värmerekord!

Vilken varm dag, herregud jag dör! Men inte ska vi klaga när äntligen värmen är här! Kvällen består av god mat med fina underbara vänner, förfestande här och sedan beger vi oss till stadsfesten, megafonen, karuseller och allt vad som bjuds på! Underbart denna onsdag! och själv börjar man jobba halv 8 imorgon ;)

Cia & Nova!

Titta på dessa raringar, hur kan man inte älska dom? Tack för dom fina bilderna Pea!

tack för helgen!

Igår var riktigt kul, fick umgås med min älskade Emma & Hanna och grabbgänget såklart! Var först hemma hos oss innan vi drog till Olles där det var grymt mycket folk! Men jag hade kul.
Idag blir det jobb 12-21, inte så roligt menmen :) kram på er!

storhelg

Jag jobbar hela midsommarhelgen så blir inget firande för mig detta år, men jag hoppas alla har det så kul! Men det blir bra med pengar ;)

Ni betyder världen för mig

Ni lyfter upp mig, jag kommer aldrig släppa taget ♥

mycket gjort idag!

Idag har jag hunnit ge Micke frukost på sängen, boka vaccinering till Cia, handlat ny mat till henne + hundgodis, handlat mat till mig och Micke och inhandlat en ny mobilladdare igen! Nu håller Micke på att laga hamburgare och sen blir det mys hela kvällen! Imorgon är det jobb 8-14 :)

fina människor

Måste även göra ett litet inlägg till Alex och Robin. Kunde nog inte valt bättre "gudföräldrar" till Cia!

klarade delegeringen!

Jag klarade delegeringen idag!!! Så skönt då slipper jag oroa mig över det!
Annars så vart jag och Micke störda av några grabbar som kom förbi och hälsade på! Adheel, Simon och Kenny kom förbi för att snacka skit och tydligen kolla på bilar, mycket trevligt. Men jag känner mig bara så död så speciellt trevligt sällskap kan man inte kalla mig haha! Annars så myser jag och Micke framför one tree hill och bara har egentid, eller hade ;) haha men det är alltid trevligt! Vi hörs sen :)

Tårarna rinner, vad gjorde jag för att förtjäna fina dig?

"Nej maria du är ingen mes, det är egentligen det sista du är om du tänker efter! För vem är det som går igenom eld och vatten för dom hon bryr sig mest om, vem är det som gör what ever it takes when ever it takes och tar alla andra utom sig själv i första hand!? Det här är en baggis för dig gumman, du kommer inte att ångra dig. För hur dåligt du mår kommer plötsligt inte att försvinna om du inte är villig att jobba för det! Om du inte vill för din egen skull så gör det för cia! Eller för Micke! För en Marre som mår bra garanterar jag kan vara världens bästa matte, vän och flickvän! För som du säger känner Micke av hur du mår och det gör även cia! Så snälla ring dit imorgon" Jag vet att du klarar det:* Jag kommer alltid att finnas vid din sida, hela tiden, dvd!"

en till mobilladdare borta!

Vaknar av att min älskade lilla Cia har ätit upp en till av mina mobilladdare, jag får sluta sova med mobilen i sängen! Annars så regnar det, ska göra mig lite frukost, sen sätta mig och mysa framför ett friendsavsnitt innan jag beger mig till jobbet! 16-21 blir det ikväll

farmor Ingers goda limpa

Nu håller Micke på att göra hans farmors goda limpa, sen blir det mys framför ett one tree hill avsnitt! Supermysigt och imorgon börjar mitt schema på boendet!

blöt katt

Micke hällde Loka över mig för att få mig ut ur bilen, ja haha det fick en jävla fart på mina ben!

pusspuss

Nu far vi till Drängsmark för massa mys! Kram

gonatt!

Ikväll har man hunnit träffa Chadaa en stund och även varit förbi Emma och Dennis! Nu har gumman somnat och jag och Micke ska röra oss mot sängen, vi ser ju vad morgondagen har att bjuda på, eventuellt vara med Chadaa :) Kram!

härliga tider!

Nawh nu kom älsklingen hem och Cia springer fram till honom och vill komma upp i hans famn! Så nu ska vi ut och ta en härlig promenad! Kram på er <3
Love!

cia cute caramel

Denna dag börjar med en Cia som slickar mig i ansiktet och säger att nu ska du inte sova mer nu ska vi UPP! Så det var bara att kliva upp och gå en promenad med henne! Nu sitter vi här i soffan och myser, jag håller på att sminka mig och snart ska vi bege oss ner till stan för att inhandla en ny mobilladdare som hon valt att så fint bita sönder! Hoppas ni alla har en fin torsdag för det kommer jag absolut att ha!
Detta är min sjsukt underbara klass!

vilken härlig dag!

Kom nyss hem till vad som måste vara det bästa man kan mötas av! En liten Cia som springer till hallen och hoppar upp mot mig och min älskade pojkvän som lagar mat åt oss, är jag lyckligt lottad eller är jag? Sen har jag haft en toppendag på jobbet med mina fina gamlingar och grymma arbetskamrater där det bjöds på gofika bland annat! Vilken härlig dag, och nu är jag ledig till på måndag så nu ska jag och Cia umgås jättemycket!
Mina fina tjejer!

mys med ciaaa

Efter mat på kågegrillen med fint gäng och fika hemma i Kåge så är jag nu hemma där jag och Cia tänkt kura ihop oss och vila en stund för jag har väldigt ont i huvudet!

surströmming på jobbet ;)

Denna dag har varit grym så att säga, när man kommer till jobbet så säger dom att jag inte ska gå på lunch, nej för att vi ska äta lunch där, vi ska bli bjudna på surströmming! Så vi dukade upp fint och massor med surströmming! Jag typ rullade fram när jag var klar! Nu sitter jag och Chadaa i lägenheten, ska umgås med henne ett tag sen blir det att fara till Kåge och fira min pappa som fyller 44 år, grattis världens bästa pappa!
Mig och mina fina tjejer på skolavslutningen!

Jag älskar dig gumman!!


äntligen hemmaaaa

Typ längsta dagen i mitt liv, jag har ju bara velat komma hem till min lilla älskling! Dock så var det otroligt kul att få träffa alla mina gamlingar igen, mina underbara arbetskamrater och nya ansikten! Denna sommar kommer nog bli toooppen!

Johanna!

Självklart Johanna så ska vi lägga in bilder, nu njuter vi bara av att få mysa och kela med gumman, men vi tar massor med bilder som kommer in snart i promise :D

ost och kex!

Ikväll blir det ost och kex med våra underbara vänner Alex och Robin! Även kallade gudmor och gudfar till Cia ;);) Haha nej men det blir väldigt trevligt, kom nyss hem från jobbet där min älskling och lilla gumman kom förbi, och nu ska vi börja laga mat! Ha det braa :)

inte ok med jobb just nu!

Nu ska man iväg och jobba och inte vill man väl göra det??? Jag menar vi har ju vår lilla sessa här, Micke är ledig så han ska få gulla med henne hela dagen!

finaste!!

DAAAMN så glad jag är, alltså lilla Cia är världens prinsessa, hon charmar ju alla! Nu ligger hon och sover så sött i sin hundkorg, vi får ju se hur första natten går! Hoppas alla har en bra kväll!
Och hihi hon är född den 5 April, på våran ett årsdag, måste vara ödet!

en skatt!

Våran lilla Cia! ♥


trevligt sommarlovsbörjan

Jag vill avsluta denna kväll med att säga att jag älskar min pojkvän och mina vänner så otroligt mycket, vad skulle jag gjort utan er? Ni ställer ju upp i alla lägen ♥

Ett speciellt tack till dig, för allt du gjorde ikväll, du är så älskad vännen!


sommarlooov

Hej mina vänner! Nu har man äntligen sommarlov, gud så skönt, varit på Lilla Mari och käkat sen tittat på studenter, nu så ska jag strax till Ursviken till Emelies stuga där vi ska fira att hon tar studenten! Sen blir det till Alex och festa hela natten lååång! Nej skämtosido ska upp hyffsat tidigt imorgon för hemliga planer, men det här blir nog toppen! Kraaam på er

huvvas!!

Hejsan allihopa! Vet ni vad, jag har fått sömntabletter för mina sömnbesvär, ja det kallas besvär när man inte somnar förräns 2-3 på natten vare sig man lagt sig 9 på kvällen eller 12! Så jag fick med mig tabletter hem men jävlar idag alltså, helt D Ö D var jag! Gick typ runt som en drogad person, hängde inte alls med och ville somna stupet i kvarten ungefär! Aldrig mer säger jag bara :)

kan ni fatta detta väder

Hejhopp allihopa! Just som jag trodde att jag skulle få lägga mig ner och njuta av att det strax blir sommarlov så säger min mattelärare att jag ska göra omprov i nationella, dvs att jag har två dagar på mig att plugga in hela matteboken, IGEN! Haha typiskt mig, jag som ville gå och se balen men icket hinner jag det för jag ska sitta och plugga, har iaf tänkt sitta ute i det fina vädret och plugga. Annars så fick jag VG i betyg i samhälls och G i betyg i natur så de känns helt okej! :)
Klockan 14.45 drar jag till vårdcentralen så wish me luck!

riktig sommaar

Godmorgon allihopa! Ser ni hur solen skiner där ute? Det betyder att vi ska ututut! Ska till Drängsmark även sen ser vi vad denna fina dag har att erbjuda!! :)

Förkrök hos oss ;D

NU så har en massa härligt folk kommit till våran lägga! Fanny, Simon, Adheel, Jennifer, Kenny, Petter & Amanda har gjort mig och Micke sällskap denna fina söndagkväll! Det blir grillning för fullt just nu, några cider slinker nog ner och sen skulle vi kanske ut och se vad Skellefteå har att erbjuda idag, supertrevligt. Vilket underbart gäng detta är! ;D Så jag har inte alls något att klaga över, gud se göööttt ;D
Förövrigt så firar jag och Micke 14 månader idag, även om det inte är lika speciellt längre så gillar jag att räkna månaderna haha! Jag älskar dig min älskling ♥

härlig helg!

Hej mina vänner! Vilket sjukt fin kväll det vart igår ändå, över förväntan helt klart när alla ens vänner befann sig på olika håll! Vart iaf så att jag och Micke begav oss till finaste Alle där det bjöds på gomiddag grillat, sen vart det musik, dans och spel! Vi tog oss därifrån och gled runt i stan! Och självklart mötte vi upp partywagon där Fanny styrde upp alkohol till sig själv så jag fick min partyfriend på lyset tillslut ;)
Helt klart en godkänd kväll och massa plus!
Ikväll har jag hört att det blir grillning hemma hos oss med lite olika folk, toppen med detta härliga väder!

skelleftecruising ikv

Gårkvällen bestod väl av ölspel, dans, mollys, kryssetmat, hemgång med klackarna i handen och ett leende på läpparna! Tack sötnosar för gårkvällen verkligen jättehärlig! Tonight är det Skelleftecruising väldigt trevligt, och det kommer nog bli trångt i våran bil kan jag gissa ;) Nice!
Men vart tog det fina vädret vägen?

mollys ikv, ses där!


staden kallar!

Nu drar jag ner på stan och möter upp Chadaa, eventuellt följer ett par ljusare jeansshorts med mig hem!

todayyy


tokmysig kväll

Kom nu hem från Drängsmark efter en tokmysig kväll med grillning, spel och skratt! Får mycket positiv energi när man far därifrån, tusen plus på er jag älskar er tokmycket!!! Sen Annica får du lägga upp några bilder från kvällen så blir jag väldigt glad :)
Imorgon är jag ledig och ska njuta varje sekund av det sen även hämtade min älskade Vicky från flyget!
Nu ska jag och min älskling sova, godnatt på er!

vårdcentral up next

Nu rullar jag till vårdcentralen!

Första juni och det är mulet väder

Dagen består utav att jag ska förbi vårdcentralen sen vidare till Drängsmark♥ Saknar mina små busfrön!