jag känner mig som fick chansen att få lära känna er, dig Colette som en nyfunnen vän och dig Rebecca på nytt igen. Jag finns här för er även i dom mest jobbiga situationer för ni har visat att ni alltid finns där för mig. Det är så lätt att kunna vända sig till er och prata för ni förstår mig så otroligt bra. Tack tjejer, ni är guld värda och jag är väl den lyckligast lottade tjejen som får ha er som mina vänner. Puss tjejer! ♥

Yesterday

Jag hade en dålig kväll igår, får man säga så? Nej men det började hur trevligt som helst, sen vart jag väl minst sagt en tyrann. Det var smällar, minnesluckor och massa annat tjoller. Ber om ursäkt ifall jag gjorde någon upprörd, ni vet att jag älskar er hela högen! Vaknade upp och har fått i min mat från max! Nu ska jag inom kort ta mig en promenad med finaste Alex! Bjuder på lite bilder från igår från Rebeccas fina mobil!

Lilla jag

Tänkte göra ett vad jag tror det blir sista inlägg för idag, inom kort ska jag ta mig en promenix ner till stan för att sedan åka mot Kåge med min älskade pojkvän och spendera resten av kvällen och natten! Ha en jättebra kväll nu!

skärtorsdag

Ikväll vart det visst häng i Kåge med underbara personer som alltid gör mig glad! Blir grillning, nån öl and so on! För tillfället mår man ganska bra, vi ser hur det går men förhoppningsvis blir kvällen lika bra som jag tror!

ny färg

Igår färgade jag ju mitt hår och jag vart riktigt nöjd med färgen, det röda är ute nu och en mer mörkbrun färg fick jag!

godnatt mina vänner!

Nu har jag kommit in i en bloggsvacka känner jag! Nej men jag har påsklov, försöker att njuta av den fullt ut trots hur jag mår! Micke min älskling har färgat mitt hår så nu är det mörkbrunt istället för den rödbruna nyansen jag hade!
Imorgon blir det eventuellt jobb vi får se hur jag mår, trodde jag mådde bra imorse för att kunna jobba men sen under dagen börja jag som vanligt må sämre, vet inte riktigt vad det är som härjar i kroppen men i toppskick är man ju inte haha!
Godnatt mina vänner :)

parasiter

Lite tokigt att Micke har gått runt i 2 veckors tid och sagt att det måste vara nån bakterie i vattnet som gör att alla får magsjuka. Och nu två veckor senare så får vi höra att man inte ska dricka vattnet i Skellefteå för att det finns en parasit i vattnet. Haha alltså Micke är ju typ smartast i väääärlden. :)

lovelovelove


detta vädeR?

Jag tar tillbaka om vilket fint väder det är ute! Visst när man satt ute på altanen gud så fint och skönt det var. Men när jag skulle gå till bussen trodde jag på allvar att jag höll på att fångas av vinden. Jag flög och kämpade för all kraft för att ta mig hela vägen fram. Jag höll på att tappaallt jag hade, håret i hela ansiktet och ja resten kan ni ju förstå haha. Guuud så jobbigt, solen skiner men stilla är det inte!

åh sommaren är påvääääg

Hej folket :)
ser ni vilket grymt fint väder det är? Så jag tar mitt arsle och pallrar mig ut på altanen och solar och lyssnar på musik! MYCKET NICE! Så mina kära vänner vi hörs sen! :*

i kåge!

Hej på er! Sitter hemma i Kåge och ska spendera kvällen med min syster! Vart överlycklig när jag kände lukten av stekt korv haha, och kände smaken av kanel! Fraaamsteg!
Hoppas ni har en bra söndagskväll!

vilken bild?

Tänkte bara bjuda på en bild jag ritade av mig och Micke, kom på att jag inte visat den förut! Om ni kan se vilken bild det är jag ritat av ;)

sundayyy

Hej folket! Vaknat upp nu och mår väl hyffsat ändå, inte så mycket energi i kroppen men jag snorar inte, dock har jag inga smaklökar och hostar väldigt mycket! Och rösten är borta haha. Nu ska jag iväg och jobba är tanken, hoppas det går bra, söndagar brukar vara lugna så vi får hoppas på det bästa! :)
Ha en bra dag!

perfekt kväll

Perfekt avslut på en perfekt kväll!
Vart grillning med Micke och Adheel, mycket gott även om vi gjorde en ganska stark vitlökssås så att mina smaklökar skulle få känna något hihi! Sen så hann jag, Micke, Adheel och Alex även en sväng till drängs för att hämta bas osv. Hann så prata en stund, eller ja stund och stund ett bra tag längre än en kvart som killarna sa att det skulle ta, hann iaf prata en stund med Annica och Jörgen och lite smått och gott, eventuellt en påskmiddag om det gick att planera in under påskhelgen, hoppas!! :) Sen har kvällen rullat på i bmwn med folket och hääärlig musik! Kunde väl inte blivit bättre eller jo om jag inte varit så förbaskat förkyld :) Nuu är det sängdags, kram på er! :)

påväääääg

Chachaaaa bloggeeeen säger Adheel!

Adheel säger hej!

Nu är Adheel här och umgås! Vi håller på med maten, grillat kött, kroketter, beasås, vitlökssås, vitlöksbröd, grillade tomater och lök! GUUUD se gooootttt! Ikväll se vi vad som händer, Salle sa något om att han skulle dricka med några, kanske svänger förbi där! Ja vi ser helt enkelt! :)
Adheel är blyg!

tjejer!!!

Julia och Alex!!!
Vad händer med uppdateringen? Bruuudar, vi sa ju inga korta onödiga inlägg, jag börjar nästan tvivla på hur mycket ni vill vinna! Kom igen nu, jag går ju in konstant för att kika hur det går för er! ;D Mer bilder, längre inlägg, whatever man vill ju se lite mer! Nu menar jag inte att inläggen behöver vara en meter långa, men gärna mer än kanske 1-2 meningar :*
Sen tänkte jag om vi tjejer skulle styra ihop en tjejkväll nu till veckan innan påskhelgen när alla far bort? Vad tycker ni? :) Hör gärna av er, puusss ♥

micke is hooome

Nu kom Micke hem! Snacka med Adheel om han ska grilla med oss, sen måste vi förbi och handla till middagen, kanske förbi Drängs och hämta bilen sen ser vi vad kvällen har att bjuda på! Micke är för tillfället i duschen, sen ska jag pussa massor på honom! Hoppas ni har en bra lördag, utan en massa snorande som för mig haha! :)

snorrrrr

Ikväll blir det att grilla, hur värt det är vet jag inte än eftersom just nu har jag inga smaklökar, min kexchoklad smakade INGENTING... INGENTING? Jag menar vafan... Men sen så hörde Adheel av sig, så det blir att hänga med honom ikväll typ, sen ser vi ju vad som händer! Trevligt blir det iaf :)

oj vilken natt

Inte så bra natt om jag får säga det själv! Jag tog nässpray igår för att kunna sova bättre, vad händer då? Jo jag får en svidande och brännande jänsla i halsen så jag kan inte somna, sprungit upp flera ggr inatt och hämtat vatten, hostat som en galning, drömt massor med mardrömmar, tack och lov kom Rebecca och räddade mig i en av dom haha. Men nu är man vaken, helt död. Men så är livet. Vad händer idag folket? :)

tack för denna kväll! <3

Hej vänner! Vi är tillbaka från Drängsmark efter att ha firat Jörgen! Vi såg så ska det låta och talangjakten. Riktigt mysigt och trevligt var det, Emma var speedad så vi dansade den lilla energin jag hade och var prinsessor! Jappjapp, man blir lika glad varje gång man far dit! :)
Nu är det sängen som gäller! kram på er

dusch <3<3<3<3

Okej alltså att duscha är typ botemedlet mot feber? Visst håller ni med? Helt sjukt, innan jag gick in i duschen så ville jag lägga mig ner och dö, och nu när jag duschat så mår jag så otroligt mycket bättre!
Om ni undrar vad jag gör för något med håret så försöker jag lyfta upp mina lockar, håret är fortfarande blött!

strax så!

Snart slutar min älskade pojkvän att jobba! Då ska vi till Drängsmark där vi då ska gratta Jörgen och då får jag träffa hela familjen! Mys, har en väldig längtan efter mina små busfrön :)

the good wife

sitter och nöter the good wife så har som inte så mycket intressant att komma med! Ikväll ska vi iaf förbi till dränfsmark för att säga grattis till Jörgen som fyller år! vi ser hur länge jag orkar vara där, men lite mer energi har jag i kroppen just nu iaf :)

såå jobbigt

om jag sa att min röst var borta igår, så är det ingenting jämfört med idag hahaha. Helt sjukt, och feber. Jag förstår inte varför jag ska dra på mig alla sjukdomar, tack och lov är det påsklov så jag missar inte mer av skolan! Nu tror jag att jag ska ta och ringa min kära mamma och säga att jag klarar nog inte av att jobba i helgen!

åka skridskor

Jag tror min hjärna har stängt av sig för att vila.. Vi satt nämligen och såg på hockeyn jag och Micke. Och när lagkaptenen åker fram(på skridskor) och tar emot pokalen så har min hjärna vandrat iväg på lite andra saker. Som hur svårt det är att åka skridskor(enligt mig). Så jag säger: Men alltså, hur tar han sig fram så enkelt, det är ju så svårt att åka skridskor.
Och då har vi alltså suttit och sett hockey, med grymt bra hockeyspelare, och jag undrar... ja ni såg ju själv vad jag undrade. Min hjärna har stängt av tror jag haha... Hänger inte alls ihop!

inte ok

Och nu har man fått feber? :S Ska denna sjukdomsvisa aldrig sluta... Förhoppningsvis mår jag bättre efter jag lagt mig och vilat/sovit ett par timmar! så att så ser det ut för tillfället :*

påsklov

Lovlovlov. Påsklov, väldigt skönt!
Kom nyss hem och ska som vanligt slå på ett good wife avsnitt, ta lite nässpray som förhoppningsvis öppnar upp litegrann så jag kan andas och bara krypa ner under täcket och myyysa! Micke jobbar till 21.15 så jag är alldeles själv hemma! kram på er:)
Bjuder på en av mina favoritbilder, den suddiga och mörka 12slaget bilden från nyårs!

VG

VG i betyg i människan socialt kulturellt! Vart lite chockad för det trodde jag inte att jag skulle få! Men lika glad ändå!

teckenspråk

Nu har doktor Sofia varit framme och råder mig att inte prata eftersom då försvinner min röst mer, så jag ska vara tyst idag haha. Teckenspråk går alltid bra! Nu har vi psykologi!


voice gone :(

Förstå att min röst är typ borta!
Men skitsamma, nu drar jag mig till skolan och har lite vårdlektioner framför mig, sen kanske jag och Micke skulle till Drängs och hämta min(Mickes) röda pärla!
Vi hörs sen :*

blev inga bilder

Godnatt, nu blir det sängen! Emma jag orkade inte ta några bilder, min hals fick jätteont, så jag tog mig en kopp te och ska nu krypa ner under täcket! myysss

det ska tas kooort

Emma åkerström skriv inte anonyma kommentarer det blir så jobbigt att leta rätt på rätt ip-adress! ;)
Jag skaaa ta kort! ;D

städning på GGG

Herregud! Först började jag städa min walk-in closet. Sen tänkte jag "Ja men när jag ändå håller på kan jag ju fixa Mickes kläder" Och sen fortsatte det längs den banan och nu har jag dammsugit, skurat och städat upp i varje rum! Har bara kvar att skura vardagsrummet nu sen är jag klar! Tiden bara flög förbi, så nu har jag även insett att jag har ju inte ätit middag heller, men just nu är hallen och köket nyskurat så jag kan inte heller gå dit för att få mig mat haha! Men det här vart ju ett bra sätt att spendera min fria tid på. :)

dags att ta tag i detta

Hej på er!
Hemma igen, vet ni vad jag tänkt göra? JAG ska städa min walk-in closet. Mycket trevligt, jag har tänkt  rensa ut kläder som jag inte använder längre, det svider bara att säga det... Men eftersom kläderna troligtvis bara kommer byta ägare till min syster Jennifer så vet jag en liten tröst iaf att om jag behöver något klädesplagg är det bara att slå henne en pling! Förövrigt superfint väder ute, känns som att påsklovet också kommer få en fin skinande sol! Hoppas hoppas! Vi hörs sen :)
Lite suddig bild, men ni ser väl ändå vad jag har framför mig? Dvs ett berg av kläder...

nu vare klaart

Nu har jag varit på ungdoms där jag skulle få några tabletter mot att jag har ont i magen ibland vilket dom trodde kunde bero på att kroppen ej vant sig vid spiralen! Så jag får ta och fixa dom efter skolan.
Nu sitter jag på svenskan och vi håller på med dialekter, mycket kuuul haha.
Som tur är slutar vi halv 2 idag, grymt skönt!
Vi hörs seeen :)

ungdoms strax!

Det vart ingen idrott för mig imorse eftersom jag ska till ungdoms strax!
Men slänger in en bild på mig idag, så får vi höras senare! kraam

fler läsare :)

Oj folket! Min blogg fick sig en helvändning när jag började uppdatera mer, då kom det helt plötsligt 10 läsare till från någonstans? Men så kul det iaf! :)
Vi har gjort crepes med räkstuvning och en med kycklingröra, gud sååå gott!
Ser även på hockeyn, där det står 1-1, blir förlängning, har AIK chans att vinna denna match? Vi kan ju hoppas :)

nu blir det middag!

Nu ska jag läsa Harry potter högt medans Micke lagar crepes med kyckling och räkstuvning, muuuums!
Plus att jag ska hjälpa till lite också, dvs läsa receptet haha.. ;)

Hockey

Jaha då är det strax hockey igen! Kan ju bli trevligt, förhoppningsvis så går det bra för AIK idag men jag måste vara ärlig och säga att jag vet inte riktigt hur stor chans vi har! Tror jag ska få mig något i magen sen mysa med pojkvännen min :)

frisk flicka

Nu är jag hemma efter denna skoldag!
en väldigt trevlig nyhet som dök upp på naturlektionen var att vi kommer stryka en naturlektion VARJE vecka, förstååå så skönt att få sluta halv 2 ist för halv 4!
Sen hade vi besök från några från ungdomshälsan, väldigt trevligt det också :)
Nuu blir det att slå på ett avsnitt av The good wife och vila mig, känner mig inte riktigt hundra!

smiiile

Tid hos ungdoms imorgon klockan 9.45, jippie!
En liten check-up för att se så att allt är okej.
Nu har vi haft vård där vi just nu håller på med downs syndrom,
så mysigt jag älskar dom,
skulle lätt kunna jobba med folk med sånt funktionshinder :)
Nu ska vi strax ha natur,
vi ser ju om det blir lika mycket krig som det vart igår ;)

lite bortglömna bilder!

Jag hittade lite fina bilder på min mobil från festen hos mig och Micke för nån helg sen!
Tänkte bjuda på lite fler bilder :)







happyyy day

Godmorgon världen!
Jag tror jag är världens gladaste idag, jag vaknar upp breve den jag älskar och har fått ett sms som helt klart tror jag har gjort hela min dag!
Från Rebecca:
Ville bara säga att för mig är du den finaste marren som finns.
Jag älskar dig och är så lycklig över att ha dig.
Tack
Man kan lugnt säga att jag är lyckligt lottad som har en sån fin vän som dig Rebecca!

nu är det nattinatti

Nu mina vänenr ska jag gå och lägga mig efter att ha sett massor med The good wife, grymt bra serie! Ska hinna läsa dom två sista kapitlen av Harry Potter del 3, så vi kan börja på del 4 haha ;)
Vi hörs imorgon! godnaaaatttt

vaken haha

Jag råkade slumra till på soffan! Jag och Micke la oss på myste innan han for till jobbet och nu vakna jag upp här själv, kulkul haha! Ska försöka se till att vakna!
Här kommer en bild från när vi gjorde plättar! Och plättar som det heter, INTE pannkaka eller tunnpannkaka, det heter plättar!

Bok 3

Jag och Micke håller på att laga plättar och läsa Harry Potter del tre, ser ut som att vi hinner läsa ut den idag hihi! Micke jobbar från 17-21.15 sen blir det ännu mer högläsning från boken! Myyys ♥

Vårkänslor i mängder!

Gaaaalet fint väder det är ute! Jag och Micke bestämde oss för att gå en runda på stan, men bestämde oss ganska snabbt för att fara hem och laga lite mat!
Nu är sommaren påvääääg!

bloggkrig

Bloggkrig eller liknande har startat mellan mig och mina tjejer!
Det gäller att skriva så mycket som möjligt tror jag, och inte några onödiga inlägg heller hehe.
Nej men det blir nog bra, då får jag igång min motivation kanske!
Har förövrigt naturkunskapslektion, jippie,
slutar 13.40 och då ska jag coh min Micke gå på stan en stund!
Kram på er!

10 april

Hej kära vänner!
Denna dag ska spenderas på Gallerix, så om nån rolig filur befinner sig på stan får ni gärna kika in!
ha en bra dag :)

skoterolyckan:)

Ojdå haha!
Nu är det ett år sedan jag och Micke var med om skoterolyckan, och jag tvingade min kära pojkvän att gå hem... Ja men han kunde ju gå så inte förstod väl jag att foten var bruten...
Vilket fint minne haha.

I'm coming home

Och nu har man vaknat helt utviiiilad!
Gårkvällen bestod av skola, jobb och häng i Kåge, vi säg filmen i rymden finns inga känslor, och lika bra varje gång! ♥ Och nu så har jag just vaknat, tänkte hoppa in i duschen sen så senare idag blir vi bjudna på grillat i Kåge och massa mys med familjen, vilken härlig lördag! Plus att det är fint väder, så jag klagar iiinte!

äntligen fredaaag

Nu har vi haft matte, och nu sitter jag och Gabban i klassrummet där strax svenskan ska börja!
Sen är det jobb för min del, vi får ta och höras, kram på er :)






denna dag

Denna dag har bestått av redovisning, skolråd, pizzaa på skolan, mys med min Emma och hockey! Som det ser ut nu så är det 2-2 i hockeyn, vi ser ju hur det slutar!
Nu blir det mys med min pojkvän! <3

Skräckfilmer är inte min goda sida

*** 00.30 - Såhär lät det igår efter att vi sett en skräckfilm som handlade om häxor och demoner. ***
Maria: Jag kommer inte kunna sova inatt, eller att ha fötterna utanför täcket, då kommer en demon att slita tag i mina fötter och döda mig, eller göra mig till en demon.
Micke: Tror du inte att den hellre tar mina fötter som alltid ligger utanför täcket?
Maria: Nej mina är godare, jag bara vet... Sen kommer den efter dig också, det kommer göra det!!!
Micke: Skärp dig, sov nu hahaha.
Maria: Jag menar allvar..... Snälla kan du kolla under sängen?
Micke: hahahahaha, godnatt
*** 02.30 ***
Maria: Hallå.... Någon där?... Det är en demon.... Micke?
Micke: ZzZzZzZz.....
Maria: Jag är körd.
*** 15.30 dagen efter ***
Micke: Varför är du så trött?
Maria: Ja, för att jag kunde inte sova igår för att du kunde inte kolla under sängen där demonen låg!
Micke: Gumman vad ska vi se för film ikväll? Nalle Puh kanske?

1 år nu älskling

Jag låter bilderna tala för sig själv, jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig!

tiden går fort

1 år tillsammans med min älskade Micke idag! ♥
Känns som att det var igår vi låg ute i din lada,
tittade upp i taket och pratade om allt och ingenting.
Tiden går fort så fort med dig,
och ändå känns det som att tiden står stilla!

Micke är lättroad

Jag tror Micke är trött, han visade mig ett youtube klipp och började skratta väldigt mycket... Ja haha ni får själva avgöra vad ni tycker om klippet! Nu ska jag iaf släpa med mig min pojkvän till sängen haha!

Så går det när Micke kommer hem

Efter att Micke har jobbat från 9-21 så kommer han hem, ställer sig och städar och lagar mat åt mig! Dock vet jag inte hur mycket som kan komma ner i min mage, men jag har inte spytt sen imorse och mina alvedon och Ipren börjar verka känns det som! Men Micke säger att Alvedon och Ipren inte börjar verka förrän typ en timme efter, jag tog de för en kvart sen.... Bara min kropp som leker lekar med mig tror jag haha!
Nu är det såhär att jag har ju då väldigt hög feber, känns det kul då eftersom att jag och Micke firar ett år på tisdag? Suck jag vill INTE vara sjuk då...
Du är riktig jävla kärlek älskling! Jag vet, bilden är återkommande i min blogg, men det är av mina favoriter så ni får stå ut! ♥ Tack för att du tar sån bra hand om mig när jag är en sjukling!

Magsjuka?

Jag ger er en liten uppdatering om att jag har spytt och nu skiter jag vatten. Magsjuka, oyes! Vi var hos familjen i Drängsmark igår, där jag satt väldigt nära Lisa när vi spela spel, som HAFT magsjuka, kan hon vara källan? ;) Eller är jag bara nån med otur jämt och strändigt som drar på mig alla möjliga sjukdomar haha!
Ger er en uppdatering även med finfina mobilbilder från festen i Fredags! ;D
Världens absolut finaste Rebecca!
Mina fiiiina stjärnor!
Många fina människor som skulle tränga med sig på kort!
Och för mig den betydelsefullaste bilden från kvällen, suddigast ja, men den skriker vänskap! ♥

tack för igår!

Heeej på er!
Gårkvällen var, vad ska man säga, både upp och ner haha! Jag skrek av raseri, jag skratta så jag fick ont i magen, osv! Älskade Rebecca, Colette & Alex kom hit, med massa andra och det vart en hur bra kväll som helst om man bortser från mitt utbrott på massa småfjortisar, men ovälkommet är inte okej haha!
Idag har det varit jobb och mys i Drängsmark!
Nu blir det fiiiilm! puss ♥

Äkta vänskap det är ni

Jag kan säga såhär, att gårkvällen fick mig att vilja ta upp bloggandet igen, tack vare mina underbaaara tjejer! Men jag har bråttom till jobbet, så mer om gårkvällen får ni höra sen, och lite suddiga mobilbilder blir det ocksååå!