shopping

Hihi nu har jag shoppaaat! Superkul pengarna försvinner direkt ;) Har köpt ett puder och ett brons puder från Lindex. Trosor från H&M. Skor från Dinsko. Och en tröja och mysdress från Bikbok. Och senare ska de köpas alkohol, tänkas att man spenderar upp pengarna redan första dagen man får dom, skojjar mamma jag har pengar kvar :) :)
Allt var på rea förutom sminket :)

Home again!

Heeej guys hemma från Bulgarien!! Har haft det så himla skönt förutom några få mindre roliga saker som att tappa bort mobilen och få fetaste skrapsåret på benet! Ja faktiskt så var jag och mamma ute och gick på kvällen och kollade på lite kläder och sånt, jo se på fan när man ska gå nerför trottoarkanten att man ramlar och skrapar upp knät och feta blåmärket på andra knät! :( Haha men så när man ska ställa sig upp så flyger 3 killar ur ingenstans och bara måste hjälpa till denna unga dam i nöd! Menmen jag var inte glad så jag  gick ner till baren och tog mig ett glas eller två eller några till för att kunna somna, och när jag vaknar på dagen, VARS FAN ÄR MOBILEN? Yes hörni, den är borta, satan så arg jag var haha! Menmen, har haft bra väder hela veckan vi var där, solat och stekt som bara fan, vi var förbi Aquapark, faktiskt ganska coolt med massa rutchbanor, piratskepp, elefanter och hela köret! Och något av det bästa med resan var att jag fick träffa Svetlio(Sven) & Konstantin(Sten) igen! Dom såg på mig som om dom sett ett spöke när dom först såg mig haha, men sen så skreks de och kramades och skulle bjudas på drinkar och köret haha, superkul att få träffa dom igen! Sen så har man ju handlat en hel del också! orkar tyvärr inte rabbla upp allt, massa kläder och parfym och sånt! Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa, äta lite mentos som man köpte på taxfreen och se lite Smallville, vi hörs senare! Och alla bilder få ni senare!

Sven ↑ 

Sten ↑

You want me, everybody wants me

Nu har jag suttit och varit lite sociala med min föräldrar, och nu ligger jag i sängen och har tänkt spela lite Sims, eller Desperate housewives, vi ser ju vad de blir! Och imorgon ska jag vara med Lena och vara barnvakt till min lillebror! superkul vi hörs sen!

sommar

Åh underbart väder ute, dags att gå in mot stan om en stund när Jessica är färdig!
Har verkligen inget att skriva, det är sommar då orkar man bara inte :)
bye

yes baby

Är så bakis att jag vill ta mitt liv, ta alla för en rolig kväll igår, ikv är det runda två!

fyfan

Vänta nu, hörde jag just nån som sa att jag har förstört familjen, inga föräldrar kvar? Dra åt helvette