Gott nytt år!

Nu är det nyårs, såååå härligt, jobbat ihjäl mig hela veckan så ska äntligen få ha kul med mina vänner :) Ska strax till stan och hämta upp Shatha, sen drar vi vidare mot Simon! Cia är ju hos Johanna över helgen så inget fixade med hundvakt iaf, både skönt och jobbigt haha! ;D Nej nu ska jag fortsätta fixa mig, bilder kommer senare :)
Jag och Ciiiisan på julafton

handla handla

Nu har vi varit på Maxi och inhandlat nyårsmaten! 2500 kr för vad 18 personer kommer att äta hehe. Sen senare mot kvällen blir vi väl en typ 30 pers totalt, kommer bli grymt, är såååå taggad :)

min lilla skatt

Efter vad som varit en evighet av ätande så är nu julen över. Jobb imorgon och tagga för nyårs!
Johanna försöker övertala mig om att få ta med sig Cia till Stockholm tills vi kommer dit. Jaha och NÄR blir det... typ tre veckor bort.. Redan ångest! Micke verkar tycka att det är en bra ide, att vi får fokusera på jobbet, hallå jag saknar hon ju redan fastän hon ligger breve mig.. Vi får se hur övertalad jag blir, min lilla Cia... <3

Godjul allihopa!

God jul mina vänner :)
Känns inte alls som julafton, men vi ska pallra oss till farmor med julbord, kalle anka och tomten! Eller tomten kommer nog att komma hem till oss så vi får byta hus haha? Iad så är det Ciiiaaaas första jul! Hon ska först vara med min familj, sen när jag ska vidare till Mickes familj så ska vi vara där hela kvällen. Tror att någon Johanna saknar hennes väääldigt mycket hihi :)

uppesittarkväll!

Hej på eeer :)
Uppesittarkväll är på g, inhandlat för mycket onyttigt, bingolotter fixade, pojkvän och hund på plats och min kära familj i kåge! Duppertaggad, uppesittarkväll är ju nästan lika bra som julafton hihi. Kram på er
Du klarar allt om du vill! ♥

julstress!

Hej på er :)
Dagarna svischar förbi, julstress har typ varenda människa på stan, och sådär men snart är det julaftoooon! Ska bli så himla mys :)
Ikväll har jag städat och sovrummet och fixat tvätthögarna, ska låna mamis tvättstuga imorgon så jag får någon tvätt gjord, det var tyyyyp 2 månaders väntetid seriöst på våran tvättstuga. Så med lite gull hos mami så är det fixat! Love you :)
Nu ska jag se något avsnitt av någon serie innan jag somnar in i våran nybäddade säng! kram på er :)

Vilken vecka jag har framför mig!

Förstå vilken härlig dag jag haft! Jobb med min fina Shatha som jag skolar in på Gallerix, vart bjuden på Tatung med Shatha och Hind, våran humor tillsammans är ju oslagbar, you gotta love that girl! Har verkligen kännt hur effektiv jag varit idag, så skönt när man känner sig riktigt bra på något som jag gör när jag är på Gallerix, att rama in, umgås med kunder osv.
Sen kommer jag hem, kryper ner i sängen och ser lite the lying game, sen kommer älsklingen hem och gör nudlar till mig, lycklig flickvän är jaaag! Och imorgon jobb igen, även då med finaste Shatha!
Veckans schema:
Tisdag - Jobb, lära Shatha massor med nytt, förhoppningsvis hinna klart resten i orderpärmen!
Onsdag - Jobb, veckoleveransen kommer, lika med massor att göra!
Torsdag - Förhoppningsvis så får vi storm beställningen och Tranås, då kommer vi har sjukt mycket att göra, får se hur lång den arbetsdagen blir!
Fredag - Jobb, hinna klart ALLA julbeställningar som kommer på torsdagen. Sen Uppesittarkväll med fina familjen och pojkvännen!
Lördag - Julafton ♥
Söndag - Juldagen ♥

vaknat

Vakna just! Jag och Micke somnade lite i soffan, jätteskönt, kände mig helt slut!
Nu har vi varit ute och gått med Cia en stund, lilla stjärnan våran. Ikväll blir det väldigt lugnt, eventuellt att jag måste jobba imorgon om det blir för mycket arbete, men hoppas inte på det, hade tänkt julstäda! :) Får se vad Micke har för sig ikväll, om han ska mysa i Kåge med mig eller om han ska ut och roa sig med grabbarna.

14 days to go!

Nu blir det sovasovasova! Imorgon är det en vecka kvar till julafton och två veckor kvar till Nyårs! Så skönt :) Puss på eeeer :) Bjuder på lite bilder från våran förra nyårs, helt sjukt att det snart gått ett år, men denna nyårs ska bli minst lika bra!

brown hair

Mys ikväll i Kåge med familia och min fina pojkvän! Helt slut efter en veckas jobb och även jobb imorgon. Vi har nyss sett Mr poppers penguins, lätt en av mina favoritfilmer, lika bra och rolig varje gång!
Nu ska jag strax gå och lägga mig tror jag så jag har någon energi tills imorgon, verkligen helt slutkörd efter all julstress, och jag ska hinna julstäda innan julafton men är bara ledig nu på söndag, om ens det då vi måste hinna klart allt. Vi får helt enkelt se!
Sen nu så är jag brunhårig igen, ja Marre det varade ju länge, vad var det alla sa till dig? Sen är typ även allt hår på huvudet borta hehe, page fick pryda mitt huvud denna gång! Mycket slitna toppar hade jag så vart en ny frisyr :)

Love you to the moon and back!

Jag är lyckligt lottad. Vilken underbar familj och fina vänner jag har! Jag älskar att jobba på Gallerix, att ha sin mamma som chef är inte alltid en dans på rosor, speciellt inte när jag och mamma är lika envisa och bestämda båda två, men med lite kompremisser så går ju allt toppen! Tack för allt du gör för mig! Jätteskönt att Micke är hos pappa och håller på, Där även Cia spenderar hela dagarna. Båda jobbar från morgon till Kväll, och på något sätt så bara älskar jag det! Min fina pappa som alltid ställer upp när hans dotter kommer med valpögon och gullar med honom, i love you dadi! Älskar Mickes familj, ser så fram emot när julafton osv närmar sig så att Johanna och Erik kommer upp så vi kan umgås allihop, och är grymt sugen på att fara ner snart och se deras nya lägenhet! Längtar så otroooligt mycket till nyårs, om vi lyckas slå förra årets nyårs, kanske, vem vet men jag är dunderpeppad! Min bästa finaste vän Shatha, där räcker orden inte till, jag kan försöka leta, men att beskriva någon med den karaktären är svårt, en sån viljestark person, så ärlig och snäll, finns alltid där, spelar ingen roll vad så finns hon där vilken tid som helst på dygnet, jag skulle ge dig hela världen om jag kunde min stjärna! Sen får man inte glömma din otroligt humor ;) Jag är så glad för alla som finns i mitt liv! Nu ska jag gå och gosa lite med lillebror, vart en tidig dag då jag skulle få ta hand om min lillebror!

The fairytale inside your head has become your new best friend

Jag försöker sova men det går inte. Försöker intala mig att det är värmen men det går inte. Försöker intensivt att fokusera mina tankar på något annat men det går INTE. Jävla fucking s.k.i.t är vad jag tycker! Kan inte någon bara ta mig ur denna jävla röra, orkar inte. Iaf morgondagen kommer bli awsome. Men istället så är resten av mitt liv kaos förutom denna fredag. Bra Marre. Bra. Stress, bråk och feber. Kan inte varva ner, redbull för att klara av dagarna. Stressutslag och feber på det. Svikna löften och besvikelser. Varför ska det vara ens vardag? Det ska ju vara jul. Godnatt, lägger mig och försöker tänka positivt, imorgon är det fredag och då är vi på topp.
11 år min soulie

Strip me down

I've been crushed, beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool, I've trusted you
Still I'm hopelessly in love
I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you, I
I've been crushed, I've had enough
Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me
Me for you
And you for me
It was us against them all
But slowly it came to me
What was underneath it all
I never thought that you could be this reckless
I can't believe you're doing this to me, oh
Strip me down
I'm naked now

duktiga jag!

Herreguuuud vad jag varit duktig idag! Tog hand om hela veckoleveransen själv idag på jobbet, dvs vad som brukar ta 2-3 timmar om man är två, jag gjorde det ensam på 4-5! Även pictura leverans och "keep calm and carry on" tavlorna satte jag in. Helnöjd, dock inte på så himla bra humör! Men med Suz som arbetskompis kan man inte annat än hålla humöret uppe :)
Nu har jag och mamma varit och tankat hennes bil, ska nu slå på ett sons of anarchy avsnitt och bara andas ut, imorgohn är en ny dag :)

av vägen

Vi bara råkade flyga av vägen med bilen, mycket stiligt gjort!
Annars så har jag har grymt mycket energi idag på jobbet, fått grymt mycket gjort så är supeeeernöjd :)
Nu ligger jag och Cia och myser i sängen, snart sängdags!
Polisen kl 9 på morgon sen jobbjobbjobb :)

vill ha julstämning

Det var längesen jag bara var hemma i Kåge för att bara andas ut! Suttit vid köksbordet med mamma i några timmar nu och snackat om en massa olika saker, Cia har lekt med Zeb och kvällen har varit allmänt skön faktiskt! Ligger i min härliga säng i Kåge, blir att sleepa här och vakna upp som en ny människa imorgon ;) Längtar faktiskt väldigt mycket till Gallerix, så mycket energi och så mycket jag vill få igång där borta! Micke umgås med Felix ikväll så vi fick båda lite egentid :)
Jag vill gärna ha snö nu, jag vill känna den där julkänslan, att ha mysiga glöggkvällar känns inte alls densamma, vill kunna räkna ner dagarna till jul, se massor med julfilmer, julpynta, julbak. Men inget av det känns riktigt passande just nu, men fasiken det ska ändras, tror jag ska klicka ner massor med julfilmer och musik så jag får igång stämningen ;)

Härliga lördag

Mat nu sen vidare till gymmet!