Chaaaarliiiiie my pig

Jag saknar oss med, komsi komsi, vill mysa with yoooou, förövrigt väldigt snöögggg bild!
Med detta svar börjar jag mitt vanliga inlägg höhö, shit, konstig idag, har varit föööör trött idag, inte ett piss att göra på jobbet! Och orkar inte vara så social här heller haha. kramisar på er!

hi hi

Ville bara säga att jag saknar oss :*
/charlie


på tal om fittgrisar

Hej fina ni, läget idag då? :) Vad händer, vad gör ni, whaaaats up, okej ska sluta, bara så sjukt mycket spring i kroppen känner jag! Jag och Micke mouse har varit på byggmax och inhandlat massa saker till läggan, blir nog bra det, kommer bli så stark så mycket som jag måste bära haha! Dagen har varit kolugn, gått och irriterat Jennifer som kom förbi en stund på jobbet. Så att, denna fina dag kunde inte bli mer lugn, ska tycka synd om mig själv och tröstäta chips? ;)

tristess

Min hund är typ allvarligt död, vet inte vad Micke fått för sig på jobbet men hon är en lealös hund, vill inte alls busa! Då får man väl hitta på något annat då, Nu kommer Micke strax hem såååå :)
My biiiatch ;****

mina boys

Nu är grabbarna här. Vart en sväng på krysset med Andreas innan killarna skulle sätta igång och arbeta. Fortfarande samma kommentar, helt otroliga! Så mycket dom ställer upp och hjälper till, och det blir så hiiimla bra! Sååå nöjd, snart kommer även min älskling hem från jobbet :)
Mina kläder idag, har på mig vääärldens härligaste tröja från Gina, några svarta byxor som sitter peeerfect och min vita converse!

So close no matter how far, couldn't be much more from the heart

Jobbat från halv 10 till 16, sen var det waynes, och en runda på stna med min Shatha! Heeelt slut idag, dagen har varit så lugn, men ändå ingen ork. Sådana dagar måste ju finnas också :) Haft Metallicas låt nothing else matters i huvudet hela dagen idag, vet ej varför, men tänkt på morfar väldigt mycket, saknar honom otroligt mycket!

Grabbarna är fan otroliga!

Satan så duktiga! Dom vilar inte en sekund, dom har satt upp reglar så vi har smällt igen där frysen stått, reglar på några andra ställen, satt upp gipsskivor, börjat regla i taket! Vilka vänner man har :) Jag var snäll och for och inhandlade ett 10-pack Cola så dom orkar arbeta.

Kitchen

Varit på stan och tagit en fika med min fina Emma! Mycket att ta igen mellan alla gångerna haha.

vinter igen?

Nu är det sängen som gäller för oss. For till Kåge ikväll och hängde med familia, blev en öl eller två för Micke så en trött(för trött) Maria körde bilen hem i vad som verkar vara vinter igen, varför snöar det??? inte nöjd!!! Give me suuuummer. Nu lät det som på Micke att han ville slå på ett game of thrones avsnitt, lär väl somna till det haha! ;D
image description
Det jag lever med för det mesta, one piece och red bull haha, bilden tagen hos fina Johanna och Erik :)

renoveriiiing

Min baby och världens bästa Alle håller på för fullt i köket! Jag stod för maten, dvs pizza hehe. Nej men killarna är superduktiga, själv känner jag mig inte så duglig, står mest och glor haha! Men fint kommer det att bli! :D

the simssss

Hahaha fick höra att min tidsuppfattning är ungefär som the sims. Klicka bygg, köp kök, klart! Hehe tydligen tar det längre tid än så. Grabbarna har fixat i lägenheten medans jag kört runt och runt och fixat en massa, har verkligen inte haft en bra dag, skulle behöva sova tror jag. Men har fixat  biljetter till Megafonen, så det taggar vi iaf till! Mamma sa även att det såg ut som att jag börjar ha magrutor, hehe visserligen har hon nog dålig syn, men min mage har blivit plattare, wihoooo! Kram på er :)

Fridaaaay

Jobb från 12-18 sen är det full rulle med renovering! Ikväll så kommer grabbarna över och Shatha så blir det mycket fix, sen imorgon så är både jag och Micke lediga hela dagen så då blir det nog jättemycket göra hehe! Nu ska jag ta och fixa mig sen rulla mot jobbet, ser ut att vara fint väder ute :)

våran röra

komma över för lite te?

min skatt

Home again. Cia vart då enormt glad över att se mig, lilltösen har ju varit hemma med mig för att jag ändå varit ledig, men fick vara själv en stund då jag drog till gymmet. Nu ligger vi i sängen helt utslagna!

Gymmet en sväääng

Sjukt fint väder ute! Typ över 10 plus grader har det väl varit? Aja, våran frys/kyl har iaf kommit, och hade den varit en cm bredare så hade den inte gått genom dörren haha :D Men nu står det iaf i våran hall. Är ledig idag eftersom vi inte visste vilken tidpunkt den skulle komma :) Så nu drar jag mig en snabbis på gymmet innan jag ska tillbaka och fortsätta i läggan (duktig Maria).
Visst ser ni musklerna?

my boy

Jag vet att jag aldrig skriver. Bloggtorka som många beskriver det. Vi har fullt upp här hemma. Lever i renoveringskaos och stress på jobbet. Men jag kunde inte må bättre. Om mindre än en månad så åker vi utomlands. Vi kommer ha en ny toppfräsch lägenhet. Våren kommer med stormsteg och jag har världens finaste kille. Hur kan du älska någon så mycket? Vi firar 2 år om två veckor. Tiden går fort när du har roligt. Micke lyfter upp mig likt ingen annan. Han är inte bara min pojkvän, han är min bästa vän. Den person jag vräcker ur mig allt för, personen som allt finns där. Jag ser på honom och allt jag tänker är hur fin han är, hur glad han gör mig. Och jag säger det, JÄMT tror jag. Överdrivet ofta på en dag kan jag säga hur fin jag tycker han är. Kanske blir det uttjatat, men jag vill säga det för han är en sån otroligt underbar människa. Tack för att du är du!

Som från början

Det är som att vi rullat tillbaka 2 år och jag är nykär igen. Jag satt och pratade på i bilen påväg hem igår när min kompis Victor skjutsade oss till Kåge. Micke hade gått och lagt sig för att han skulle börja jobba kl 8. Jag och Shatha hade varit på Mollys/allstar, men jag bara sökte han. Jag har inte lika kul som när jag är med han. Insåg bara det medans vi pratade att genom allt som varit så känns det så bra nu. Jag saknar min Micke, om än han bara är på jobbet. Vi hade sånna svackor som jag inte trodde att vi skulle ta oss upp ur. Som att jag förlorat all tillit på mig och Micke. Men ni vet den där känslan man får i magen, helt varm, den får jag när jag tänker på att Micke inte valde att ge upp. Jag har börjat se den kille jag vart kär i! Förstå så glaaaaad jag är!!!