snart frisk hoppas jag :)

Väldigt mycket feber, men det börjar gå ner iaf!
Hoppas jag kan fara på jobbet imorgon, blir så sjukt uttråkad av att bara vara hemma!
Ligger i soffan och dricker varm choklad och myser framför vampire diaries, vad hände med snön? Vi hade fått lite, och nu är det borta igen...

And I lose myself here right before your eyes

Idag har jag väldigt hög feber och om möjligt ännu ondare i ryggen! Haft typ mardrömmar hela natten så inte heller så mycket skönhetssömn, men jag ligger nerkurad under täcket, med min dator och vilar! Micke är och gymmar!

As the skies part open I search for a sign

Hej my frieends!
Somnade 4 inatt så vart inte mycket sömn kan jag säga. Sen har jag jobbat, varit på kalas hos Lisa och hämtat upp Shatha för glögg och tjejsnack! Nu är det strax sängdags för mig, sjuuuukt trött och ont i ryggen som attans! Blir ingen bild idag, orkar rent inte!

You're the reason i come home my love

Breaking dawn var så fiiin, säger som alla andra, hur ska jag kunna vänta tills nästa kommer ut?
Micke var jättefin som såg den med mig trots att han inte är ett stort fan av Twilight :)
Nu sitter jag och kollar ut lite olika drinkar, shots, bål, likörer vi ska ha till nyårs. Kommer bli så grymt, sjukt taggad :) Älsklingen är ute och sladdar, nog lika bra när han bara skakar på huvudet över alla mina briljanta ideer jag får om nyårs haha ;D Aja, längtar verkligen :)

Glögg, julsånger och massa människor

Det är väl första gången på väldigt länge som det inte finns snö vid skyltsöndag? :)
Köpte julklapp till Lisa som vi ska fira imorgon, hon fyller 18 år minsann!
Sen gick vi runt och kollade på lite olika saker, bjöd mamma på glögg där hon stod och jobbade i butiken, hämtade ut biljetterna till bion, var som ett riktigt nykära par som höll hand och pussades om vartannat. Men när slutar man egentligen vara nykär? Finns det någon gräns? För jag känner fortfarande samma sak som första gången den pirrande känslan när han tittar på mig, jag vill hålla hand, mysa, vara tjollrig och pussas hela tiden! :) Kan känna att det går i omgångar, det finns stunder när man kan vara riktigt less och det är småtjaffs hit och dit, men sen fnns det stunder när man känner hur allt är extra, man är extra gullig mot varandra, värmen är så mycker mer! Men kärleken är alltid där, mer eller mindre, for better and for worse.
Nu ska vi varva ner en stund innan vi far och lämnar av Cia hos Alex och Robin!

första advent!

Hej min sötnosar!
Vaknade upp av att min älskling säger "gumman, ska vi fara på skyltsöndag?". Självklart ska vi deeeet. Nu ska jag stiga upp och göra frukost till min ängel, sen ska vi gå ner till skyltsöndag, som förövrigt känns lite tidig när det inte finns nån snö haha!
Sen ikväll blir det bioooo, breaking dawn, min älskling har gått med på att se den på bio med mig hihi!
Så härlig dag :)

hejhej john blund

Tjoo :)
Mitt i natten haha. Ska sova nu, varit ute med kompisar, hade helt glömt vad tiden var tills jag tittade på klockan nu. Så nuuu blir det natti natti för min del!
Imorgon ska jag och min älskling gå på skyltsöndag sen bio på kvällen, mys! <3

Vem har retat upp Berit?

Hehe kom upp två bilder från igår, väldigt kul var det iaf! Men har en väldigt huvudvärk idag så att!
Hade över några vänner och sådär, Även Alexis kom förbi med Socker så Socker och Cia lekte som gaaaalningar!
Nu har jag lagt mig i soffan och ska slå på nån serie tror jag.
Berit är i farten och jag tänker inte går ut!

Felix säger hej

:))))


Partaj

Finaste challe!


nuså

Var hos Åke klockan 12 idag, herrejisses så bra det var att få komma dit. Typ hela ryggen var ur balans, låsningar överallt!
Nu ska jag duscha så mitt hår ser någorlunda bra ut och att jag inte luktar som *pip*.
Ikväll kommer det över några vänner, blir några öl och sådär, vet dock inte hur  det blir för mig då jag inte är helt hundra fräsch!

åkeee

Nu ska jag strax fara till min underbara kiropraktor Åke, som gör underverk på min rygg, hoppas det går även denna gång!

<3

You calm down every storm inside of me

friends with benefits

Just sett filmen friends with benefits med älsklingen, den var väl okej, typ som alla andra amerikanska romantik/komedier :)
Imorgon ska jag ringa min kiropraktor Åke och se om han kan klämma in mig något under dagen, när det börjar bli så kris att jag knappt kan röra mig, annars så är det jobb och på kvällen ska jag vara med grabbarna och finaste Challe för öl och trevligheter, beroende dock om febern är borta, vi får hoppaaas :)
Någon gammal cambild när jag hade bruunt hår!
Mamma tycker jag ska vara mörkbrun,
Jennifer tycker jag skulle vara något mellan blont/brun,
men vad vill jag vara? :)
Nyss blivit blond och det ska jag väl vara ett tag, men vet inte vad jag trivs bäst i haha

heltid!

Kom nyss hem från jobbet. Haft medarbetarsamtal, jag går på måndag upp till heltid, dvs 9.30-18.15! Sen har jag fått ansvarsområde över ramverkstan!
På tyal om helt annat så har jag hicka just nu och det smärtar väldigt mycket i ryggen haha...
Finaste lilla tjejen!

turn around

Life is to short to spend time with people who suck the happiness out of you

myspys

Nu är Micke iväg med Felix och fixar nått med nån bil haha.
Jag har krypit ner i soffan och kurat ihop mig framför datorn!
Jobb imorgon klockan 12 till någon gång, blir nog great! :)

lady in pink

Shatha sitter breve m,ig och pratar på arabiska. Walla walla.
Jag har krypit ner i min one piece och ska slå på mitt sons of anarchy avsnitt och komma på fler ideer till den andra bloggen, kommer nog bli niiice :)

Jobb-blogg?

Nu håller jag på att fixa lite saker, funderar på att starta en blogg om mitt jobb, lite mer vad vi har att erbjuda, när vi har rea, nyheter, och sådär! Vad tror ni om det? :) Älskar ju mitt jobb och tycker andra ska få se vad vi har att erbjuda, det är ju ett bra sätt att nå ut mer till typ ungdomar om vad som finns :)

vart ska vi utomlands nästa då?

Vi drog på bio, trots min feber! Mår dock bättre efter timmarna jag fick sova, men är nog hemma imorgon så jag får vila ut helt, febern är inte helt borta!
Kanske jag kikar förbi Gallerix ändå och ser hur det går, jag vet... jag börjar bli min mamma som kommer in på icke arbetstid för att se så att allt går bra haha..
Menmen, nu är det nog strax sleepytime!
puss på er:)
Min underbara tjeeeejja

sick

Idag mår jag baaaaajs! hela världen snurrar, for och jobbade på Gallerix men efter en stund for jag hem igen för att jag mådde så illa! Sov från 11.30 till 16. Nu ska jag försöka få i mig lite mat och se om det blir bättre.Vill INTEEE ha influensan haha!

Shatha <3

Kan någon förstå att jag och Shatha varit bästa vänner i 11 år? Spelar ingen roll hur lång tid det kan ta innan vi ses, hur stora bråk vi än haft, inget har lyckats skilja oss åt. Om man ska vara mer exakt så lärde vi känna varandra i ettan, när vi vart indelade i samma "grupp" som hette ekorren haha. Men det var i tvåan som vi vart typ som en person haha. Hon körde runt mig när jag hade brytit benet, hon var min betjänt på skolan haha. Minns alla dagar efter skolan när vi skjutsade varandra på cykeln min, körde "freeze" ute i hennes garage, åkte till Lycksele. När vi kom upp i mellanstadiet så hamnade vi även då i samma klass där jag, hon, Micke, Matte och Danne var som en liten tyranngrupp hahaha, lärarna vart så less!
När vi började högstadiet så hade vi våra bråk, dom var enorma men vi lyckades ta oss igenom dom också. Shatha var så uppkäftig mot alla lärarna, och eftersom vi satt ihop så tyckte lärarna att jag skulle uppfostra henne, vilket inte gick så bra haha, hon var trevlig mot mig men inte mot dom ;) Vi brukade ligga i cafeterian på idrottstimmarna och sova i sofforna, därför att båda vägrade ha idrott, vi brukade "snärta" enkronor mot knogarna på rasterna så knogarna blödde, vi brukade sätta oss i skolsysterns väntrum och låtsas ha ont i huvudet för att få längre raster, vi brukade tränga oss i matkön för att komma först, brukade smita tidigt från lektionerna för att hinna med dom tidiga bussarna till stan.
När vi började gymnasiet så gled vi isär. Olika skolor men vänskapen fanns ju alltid där. Vi firande nån halloween ihop och sådär. Sen så togs kontakten upp igen. En utlandsresa rikare, många impulstripper, sjuka skämt, överdrivna fyllor och allt var som nu har hänt så har det gått 11 år. Jag älskar dig min fina vän!
Helt sjuk bild haha från min födelsedag när jag fyllde 17 tror jag?

Hela världen är så underbar

Sitter och myser framför Vampire diaries, om en dryga timme ska jag hämta upp min finaste flicka på busstation för färd mot läggan där kvällen ska bestå av glögg, snack och mys!
Sen igår så råkade vi ju flyga med bilen, flyga var rätt ord. Vi flög omkring i bilen så jag har lite ont i ryggen och Shatha har huvudvärk, men annars är vi hela!
I förrgårkväll så var det grillning uppe på vitberget, vilken  stämning, Alle med han underbara röst sjöng och spela gitarr, grillade korv och annat, dunka musik och hade det allmänt mysigt! Älskar er mina fina vänner :)

min flicka

Hellooo!
Just hämtat upp Shatha för lite tjejmys, när hon ska stanna nån dag eller två hehe!
Hon är för tillfället i duschen och jag ser Vampire diaries.
Inte så mycket mer att säga, jobb imorgon såå :)

Bilder på läggan!

Förlåt för ingen uppdatering idag vart mycket jobb sen har jag umgåtts med challe 1 och 2 och grabbarna :) men som lovat så får ni lite bilder på hur lägenheten numera ser ut :)
Tavlan längst ner har min underbara mamma gjort, finns på gallerix om ni är sugna, hur snygg som heeeelst :)
Ommålad tvbyrå, bytt tapet i vardagsrum och hall, intagit dom nya tavlorna, nya gardiner och filtar+kuddar och lite annat! Så nöjd :)
Fölåt för kanske dåligt skrivet men mobilappen används flitigt nu! Natt på er :)


Nya tavlor i mängder!

Hej på er!
Vaknade imorse med att både frysa och svettas, inget var bra hehe! Men slet mig till jobbet och vid 4 tiden så började det bli bättre, både jag och Sara är påväg att få något virus tror vi! Men vi kämpar på för fullt. Nu har jag kommit hem efter att ha fixat mig en hårfärg och hämtat Micke så vi kunde fara och tanka hans bil där han hade råkat få slut soppa!
Sen så har jag fixat mig tre nya tavlor :) En Andy Warhol som kommer göra sig så fin i våran hall och två bilder på ugglor som ska hänga fint i vårat kontor/walk in closet! Sen  får vi ju inte glömma våran Schtaan tavla som vi tog hem för typ en vecka sedan, många nya tavlor har inkommit, även Ögonkakao och Abchce tavlorna hänger i våran lägenhet! Ni ska få bilder troligtvis ikväll på alla små ändringar vi har gjort i hemmet, blir så nöjd! :)
Nu håller denna fina skapelse på att laga en dundergod middag och jag ska återgå till mitt städande!

Slit på jobbet

Shit vad det är mycket att göra på jobbet! Pia är sjuk, Stinamamma är hemma med sjukt barn, så jag, Sara och Suz får slita för allt vi är värda!
Imorgon så trodde jag att jag skulle få mig en sovmorgon men icket, jag ska både öppna och stänga imorgon, jippie :)
Nu blir det kanske nån mat och nån film :)
Kram!
Skulle inte sitta fel med utlandet och fest på det :)

fina pappa :)

Vilken otroligt positiv inställning jag har idag haha, undra varför, jag vet inte riktigt! :) Trött som tusan var jag imorse, men genast när jag mötte upp Sara på jobbet vart jag glad och vaknade genast till! Vi har sprungit runt som galningar idag, upp och ner från källaren, ut och in med kort hit och dit! Tusen saker kvar att göra men det finns ju en morgondag :) Hann även med en lunch med min fina Shatha, lite catch up och planering inför Nyårs. Sen en sväng förbi papi när jag slutade, vi bytte vindrutetorkare, fyllde på spolarvätska och tankade bilen fullt, tack älskade pappa ♥
Nu blir det att styra upp mat, palt! Sen installera Rosetta stone på min datooor, hoppas det funkar :)
Min fina family :)

.

Snacka om vilken besvikelse, ingen respekt

Nya tapeter

Sitter med grabbarna och har just fått upp nya tapeten i vardagsrummet som ni ska få bild på senare och nu fixar vi med lite kablar :) Killarna är sugna på Burträskbingo men vi ser vad jag gör, vill så gärna få klart läggan, den blir så fin :) Sen håller vi på med massa fix inför Halloween :)
Bjuder på en gammal bild på mig och fina Felix :)