Argargarg

In flames, Disturbed, Dope osv är sånt som spelas ur min högtalare nu. Försöker lugna ner mig. Blir så arg på såna fittor som inte kan hålla käften stängd, du kan öppna käften när du vet något, eller blivit lovad att säga saker jävla glappkäft. ååååh, nu ska man försöka lugna sig litegrann!

Vid din sida genom allt!

Dear Friend, what's on your mind
You don’t laugh the way you used to
But I've noticed how you cry
Dear friend, I feel so helpless
I see you sit in silence
As you face new pain each day
I feel there’s nothing I can do
I know you don’t feel pretty
Even though you are
But it wasn’t your beauty
That found room in my heart

Dear friend, you are so precious Dear Friend

Dear friend, I'm here for you
I know that you don’t talk too much
But we can share this day anew
Dear Friend, please don’t feel like you're alone
There is someone who is praying
Praying for your peace of mind
Hoping joy is what you'll find
I know you don’t feel weak
Even though you are
But it wasn’t your strength
That found room in my heart
Dear friend, you are so precious, Dear Friend


Min helg!

Igår var riktigt nice, började med fest hos Cissi med massa roligt folk. Senare bar det av till station där jag träffade massa roligt folk, dansade och sådär :)
Idag mådde man ju mindre bra, hade skrivit några fina sms till olika personer som man ångrar ganska stort idag! Råkade även supa bort min mobil igår men den fann sin väg tillbaka till mig hihi. Jag och pappa lyckades även hitta åt varandra utan någon telefonkontakt! Jag är ändå hyftat smart när jag är full hehe!

Idag så har jag varit på hockey och bio! Hockey med min Gabbsing som förövrigt fick alla jävla killars uppmärksamhet med sina bröst. Vi spelade mot Luleå och vann med 4-0, stämningen där inne var obeskrivlig, hade grymt kul! Sen så drog jag och Alex på bio och såg Avatar, vad ska man säga om den då? Jag grät vissa stunder, kände att mitt hjärta skulle hoppa ur bröstet vid vissa tillfällen! Men den var absolut en av dom bästa filmer jag sett! :) Och nu är jag hemma i kära Kåge med Alex som ska sova här! Blir nice!


Med världens bästa gabbsing!

NU ÄRE PARTY!


partaaaj

NUUUU taggar jag och Gabban jääävel här hemma! Dunkar musik och ska strax börja sminka oss! Blir gomat, nån kyckling till middag, sen så drar jag och Gabbsing in till stan och partaaaajar som bara vi kan! ;D Kommer bli grymt, så vi hörs senare då babes! ;D puuusss

Freeedag

Nu sitter man på datakunskapen och har väldigt tråkigt, Alex är inte här än!!!!
Ikväll blir det nog party med tjejerna, vi ser hur sugen jag är.
Just nu är jag inte sugen på någonting typ.
Men vi ser ju, har lovat att inte vara på dåligt humör och ska inte vara det hehe!
Får bara tänka på utlandsresor och förhoppningsvis bli lite peppad på livet haha ;D

Börjar bli ett riktigt fan av mössor,
mest för att då har jag insett att jag inte behöver duscha på morgonen,
då kan jag bara gömma håret i mössan och på så vis sova längre ;)

ingen bra kväll

Ikväll har jag bara varit helt slut. Alex sovde hos mig inatt, och hade gärna fått göra det ikväll också, jag känner att jag behöver en kram. Jag är bara nere, livet känns bara ovärt just nu. Vet nu låter jag sådär depp och jag har sagt att det inte ska bli något sånt skrivande och det ska det inte bli heller, men nu vill jag bara skriva av mig en liten stund. Jag vill bara krypa ner under täcket och sova tills imorgon, och det tror jag att jag kommer göra.  Puss vi hörs imorgon då är jag nog på bättre humör!

Idag är jag grinig

Tjenis bloggen!
Alex är och duschar så jag skriver ett snabbt inlägg!
Vi har varit så duktiga idag, pluggat 4 timmar, fyfan så nice vi är!
Nu sitter jag och dunkar musik och snackar med Niltan och Jonte på msn,
ska snart krypa ner i sängen och sussa!
Men vi hörs imorgon ;*

Pusss

Sitter på skolan, vi har snart Engelska, jag har nog inte varit så trött och död på länge!


Du är världens bästa!

yeey

Tjena sötnosar. Idag har jag varit på skolan med mina sötnosar, även fast skolan må vara väldigt jobbig så underlättar det så mycket att jag har er tjejer, till och med så att jag ibland längtar tills jag kommer till skolan så jag får träffa er, ni är ljuspunkten i mitt liv :)
Såg nyss Paradise, Cimon min baby åkte ju ut, men tacka gudarna för att jag har Christoffer och Andreas kvar! Åker dom ut tänker jag fan inte se tv igen!
Nu blir det mys med ett Greys anatomy avsnitt innan läggdags, puss på er!

Emooookid

Fortfarande pms haha. Ville bara skriva ett litet inlägg, snart börjar Paradise Hotel, blir superbra!
Sen ville jag bara säga att jag saknar Alex och Gabban!
Jag skulle verkigen behöva er just nu, är på emohumör :)
Aja vi hörs senare!

PMS

Sen så har jag typ pms just nu så jag har lackat ur på en massa, speciellt killar haha, tydligen är ni bara idioter idag, förlåt för det haha men jag blir så leeeesss. Era jävla raggningsrepliker funkar inte, låt mig va istället. Eller alltså haha vill inte låta så otrevlig men jag blir så satans less alltså, jag vill inte sätta på webbcamen så ni ska få se mig, jag tänker inte skicka bilder, inte skriva sötnos, nejnejnej jag är så less på det. Jag ska leva mitt liv tamefan utan er! Fast så kommer det väl inte låta imorgon, men just nu har jag pms.

Min helg!

Tjoo! Ska säga att min helg har varit helt kanon, fyllde ju 18 i fredags!
Fredags: Började med att man for på skolan där man vart grattad av många, fick min present av Alex, Emelie och Gabban, världens sötaste hade gett mig ett fotoalbum med massa bilder av oss, jättefint var det, vart jätteglad! Sen så när skolan var slut för dagen så sprang man ner på stan och fixade lite saker, jag och Sara vart upphämtade av mamma, vi drog förbi Emma och hämtade min dricka! Sen så bar det av till solbacken där det köptes massa mat och sånt inför kvällen. Sen så drog man hem, brudarna kom så började man dricka, fixa sig och käka vilket var supermysigt! Sen så drog vi till självaste festen, en kvartetsgård vart hyrd för min födelsedagsfest! Jag hade otroligt kul där, hur många kompisar som helst, massa skratt och leenden! Kanske lite mycket bråk men. Sen drog man iaf till Olles, träffade massa roligt folk där också! Det var ju typ min födelsedag det, som var otroligt bra!
Lördag: Det var en hemmadag med Gabban, eller jag hann träffa Olov en stund innan han skulle och spela match. Sen så var jag och Gabban hemma hela kvällen och bara hade mysigt!
Söndag: SKOTERKÖRNING! Haha var i Lövånger och körde skoter med Johan, Andre, Calle och Albin tror jag han hette haha. Körde som idioter, har ont i hela kroppen efter. Var och kollade på lövångers match där dom vann med 3-0 tror jag, var inte så insatt haha! Men det var en jätterolig dag det med!

Så att säga så var min helg helt otroligt bra alltså, hann träffa/umgås med alla min nära och kära nästan så jag har inget att klaga över :) Förutom kanske att idag har jag sån träningsvärk att jag knappt kan gå!

tjingtjong

du är underbart gullig!
ALLT JAG GÖR, GÖR JAG FÖR DIG

Det är du!

And when I touch your hand
It's then I understand
The beauty that's within
It's now that we begin
You always light my way
I hope there never comes a day
No matter where I go
I always feel you so

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see



Spårad 18årsfest

Jag kan bara säga en sak, spårad fest.
Är så bakis så jag orkar inte riktigt skriva nå detaljerat bara det att festen spårade, men jag hade grymt kul iaf!
Ikväll kommer Gabban hit och gör mig sällskap med chips och en bra film mys!
Men vi hörs senare! pusss

taggeeeen

hihi då är man 18 fyllda år idag då :D Supernice! Vi tjejer taggar som tusan för ikväll, kvällen kommer bli så kung :D Kommer komma massa bilder från idag typ imorgon eller så ;D ha så trevligt, kommer nog inte skriva mer idag men så ni vet det! ;D

en dag kvar...

Tjooo babes! ;) En dag kvar tills den stora dagen, jag känner hur jävla peppad jag börjar bli! Förstå hur grymt bra det kommer bli, med mina absoluta bästa vänner, andra roliga kompisar, Olov kommer hem osv, det kan ju inte bli en bättre födelsedag tror jag! ;D Nu taggar vi gärnet ju! ;D


ojaa

Sara självklart ska du med, du räknas ju med i kategorin "mina brudar" ;)

Har nyss sett Paradise hotel, VAD HÄNDER? Snygga killen åker ut och Pontus stannar kvar? Snart lackar jag känner jag... Snygga killen skulle ju inte åka ut...
Menmen, har grymt mycket huvudvärk, mår illa och känner typ att jag är sjuk, inte bra för jag får tamefan inte vara sjuk när jag fyller år, så jag ska kämpa mig igenom allt!
Veckan ser ut som så:
* Skolan
* Fika med Jerry
* Fixning inför förfest+fest dvs. Alkohol, mat, kläder!
* Bli firad av släkten
* PARTY!
* Vara otroligt Bakis!
* Vara med Olov! :)
* Skoterdag med Johan! ;D

Sen säkert mycket mer, men fyfan så ycket jag ska hinna med haha :D

Taggar jääävel till fredag!!!

Tjoo babes! Sitter på svenska lektionen men har glömt min bok hemma så fick sitta vid datorn istället! Vi har vilda diskussioner(stavas det så?) idag om festen på fredag, hur många har jag bjudit, vad ska vi dricka, hur mycket ska fixas, vars ska vi fixa oss, vad ska vi äta, haha ja en jävla massa ska fixas inför min underbara födelsedag! ;D Kommer bli så kanon, mina underbara brudar kommer vara med, Markus och mina grabbar kommer självklart vara där, Olov kommer komma till Skellefteå, en massamassa andra kommer komma som det ser ut nu så det ser ut att bli en kanonkväll! ;D Längtar verkligen!

What to do.

see never did i think a girl like me would be in need
when all i really wanted was to have some fun
now i’m losing my head, i’m telling you one thing
you’re number one

see i don’t understand how you’re number one
when it was just a fling before now, you’re the one
see all i did was blink twice from my homie to my only
number one

you lift me off the ground
i always want you around
i ain’t gunna let nothing get in the way
ill never let nothing get in the way


Jag insåg hur otroligt snuskigt det lät...

Johan säger:
finns ingen risk ;)  om du säg att ja får köra hur hårt som helst så kommer jag göra de ;)
Maria | säger:
vad bra, det är så jag gillar det! ;)
Johan säger:
så bra då för de är så jag göre ;) om nån tjej säg att man ska ta de lugnt så suger de!
Maria | säger:
ta det lugnt, det är ju bara köra på, jag kommer inte stoppa dig ;)
Johan säger:
underbart ;) frågan är ju om du klara av de? ;)
Maria | säger:
haha du tror inte jag klarar av det? :D  Kör på, kanske kommer skrika då och då men kör på, jag gillar det ;)
Johan säger:
nä hur ska ja veta ja ha aldrig kört med dig förut!
ja kom då int och ge mig ba för att du skrik till då och då om du trodde något sånt ;)
Maria | säger:
bra för jag må va en högljudd person men jag älskar när man kör snabbt ;)
Johan säger:
underbart ;) bara lite roligare om de skriks litegrann då man kör!
snabbt kommer de att gå de är en sak ja kan lova dig ;)
Maria | säger:
bra! Då ska vi köra en förjävla massa skoter! :D


Vi pratade om att köra skoter!!!

Ikea + Olov

Förlåt för inget inlägg idag, for väldigt tidigt till Haparandra för att gå på Ikea och träffa Olov! Vart superglad när jag träffade honom, att får se honom igen :) Var otroligt jobbigt att behöva säga hejdå sen, ville inte släppa taget men var ju tyvärr tvungen när han skulle på match, men sötnos vi ses ju på fredag igen hihi :)
Ikväll blir det lugnt! puss

Mysdag!

Idag har varit en riktigt mysig hemmadag/kväll! Har hunnit städa hela mitt rum, duschat och tagit hand om mig själv! Taggar lite partymusik inför fredag som kommer bli helt jävla galet kul! Sen så längtar jag såklart tills imorgon för då minsann ska jag till Haparandra ör att fara till Ikea, men jag ser mest fram emot att få träffa Olov, kommer bli så himla kul! :) Men nu ska jag fixa lite saker innan jag ska krypa ner under täcket och sussa, blir tidigt att sova så jag tar mig upp imorgon och lyckas väcka resten av familjen haha! Men vi hörs, puss! :)

Snälla bli fredag snart!

Hejhopp!
Jag gör inte så mycket alls idag, tar det väldigt lugnt typ. Taggar tills när jag fyller år vilket kommer bli KUNG! Jag kommer ha världens bästa vänner där, Olov kommer komma ner hit, jag kommer vara 18 jävla år då! Räknar ner dagarna, nästan timmarna. Haha fyfan vad jag vill ha fredag nu!

Fredag :)

Tjooo! Har datakunskap inte det roligaste direkt men. Om en vecka så fyller jag 18 fyfan så niiice!

Skitsnygga haha!


Sängdaaags

Haha alltså jag skrattar ju åt dig, du är alltför tragisk!

Nu är det sängdags för mig, har fortfarande inte lyckats vända om dygnet menmen!
Fick just veta att Olov tydligen kommer hit redan på torsdag!?
Måste ju hinna klämma in honom då också, sen har vi ju fredag, lördag och kanske söndag att umgås så det blir kanon :D Nuuu ska jag sova! Natti!

några bilder!

Lite snygga bilder från festen i fredags! ;D









Åh blir man peppad på party eller?






hihi

Hihi ops jag somna visst! Men nu är jag vaken och piggare än någonsin haha, Gabban och Alex har levt om som idioter och jag lyckades ändå somna, fråga mig inte hur det gick till haha :D

Så vaknar jag så har nån ringt mig, så söker jag vem det är, då står det ju fan från vännäs? Sen när jag söker vem som ringt så står det att det är statiska denctralbyrån från örebro, öhm vafan? Haha aja!

Vi hörs säkert senare inatt, nu ska jag nog skriva till Olov :) puss

Hos Gabbsiiing

Tjoo babes! Kom nyss hem till Gabban där dagen och natten ska spenderas, underbart! ;D Vi ska laga tacos, köpa chips och massa annat gott och typ kommer väl vara vakna hela natten eller så kommer vi väl somna i soffan haha men det kommer bli kung ändå! ;D


Ni är dom bästa förfan! ;D

Tråkiga inlägg!

Haha blir inte så många inläggnär man börjat skolan igen! Händer inte så mycket, jag fick just höra att Olov ska till Piteå imorgon, Piteå? Fan bara några jävla mil från Skellefteå och jag kan inte träffa honom, så jobbigt! :(
Annars så imorgon ska jag, Alex och Gabban sova hos Gabban! Blir supermysigt! Har inte så mycket mer att säga! Vi hörs sen!

Saknar Olooov

Mitt liv har bara börjat :)

Jag tänker ibland på hur det var då och hur det är nu. För en månad sen och vart jag står nu. För en månad sen var jag osäker på mig själv, jag kände att jag hade helt tappat bort mig själv. Jag var inte den starka tjejen som jag var förut. Det var som att allt bara sjönk efter alla bråk, jag suddades bort och dog sakta ut. Jag skulle ljuga om jag sa att det var han som orsakade allt detta, för det är inte sant. Men allt eftersom vi bråkade mer och mer, så bröts jag också itu och föll ner. Jag tappade bort mig själv. Men vart står jag nu? Jag står vid en korsning och vet inte vilken väg jag ska gå åt, men det är det som är det fina med det hela, jag har alla dessa val och jag får göra dom själv. Mitt liv har bara börjat, och jag ska leva det fullt ut! Mitt liv har bara börjat!

Ni tjejer gör fan livet så mycket bättre!

Staan

Nuuu drar jag till stan och träffar min underbaaaara Gabban som har kommit hem!!!!! Saknat dig så galet mycket gumman!


2009

Haha lite sen man vafan, man måste ju göra det ;D


[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[ ] du har blivit kär
[x] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[x] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling ;)
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har däckat
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har sett en död människa
[x] du har rökt vattenpipa
[ ] du har installerat en skrivare
[x] du har drabbats av minnesluckor
[x] du har druckit hembränt
[x] du har blandat alkohol och medicin  <- Alvedon för alla som vill veta!
[ ] du har svimmat
[ ] du har hållt dina nyårslöften
[ ] du har snattat
[ ] du har haft ett one night stand
[x] du har retats
[x] du har varit beroende av något
[ ] du har gett pengar till en tiggare/hemlös
[x] du har trängt dig i matkön
[ ] du har åkt sparkcykel
[ ] du har bränt dig på en manet
[x] du har bitchslapat någon
[x] du har kastat en snöboll på någon
[ ] du har skjutit en älgko
[x] du har citerat ur ett flertal filmer
[ ] du har snott något från en privatperson
[ ] du har fått skäll av rektorn
[x] du har skolkat
[ ] du har brutit ett eller flera ben
[x] du har haft fest hemma
[x] du har fått kontakt med gamla vänner
[/] du har dumpat någon
[x] du har skurit dig själv av misstag
[ ] du har hetsätit
[x] du har gjort bort dig offentligt
[x] du har gjort något du aldrig gjort tidigare
[x] du har varit på konsert
[ ] du har haft bulimi/anorexi
[x] du har gett ut din msn till en random
[x] du har somnat på allmän plats
[x] du har spenderat natten på ett sjukhus
[ ] du har mobbat någon
[x] du har hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[ ] du har tagit någons oskuld
[x] du har skrivit blogg
[x] du har varit på festival
[x] du har skickat vidare kedjesms
[x] du har bowlat
[x] du har gått på bio
[ ] du har ringt från en telefonkiosk
[x] du har pratat med en helt okänd person
[x] du har pussat någon av dina vänner
[x] du har köpt en ny mobil
[ ] du har piercat dig
[x] du har färgat ditt hår
[ ] du har varit i Finland
[x] du har flyttat
[ ] du har dansat salsa
[ ] du har odlat illegala växter i garedroben

Snygg är man ju!



livet är kung

Åh vem lever livet just nu? Jo jag, haha fyfan vad skönt!
Lilla festen det ska bli på fredag, onej och vem ska vara där? Jo jag och Alleeeexxx ;D
Så grymt bra det kommer bli!
puss ;D

hihi ;)

Vad händer här då?


Haha jag fan dog när jag såg dehär!

badbadskoter!

Tjo guys!
Vart lite ändrade planer om idag,
idag på dagen så drar vi och badar på Pite havsbad,
med vem kan ni ju gissa? ;)
sen så när vi kommer hem blir det massa skoterkörning!
Blir supertrevligt!

Nyårs!

Fick några söta bilder av Maja från nyårs! Enjoy :)
Tyvärr så tog vi inte så många bilder men några vart det haha :D








trötter

Vakna nyss haha, har verkligen börjat vända på dygnet känner jag!
Idag ska jag nog vara med Emma, vilket var ett tag sedan så det blir ju kul hihi!
Men vi höörs, puss :)

Last niiiight, ooooh, i put in the wrong hole.

Tjoo!
Igår var ju rätt så nice, jag och Alex drog till Jesper och Johan där vi vart bjudna på vin och sådär, jätteroligt, såg film och skrattade som idioter när det var skrattattack efter skrattattack, såg nån skräckfilm som skrämde skiten ur iaf mig haha. Menmen, vi drog till Oskar och hängde där en stund med några. Tillslut vart vi less och drog hem till Alex runt 2 tiden, grabbarna följde också med eftersaom dom inte orkade gå hela vägen till stan igen! Så lagade vi massa mat, ja jag lagade faktiskt mat, eller nudlar haha, dom andra skötte resten :D Sen så satte vi på nån film men alla somnade typ bums!

fikadags!

Nuuu kommer Alexs släkt!
Dags att bli tjock på fika, mums, vi hörs senare!

Vårat första bråk.... :]

Alex är arg som en vulkan!
Hon trigga igång mig så jag vart sur över att hon var arg.
Hon blir förbannad på mig och tar ut datorn till tvrummet.
Jag blir förbannad över att hon tog datorn och skriver ett argt sms till henne.
Hon blir förbannad och skäller ut mig.
Jag blir rasande och skriker tillbaka.
Sen börjar vi skratta, vårat första kärlekstjaffs (L)
Love you gumsi!

Nu är det sovdags, eller först kissa och borsta tänderna ;)

Så glad som man bara kan bli! :D

JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG INTE KAN SITTA STILL JUST NU!!!
Vet fan inte när jag varit såhär glad sist, fan ingenting kan göra mig arg nu!!!
Kan inte sluta le eller sluta hoppa i Alexs säng!!! :]

jag ska aldrig cykla igen.

Nu är jag hemma hos Alex igen! :D
Jag ska berätta om min resa från stan till atorp, på CYKEL? Det gick väl så dåligt sdom det bara kunde gå. Vi hade ungefär 75 diskussioner till Alex, jag och cykeln var inte överrens, cykeln ville åt ena hållet och jag åt det andra. Cykeln svängde men det gjorde inte vägen? Förstå hur måttligt nöjd jag var, jag i förfan den kylan med inga handskar så mina händer hade frysit bort, och cykeln stod där och log "haha jag lyder dig inte" ungefär så, jag var så förbannad, stod och kastade förbannelser till Alex hemma i hennes hus där hon satt i värmen, hon hade ju kunnat säga att hennes cykeln är ungefär lika gammal som Gustav Vasa.
Nu sitter jag äntligen i värmen och mina händer har börjat få tillbaka sin känsel!