puss på Lena

Nu vill alltså min goda vän Lena att jag ska uppdatera min blogg, again. Jag vet jag suger på at skriva, men hallå det är sommar då ska man inte sitta vid datorn! Förra veckan spenderade jag i Boviken så då hade jag inte alls tid med datorn och den där veckan är jag barnvakt åt min lillebror som vill ut och göra massa roliga saker, typ bada. Och i helgen vad händer då, jo Maria ska vara askalas som ett ägg för det är stadsfesten. nu skriver jag bara för att jag har inte nååågot att skriva. ska leta upp en lista så skriver jag de, si skriver snart Lenabena!

I’m not quite sure how to breathe without you here


seeeya

Tjenispenis.
Alla måste säkert tycka att jag är urdålig på att skriva i min blogg, och ni har så rätt! Hela veckan har jag faktiskt bott i Boviken så har inte haft tillgång till internet mycket synd men otroligt avkopplande. Idag fyller min lillasyster Jennifer år, grattis! Inget mer att säga!

Jag orkar inte.

Nu går jag och lägger mig. blundar och tänker inte vakna. Drar mig ifrån  verkligheten och skiter i allt. Jag går min väg, en väg som jag valt själv. Tårarna är så nära nu, jag håller igen. Tänker inte visa mig svag. För du finns så nära och jag tänker inte visa mig svag. Men när jag går till sängen och du inte ser, ja då kommer tårarna rinna för jag orkar inte hålla igen. Att det finns så mycket som sårar mig.  Varför kan inte allt bara vara bra? För det är inte menat så. Du vill mitt bästa jag vet, men det finns annat du visat även om du inte menar det, jag ser det.

Jag gräver ner mig. Leave me alone.

bye

Fyfan vad jag är less. Less på lögner, svek, skit hela jävla tiden. Ja jag är på dåligt humör idag. Varför kan inte allt bara vara bra? Nu drar jag

Träning

Nu blir det träning för min del! Uppe med tuppen känns de som :)

party tonight

Ibland blir jag så jävla less, ingen ork, och känner mig helt värdelös :).

Grattis Fannyyyygrrrr på födelsedagen, nu börjar du bli stor :)

hehe

Sen måste jag tyvärr säga haha att de vart ingen simning imorse, de regnade ute så då var varken jag eller Emelie så peppade! Men de ska vi ta igen snart. Jag har så mycket träningsvärk att jag vill lägga mig ner och dö, haha nej skämtar, skönt ändå för då vet man ju att man har tagit i! :D

snart är jag ju redo för OS

Varit och tränat med Emelie, Core superskönt och suerjobbigt haha. Men ska iaf upp och simma halv 7 imorgon, och spinning klockan 7 på morgon på torsdag! Nu är de film :)