bakning och harry p

Nuu har jag och min sockertopp hunnit baka, mums! sen hunnit läsa Harry Potter, jätte mysig kväll!
Nu ska jag gå och sova för att imorgon börja med ett idrottspass, hoppas på att få vara i gymmet.
Sen möte med hemtjänsten och hinna förbi viksam för att reda ut detta missförstånd!
Godnatt

Sommaren 2010 :)

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Började jobba på Hedvigsgården, Skaffade lägenhet med älsklingen!


Dog någon som stod dig nära?
Nej denna sommar var fri från sådant!


Vilka länder besökte du?
Haha! Jag höll mig till SVerige denna sommar men nästa då jävlar :)


Är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011?
En utlandsresa sitter ju aldrig fel,
Och mina kära vänner från Finland som detta år inte kom och besökte oss!

Största misstaget?
Ser inget misstag, hade mina underbara väner och pojkvän så jag är helnöjd :)


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Lyckades hålla mig frisk!

Bästa köpet?
Biljetter till Stockholm!


Vad spenderade du mest pengar på?
Stockholm där for en hel del pengar, sen Ikea!

Gjorde någonting
dig riktigt glad?
Mina vänner och pojkvän!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2010?
We speack no americano, Waka waka, Natteravn & Alors on the dance!
Och självklart Bumpyride!

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Absolut gladare än tidigare!

Vad önskar du att du gjort mer?
Kanske badat och solat? Jobbade ju så mycket så var inte mycket tid över till det! :)

Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag ångrar nog ingenting :)

Hur tillbringade du midsommarafton?
Hos Robin med gänget!


Blev du kär i sommar?
Jag var redan kär och är fortfarande ;)

Hur många förhållanden?
Haha? Ja ett?

Favoritprogram på tv?
One tree hill med min älskade!

Bästa boken du läste i sommar?
Jag läste nog ingen bok i sommar om jag ska vara ärlig!

Största musikaliska upptäckten?
Mohombi!


Något du önskade och fick?
Stockholmsresan!


Något du önskade dig men inte fick?
Utlandsresa men de tar vi igen i sommar!

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?

Jag vart inskolad på Hedvigsgården!

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?

Det finns de säkert!

Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2010?

Väldigt slapp!

Vad fick dig att må bra?

Mina kära och nära!

Vem saknade du?
Morfar, men det gör jag varje år.

De bästa nya människorna du träffade?

Då måste jag ta och säga Carro!

Sommarens sötaste?
Emma och Pontus!

Sommarens snällaste?
Min älskade pojkvän!

Sommarens bästa?
Stockholm!


sov inte med mobilen i handen

Jag var med Emma igår. Min fina underbara Emma. Hur kan det vara så att det kan gå månader innan vi ses och när vi väl ses så är det som att ingen tid har gått? Vi är precis som vi alltid varit med varandra. Det finns nog ingen jag kan vara lika mig själv med som när jag är med henne. Rolle_90 och Amazing_ var hela mitt förra liv. Vi kunde prata dussintals gånger per dag. Prata hela kvällarna. Våra ideér spårade alltid iväg. Vi satt ihop hon och jag. Igår så for vi hem till henne, inte mitt och Emmas hem som är hennes föräldrars hus där det känns som att jag bodde mestadelen av våran tid ihop. Vi for till hennes lägenhet och kröp ihop i deras stora säng och såg en film. Och som vanligt kan jag inte sluta skratta när jag är med henne, vi har precis samma humor, förstår varandra utan att behöva säga någonting. Du är en gudagåva Emma Åkerström och jag älskar dig! Våran tid med apberget, åka raggarbil, smyga ut på kvällarna, Malå, ditt garage, alla fester osv, det är minnen jag aldrig kommer att glömma. Du gjorde mig till den jag är idag, du byggde upp min styrka när jag var så svag och långt nere. Din vänskap är guld för mig! Du vet att jag alltid finns där för dig.


vad hände just

Vad tusan?
Viksamordningen ringde och fråga om jag kunde joba i helgen så jag vart bokad natt fredag till lördag men sen bokade hon mig lördag utan att fråga mig och jag kan inte jobba då haha vafan? bara att springa förbi där imorgon och reda ut det!

huvudvääärk

Hej allihopa!
Är heelt slut i kroppen och kom hem för en stund sen, har sån huvudvärk att inget går bra för mig idag haha..
Ska ta och äta någonting sen göra klart loggboken sen får vi se, ska nog stöka lite här hemma!
Har inte så mycket mer att säga så vi hörs sen :) kram!

sådär ja!

Hejhopp!
Idag tycker jag att vi har varit förbaskat duktiga!
Klev upp klockan 1, okej en sovmorgon förtjänar vi haha. Men iaf, vi drog ner på stan och gick runt på skyltsöndagen ett tag men som inte var någon större hit iår tyvärr, jag som brukar älska skyltsöndag kände iår inte alls någon stämning när jag gick runt där, vad hände med renen som brukade stå på torget, jag saknade han... Men vi inhandlade lite julstakar osv på Clas ohlsson och for sedan vidare till Solbacken där massa saker inhandlades!

Firade även kära Lisa idag som fyllt år, massa släkt, fika osv, jättekul! Vi drog oss hemåt runt 7 och började städa och dona på, vi är fortfarande inte klara med allt men kände att nu låter vi det vara som det är och fortsätter imorgon att städa och pynta!

Bilder i lägenheten

Möblerat om och julpyntat som ni ser på bilderna nedan!
Ej klara än! ↓

Köket fick sig några fina julgardiner, vi satte upp fönsterbrädan där vi satte några krukor med några så icke levande ting eftersom jag har en tendens att låta dom torka ut! Fick ävn dit en julstjärna och mitt ÄLSKADE träd från Åhlens, oj så snyggt! Sen som ni ser har vi även satt upp en hylla som bänk under klockan, vart jättenöjd!


Fönstret ut mot vägen fick sig även julgardiner och en liten tomtenisse på fönsterbrädan som ej syns så bra. Vi har även valt att göra om i tvrummet så allt är flyttat som ni ser har vi två väggskåp/hyllor eller vad man nu kallar det ståendes där soffan och en fotölj stod förut!


Som ni då kan räkna ut så har vi tagit bort överdelen och gjort om dom till väggskåp som står tills det att vi kan få dom ut ur lägenheten. Flyttade tvn upp på vår "nya" tvbänk och satte dit lite julpynt


Ursäkta dåliga kvaliten på bilden tog med min mobilkamera. Julgardiner sattes upp, vi  flyttade på soffan och fotöljerna och vart helnöjda med det. Vart även två julstakar i fönstret.



Och ÄNTLIGEN fått upp älskade Lovisa Burfitt tavlan, så snygg jag dör! :)

GRATTIS LISA!

Och grattis till världens bästa Lisa som fyller 17 år idag!
Kalas ikväll vi ses då!!! :)

Första advent!

Nu är det första advent jättemysigt, har tyvärr inte börjat julpynta än eftersom vi knappt har nå julpynt men det ska ändras idag, tänkte inhandla lite när vi går runt på skyltsöndagen, supermysigt! Vi hörs sen!




Santa claaaaus

Nu har vi sett filmerna Santa Claus 1 & 2 och nu blir det sängen! Har skrattat så mycket så har ont i magen, så himla mysiga filmer! Nu är julkänslan på topp och imorgon ska vi gå runt på stan för att det är skyltsöndag, inhandla julpynt osv, supermysigt sen kvällsfirande i Drängs av Lisa som fyller 17 år! Godnatt folket!


Bjuder på en läcker bild av min pojkvän någon utekväll när hans syster var här!
Som ni ser har han sitt snygga gips han fick ha efter skoterolyckan!

nu är det lördagsmyyyys

Jag och älsklingen slumrade till i soffan, myyyysigt!

Nu ska vi vara lite onyttiga och äta chips, dipp och dricka cola. Inte illa! Och se lite 90210, en perfekt lördag kväll.

suuupermätt

Hejsan hoppsan!
Nu har jag kommit hem från jobbet och hunnit få i mig väärldens middag som baby lagade! Fajitas mumsmums! Nu ska vi lägga oss och mysa i soffan framför någon bra film eller tvserie! Och imorgon är det skyltsöndag och firande av Lisa, längtar!

Ville bara säga tack så mycket för gårkvällen alla jag träffade på station och superdupertack till Lena älskling för en jätterolig kväll :) vi hörs!

?

Stänger av.

jag ikväll, vi ses ute!




ha en bra kvälll

Skål är allt jag hinner säga! Till Lena och sen utgång, kram på er!

inte lätt

Vi kan säga såhär att jag har sprängande huvudvärk, alldeles typ skakis i kroppen och allmänt slut på energi! Ska till skolan nu, sen blir de jobb sen till Lena och utgång, hoppas jag mår bättre tills dess!

lång dag!

Hallå!
Igår vart de så att jag for till Kåge och pluggade massor sen kom min älskling så vi sov över där. Klev upp 6 imorse väldigt negativ för att behöva stiga upp och inte sova vidare men genast sken mitt humör upp när jag kom mig fram till Hedvigsgården och fick träffa mina underbara gamlingar! Jobbade 7-12 sen drog jag och gubben in till stan! Vart mat på Dallas sen en par skor köpta, jag insåg att jag måste ha mig ett par vinterskor, som mer vart ett par stövlar, men eftersom jag inte hittar vinterskor jag gillar så får dom duga! :) Sen har jag haft praktik från 14 till nu!

Nu sitter man ihopkurad i soffan och har nyduschat! Nu kommer älsklingen så nu ska vi myyyyyysa!

för mycket att göra för lite tid

Insåg just att det är en månad kvar till julafton? Herregud vad tiden åker förbi, vet inte hur jag ska hinna storstäda hela lägenheten, handla dom sista julklapparna som jag än inte vet riktigt vad jag ska köpa, hinna julpynta, måla sista väggarna, sätta upp hyllor och tavlor, hinna jobba, skola och prov! Och allt detta innan julafton, wish me luck!

um

Goddagens! Dagen började av en otroligt frusen Maria som begav sig till praktiken och senare en sväng på Gallerix och även ungdoms. Överväger ännu fler preventivmedels varianter, vart inte riktigt nöjd senast när det bara krånglar så for dit idag och pratade om istället möjligtvis skaffa spiral och den håller 5 år och efter som jag och Micke iaf inte på den senaste tiden planerar att skaffa barn så lät det vädigt bra haha! Men innan man får skaffa sånt så är de massa tester osv som ska göras, sen upp på kvinnokliniken och tjollra hit och dit men förhoppningsvis blir jag snart nöjd haha!

Nu ska jag plugga, kram på er!

otroligt trött

Förlåt för ingen uppdatering idag! Haft praktik från 7.15 till 16.00 och for direkt vidare mot Kåge med Alex där vi pluggat matte hela kvällen, väldigt duktiga har vi varit!
Nu är jag helt otroligt trött och ska vänta tills min älskling ätit klart sen ska vi krypa ner under täcket!
Godnatt på er alla :)

kom hem

Jag saknar Micke, kom hem nuuu tack

äntligen

Efter vad som känns som en evighet har vi nu varit förbi både Coop bygg och blomsterslottet och fixat lite saker! nu ska vi se om vi kan få något mer gjort idag!

mår toppen

Godmorgon! Vaknade nyss och kände att fytusan så bra jag mår idag trots att jag drack igår!
Vart trevligt igår, vi var med några av Mickes arbetskompisar och festade, hade riktigt kul, spelade några spel och sådär, gick ut på krogen, åt fyllemat och sen sängen. Roliga människor haha. :)

Nu har man vaknat till, tänkt äta frukost och sen ska det börja fixas i lägenheten, måla, fara och handla lite saker osv! Men vi får höras sen. kraam

skål

Ha en trevlig kväll!



showeeer

NU DUSCHEN!


glass i fulla lass!

Hejsan alla goa glada!
Nyss vaknat och krypit ner med en glass i handen, nyttigt ;]

Ska fixa till mig lite sen ner till stan för att träffa pojkvännen, snabbt hitta några byxor till honom till festen ikväll sen kommer Alex och då ska vi strosa runt på stan, toppen!

Street dance

Nu är jag hemma igen efter att ha sett filmen street dance hemma hos Alex med många skratt och samtal!
Nu ska jag och Micke krypa ner under täcket för imorgon är en ny dag!
Börjar med att gå på stan med Alex, sen tvätt och sedan fest och kanske utgång!
Blir nog jättebra, godnatt nu alla! kram

vitlök

NUUU har jag och Allkex ätit världens godaste middag som bestod av kycklig stekt i vitlök, vitlökssås, vitlöksbröd & Sour cream potatis! Vi har världens godaste andedräkt just nu, det ska Micke få känna på när han kommer hem ;)

ni är bäst!

Tack älskling för att du på något sätt alltid kan få mig att le. Jag älskar dig ♥





Och ikväll ska jag vara med min älskade Alex, puuussss darling!

tokigt

Ja denna dag började ju på ett tokigt sätt. Ett, två, tre telefonsamtal från polisen. Önskar att detta ständiga tjoller kunde få ett slut någon gång, gå vidare bara :)

Nu har jag fixat disken, myser i soffan tills min älskling kommer hem då är det pusskalas! Men vi hörs sen hörni, kraam!

Jag älskar dig ♥

i väntan på pojkvännen!

Tydligen vart min pojkvän en aning seg ute, han håller på att fixa med bilarna!
Börjat tänka att herregud snart är det ju jul,
nästa söndag blir det första advent, skyltsöndag där jag och älsklingen ska gå omkring och mysa, gud vad jag längtar! Börjat räkna ut och jag tycker både jag och Micke har varit riktigt duktiga på att vara ute i tid med julklapparna. Vi har hunnit på min familjs sida hunnit med min lillasyster, min mamma och Zeb. Och på Mickes sida har vi hunnit köpa till Emma och Pontus! Några fler julklappar sen är vi done! Sen även present till Lisa måste ju inhandlas, så kääära Lisa, skriv en önskelista så jag har någon susning om vad du önskar dig!

superdupernöjd

HIIIIIH har nyss sett Harry Potter och kan ju säga att jag typ satt på helspänn under hela filmen och fyfaaan vad bra den var, jag är helnöjd över hur mycket dom fick med i den, superduper! Nu sitter jag bara oc tycker synd om mig själv som måste vänta så många månader innan jag får se nästa film... Nåja, nu ska jag och gubben krypa ner under täcket och läsa lite ur Harry Potter bok 2!

PEPPPPPP

AAAAAAAH GAAAAALET SNART BÖRJAR HARRY POTTER!!!!! :]
Klockan halv 9 sitter jag i en biostol och studsar av lyckaaaa,
fast jag studsar redan hihihih!


premiäärär

Jag peppar sönder till ikväll, supermysig kväll mitt i veckan med min älskling när vi ska på världspremiär och se HARRY POTTER! Jag undrar om det finns någon lika stor Potternörd, säkert men inte i Skellefteå haha.Sen diggar jag sönder Rihannas nya album, helsikkes så bra, man taggar sönder!

Så vad händer i helgen gott folk? :)
Tema fest lördag men fredag är fortfarande obestämd? :)


pusss

Det är som att försöka ha 30 bollar i luften samtidigt utan att någon ska falla. Så mycket känns det som att jag har i mina händer just nu! Så otroligt mycket, det är prov, två olika jobb, två olika praktikplatser, fixa skolan, sköta lägenheten, fixa julklappar, träffa båda familjerna, hinna umgås med vänner och pojkvännen! Jag skulle gärna behövt några extra timmar i veckan! Men på något sätt får jag det att gå runt, och det är värt det, jag är gladare än jag någonsin varit förut, stressad som bara den men min vänner, min pojkvän och min familj gör de alla värt det! Jag är så glad att jag har er! :)


Lycka

Snartsnartsnart så kommer min kärlek hem, du är min skatt, min livsglädje, min tröst, min högra hand och bästa vän. Det handlar om att hitta den person man inte kan leva utan, och jag fann dig. Du får varenda del av min kropp att vilja flyga, som skriker efter dig. När du rör vid mig känns det som elektricitet som far genom kroppen, ut i varje fingertopp in igen som får mitt hjärta att slå dubbelt så fort. Jag kan trampa fel, snubbla, ramla och då finns du där, stadig och varm, med en trygg famn som jag vill borra mig in i och aldrig lämna. Jag älskar hur du visar att du oavbrutet finns där, det blir inte för mycket för dig trots mina pmsutbrott, att jag kan göra fel, misstag och du lämnar mig inte i sticket. Jag älskar att du visar mig att du älskar mig så mycket att ingenting kan komma emellan oss. Vi har varit tillsammans i över 7 månader och det har varit den bästa tiden i mitt liv. Varje dag är lika unik när jag har dig vid min sida, får mig att skrika ut av glädje. Du får mig att gå genom denna dystra mörka höst med ett leende på läpparna och med dig i tankarna. En sak ska du veta och det är att jag älskar dig mer än jag kan förklara. Du är den enda jag har ögonen för och den enda jag vill vara med. Älskling du gör mig så lycklig!


om än jag skulle vilja tejpa igen munnen på dig ibland så är du världens bästa

oj vad tårarna rinner nu. jag har absolut världen gulligaste, jobbigaste, finaste, galsa och underbara lillebror! Zeb har på förskolan fått göra en plansch där dom fått skriva vad som gör dom glad. Min lillebror skrev: Träffa min morfar.



fall for you

Hejsan alla glada! :)

Kom nyss hem från Gallerix, vart inte långvarit där för jag har haft sån sprängande huvudvärk idag, tur att det är min kära mor som då är min chef haha. Nu ska jag ta och vila en liten stund, se lite desperate housewives och mysa tills min älskling kommer hem som jag saknar otroligt mycket.

Visst är det tokigt att ifall man bara är ifrån varadra i några timmar så kan det känns som en evighet, jag hatar när Micke inte är hemma, jag hatar att inte få hålla om honom hela tiden, jobbigt att inte vara med honom men pengarna ska in, skolan ska fixas osv, men kvällarna är våra och jag längtar :)

juuulen närmar sig

Då var de dags att bege sig till Gallerix för at slita häcken av sig, börjar med julkampanjen så det är en HEL DEL att göra! Men vi hörs sen :)


jobbbbbb

Nuu ska jag iväg och jobba, pussa lite på Micke och sådär!
Grattis pappa på fars dag!

gårkvällen + på den

okej, tydligen gick det bättre att stava på fb än på bloggen igår, tokigt.
Hade jättekul igår, lärde känna många nya och sådär!
Och min älskling var så fin så hämtade mig där i slutet, jag älskar dig!

!!!!

godnatt folket, jAG ÄR FULL OCHJ ska krypoa ner under täcket med min baby'!
jag kan inte svara! nej stava
haft skitjuul men bäst atrt få komma hem till asdby

bra start av helg

Godmorgon!
Igår var en jättebra dag, började dagen med mina sötnosar på skolan, hade prov som ändå gick hyffsat och sådär. Sen spenderades kvällen i Drängsmark med min andra familj! Supermysigt, med massa prat, en sväng förbi Mickes farmor och sådär!

Nu ska jag fara till jobbet, och ikväll är det dunderkalas med mina brudar! vi hörs :)

pusselipuss

För gabbans njutning!


i'm a fiiiish

Hehehehe nu är jag och Gaaabbbsing i farten, vi taggar party imorgon och inte pepp på provbet om några minuter!!!!!
För a-vitaminer finns i Lever och margariiiiin!


If you're a bird, I'm a bird.
Then I'm a fiiiish

och jag älskar Alex som tittar fram där bak hahaha


Jag fungerar inte utan dig

Ååhgud, satte på den här låten som jg inte lyssnat på på evigheter. Brukade lyssna på den när jag och Micke bara var vänner. När jag sov hos Sara och gick förbi Micke en stund och lyssnade på denna låt konstant fram och tillbaka. När jag och Micke låg i hans säng. Gud vilka minnen!


Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig

tomten

Nu har man varit nere på stan, tagit kort med tomten, klippt lugg och grattat mamma!
Nu är vi hemma en stund, Micke ska duscha sen ska vi till stan och bli bjudna på tatung av familjen.
Supergott, men vi hörs sen!

du är bäst

GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG!
Jag älskar dig :)



Nu ska jag försöka vakna till, börja fixa till mig, äta och sådär sen ska jag ner till stan och gratta min kära mor! vi hörs :)

högläsning

Nu ska ja och Micke krypa ner under täcket och så ska jag lägga mig och höglösa Harry Potter förtsa boken, mysigt!
Godnatt vänner

Lägenhetsbilder!

Nu tänkte jag ta och bjuda på lite bilder från lägenheten, nu när vi storstädat så ni får se den fina sidan haha ;)
Har tagit bilderna med min kamerna så lite dålig skärpa men!

Köket:


Liten bild av spotarna som vi satt upp :)

Sovrummet:

Tavlan vi satt upp där i hörnet.
& Alex är självklart med på bilden!

Tvrummet:

Och vi har beställt ny soffa som kommer innan jul, toppen! ;D

Badrummet:


Satt upp handduksstället!

Hallen:

Nu har vi även satt dit väggtexten, fått dit sittdynan och korgarna under, jag är jättenöjd!

om man är två

Så mycket roligare att städa om man är två!
Min älskling kom hem halv 8 då satte vi igång och städade.
Skurat och en massa, så nu är det jättemysigt med tända ljus osv.
Ska städa lite mer sen ska jag slita ner min pojkvän i soffan och mysa litegrann!

Du gör mig hel Micke, utan dig fungerar jag inte. <3

Harry potteeeer

Hejsan!
Hade praktik från 7-12 och javisst det gick bra att gå med converse till praktiken, när jag kom ut från byggnaden så hade det kommit väldigt mycket mer snö. Snöoväder nu, och jag gick i converse jag svor hela vägem hem. Sen duktig som jag är snubblar jag över någon snöklump och faller framstupa med huvudetner i snön dessutom. Mitt humär var inte alls på topp när jag kom hem haha.

Men en superroligt sak iaf, jag och Mickeeee har bokade Harry Potter biljetter, wihooooo !!!!! :] Hur många år har jag väntat på denna dag? hehe ja ett bra tag, åh så kul det ska bli. Nu på onsdag klockan halv 9!

Nu ska jag mysa lite till framför datorn.

färgat håret nu!

nu har jag färgat håret och daaamn så nöjd jag vart :D
Min älskling är superbra på att färga hår hihi.
Nu ska vi skratta så magen gör ont och se pensionsjävlar haha!
Vi hörs imorgon. kram


färgning

Nu är man hemma igen!

Idag har bestått av en lång och skön sovmorgon. Några timmar på stan med pojkvännen där det har handlats julklappar, fikat på waynes. Sen varit på hemtjänsten resten av kvällen.

Och NU, ska det färgas hår, gud så skönt! Och äta sockerkaka som min älskling varit så duktig på att baka. puss

dräängs

Snabb uppdatering. Fick just höra det typ bästa. Pratade med Micke nyss och han sa att vi ska till Drängs på fredag? Han skulle prata med sin mor igen och se om vi får plats runt matbordet också när vi ändå far dit. Sen mys hela kvällen, anske se idol, mysa med mina små stjärnor osv! Superduperbra!

happy tiiimes

Hellooo my friends!
Kom nyss hem från jobbet som har varit allt annat än lätt eftersom jag fick sprängande huvudvärk och att gamlingarna valde att just ikväll, denna trevliga kväll ska vi vara extra busiga med Maria. Men jag kan ju inte bli arg på mina pärlor så jag fick bita mig igenom allt! Min kära pappa sjutsade hem mig för Micke hade problem med bilen men han håller på att fixa det nu.


och yeeeees, imorgon är vi ledigaaa, tror ni jag är glad? oyes! så troligt skönt, jag oh älsklingen är båda lediga så då ska vi ta en skön sovmorgon, sen bege oss ner till stan för att börja inhandla julklappar. Många personer det ska handlas till. Hela min familj och Mickes familj. Plus att mamma och Lisa fyller år nu i November så vi ska även köpa presenter till dom. Det blir nog bra, ännu mer fattig haha. ;D Nu ska jag göra mig en macka och julmust, krypa ner i soffan och tycka synd om mig själv för att jag har så ont i huvudet. men vi hörs sen! kraam

jobbdaaags

Då ska jag börja gå till bussen, vi hörs ikväll!

Jag saknar dig baby, många timmar tills jag får pussa på dig igen.

familjemiddagar

* Ska försöka pricka in nån dag där jag och Micke kan fara till Drängs och äta middag och till Kåge och äta middag vilket är lite jobbigt eftersom vi har så varierande arbetstider båda två! Men, Micke är ledig lördag och jobbar till 3 på söndag. Jag jobbar till 4 båda dagarna, så kanske prickar in båda i helgen. Hoppas :)
Men gud det ska nog lösa sig haha :D
* Och en till viktig sak på listan, MAT!


vilken härlig dag än så länge! :)

Hejsan! :)
Vilken härlig dag alltså!
Vaknade då först upp med att min äöskling låg och höll om mig så mysigt, kändes inte överdrivet lockande att krypa ur hans famn när det var så kyligt ute men inget att göra åt saken. Har haft praktik mellan 7.15-12.00! Och nu ringde min kära arbetsplats i Kåge och bad mig komma in tidigare och jobba, toppen säger jag ju bara så glad jag blir! :) Sen ingen praktik imorgon gör ju livet underbart haha! Har istället praktik på onsdag när vi egentligen är lediga, men min älskling är också ledig imorgon så jag bytte helt enkelt dag vilket gick jättebra eftersom jag har en sån toppen handledare!

disken väntar!

Snaaart kommer min älskling hem!
Och då inser jag att jag har inte rört en fena sen jag kom hem, hehe.
Ska slita mitt arsle ur soffan och få igång en diskmaskin hade jag tänkt!
Sen mysa mysa och mysa ännu mer med älsklingen.

Imorgon är det praktik 7.15-13.00
sen jobb 16.30-21.30

Shiny diamonds, Like the eyes of a cat in the black and blue

Otroligt mysigt. Runt halv 4 tiden när jag var på jobbet så kom Micke min älskling som hade rast mellan halv 4 till 5. Och vet ni vad han hade med sig, blommor! Älskling du är för underbar, superfina var dom! Sen när jag hade stängt Gallerix så gick vi till Dallas och åt oxfilerulle, mums!

Nu sitter jag i läggan efter en promenix hem i kylan, väldigt skönt faktiskt! Lyssnade på Bandit på min mobil och då kom en gammal goding upp, Holy diver. Täkte bjussa på den, fyfan vilken underbar låt, den kommer alltid vara störtskön!

Galleriiix

Hejhopp!
Sov i lägeneten ändå. Micke kom till Kåge där vi var en stund sen begav vi oss till lägenheten! Nu ska jag dra iväg och jobba så jag hoppas alla får en bra dag. :)




Snyggt byggt!

Haha jag sitter och kollar igenom bilder och tänkte bjuda på några gamla godingar. Maria i sina bästa dar!



that what she said

Biter så hårt i tungan att jag tror snart det går hål.
Jag vet att vi inte ska ha några arga depp inlägg men F-A-N

Without trust there's nothing

And she cried her heart out, hoping he would call her. Hoping she would se just one sign that he would fight. She believed the lies, believing his words. Alone with only her thoughs, shaking to the bottom of her heart. Swallows her pride one more time, just one more time, just one more time so she can be near him. She believed.


mätt i magen

Godkväll nudå!
Sitter i Kåge och har just tryckt i mig tacos, underbart gott! Börjar bli månniska igen efter natten. Ikväll sover jag i Kåge och umgås med min familj, det kan behövas. Vi ska nog mysa framför nån bra film, spela lite spel eller sådär. Sen imorgon är det jobb 12-16.

7 månader

Tydligen vart inte det här skickat igår, så får skicka in det idag :)


7 Månader älskling, helt otroligt vad tiden har gått fort. Från att vi låg på kvällarna och skrev på msn, bestämde oss för att hitta på något tillsammans och nu är vi här. Det har inte alltid varit lätt, jag har en envishet som är gjord av sten, för jag har aldrig fel, men tydligen har ju inte du det heller så vi kan kriga hela nätterna haha. Men du är min bästa vän, när jag haft en jobbig dag då har jag dig att komma hem till, berätta om allt och bara andas ut, för du finns där för att stanna. Varenda sekund vi inte är tillsammans så saknar jag dig, att kunna krama om dig och få ligga i din famn. Jag kan alltid vara mig själv runt dig, när jag är så trött att ögonen inte orkar bära, när jag är så grinig att öronen blöder, när jag är på sånt kvittrande humör att man förstår knappt vad jag säger, och det känns bra att veta att du älskar mig hur jag än är. Jag älskar när du kommer hem på kvällarna, det kan vara klockan 5 eller 9 och vi kan ändå ställa oss och göra mat(okej du gör maten, jag pratar), och vi pratar om dagen och då känner jag mig lugn igen, att ha dig hemma. Mitt hjärta slår trippelvolter när jag ser dig, folk brukar säga att efter ett tag så svalnar kärleken, jag förstår inte vad dom menar för att för mig slår mitt hjärta fortfarande lika starkt om inte mer. Jag kan ibland vara så arg på dig att tårarna är så nära, och när du rör vid mig så är det som att allt rinner av. När vi bråkar och du försöker krama om mig och jag vägrar för jag vet att kramar du mig då vinner du, då tappar jag tråden helt och hållet,  men ibland så vill jag bara släppa allt det så länge jag får vara i din famn. Och du är så oförutsägbar, när jag trott att du glömt bort en väldigt tung och jobbig sak för mig så gör då något så underbart att jag förstår egentligen inte varför jag är ledsen när jag vet att jag har ju dig i slutet. Jag är inte lätt som en plätt att stå ut med, jag har starka åsikter om vad jag tycker, är väldigt känslosam och envis och det kan leda till många bråk. Men att du fortfarande finns där när jag får mina hormonutbrott tycker jag är ganska jäkla otroligt, inte så många som orkar med det, men du är inte som andra, och jag älskar dig för det. Du har ett hjärta av guld baby, och jag är så lycklig som får vara en del av det. 7 Månader och resten av livet framför oss, du är underbar.

åh så kul vi haft!

Hej på er. Förlåt för så dålig uppdatering!

Igår fick jag ett plötsligt samtal om en frågan om jag ville jobba natt. Självklart sa jag ja, gud så kul att pröva. Och jag kan lugnt säga att det var den galnaste, roligaste och skräckinjagade arbetspass. Vi jobbade 21.00-07.00 och jag hade så roligt att det går inte beskriva. Vi var ett sånt skönt arbetslag, berättades roliga historier, skrattade så mycket att man fick ont i magen, åt onyttigt, for till skräckinjagande hus, körde rally på vägarna (så Maria nästan pinkade ner sig) och självklart jobbade vi steeenhårt. Skulle lätt kunna tänka mig att jobba natt så kul och trevligt som vi hade det!

Sen firade även jag och Micke 7 månader igår, vi hann tyvärr inte vara med varandra men det gick bra ändå. älskar dig.

3 timmars sömn

Godmorgon världen, vilken underbar daaaaag...
Eller så inte haha, men har hört det från någon låt?

Sov kansek ungefär 3 timmar inatt så idag är jag heeelt borta. Var på hemtjänsten idag och träffade massa goa glada tanter som alltid gör livet ljusare. Men herrejisses så trött jag varit! Ikväll kommer jag nog somna kring 8-9, då vet ni det iaf!

Min älskling står i köket och lagar mat, duktig han är, jag älskar dig min skatt! Imorgon firar vi 7 månader, grattis till oss :]

nu slumrar jag till!

Godnatt folket!
Har inte uppdaterat idag eftersom det varit en riktigt stressig dag på jobbet idag. Känns som att mina ben inte gjort annat än att springa runt runt så nu är jag helt slut! Kom även hem och städade, ja ni hörde rätt haha som vanligt är det mycket städning men förstår inte hur ;)
Alex och Robin kom förbi så vi for och hyrde film, A-Team hette den, riktigt bra film faktiskt!

Aja nu ska jag gå till sängen, upp före solen imorgon och se om jag kan få tag i min tant! Men vi hörs imorgon :) Kram på er!

mysig start på dagen

Hej!
Vaknade upp breve min underbara pojkvän, vi låg jättelänge och bara myste när båda vi är lediga idag vilket känns toppen! Jag kände att jag behövde en ledigdag efter allt som var på boendet igår. Men idag minsann ska vi nog försöka få lite saker gjort, beställa en ny soffa tror jag stod på schemat, kanske köpa lister och sådär.

Man vaknar verkligen upp på rätt sida när ens älskling ligger och tittar på en och säger hur fin man är, det är värt guld. Och att han självmant bäddade sängen var ju ett stort plus haha ;D Men vi hörs senare, kram på er!


Du är min livsglädje!

Livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerat och ångra aldrig något som en gång fått dig att le.


01-11-10

Haha jag känner verkligen hur jobbigt det är att hålla humöret uppe just nu. Jag har varit så glad och positiv så länge så det är väl dags att det kommer en nedgång. Tror jag ska gå ut och gå en sväng, vore otroligt skönt Kanske ta mig en sväng ute tills Micke slutar, får vi hitta på något eftersom båda är lediga imorgon, men Micke är nog väldigt slut, han har jobbat 7-21.15 så varför klagar jag egentligen haha!


Hittade en tjusig väääldigt gammal bild på mig, Emma och Linda, vilken underbar tid!

jasi

Hej alla vänner! Sitter och myser i soffan och längtar tills min älskade pojkvän ska komma hem. Idag har jag jobbat på mitt äldreboende, där tyvärr en av mina gamla gick bort, det tog väldigt hårt på mig och jag vet att man inte ska fästa sig så mycket vid dom, men hur kan man inte göra det när dom är dom absolut sötaste som finns, vissa stunder iaf! Så humöret har inte varit så himla toppen idag, haft en klump i magen men jag vet att hon får det bra nu så jag borde vara glad i know.  Nu ska jag lägga mig och mysa igen men vi hörs senare kram!

;(

Vila i frid lilla vän,
du kommer få det så bra