kroppen är död

Min kropp är död. Bokstavligt talat död haha. Det verkligen smäertar i min kropp, men en grymt bra känsla ändå. Imorgon blir det nog bara en pw då jag kommer ha så fett ont, man brukar väl säga att dag två är värst? ;) Men det blier nog bra. Även sista dagen jag jobbar denna vecka, sen blir det minsann att rulla mot Stockholm för en härlig långhelg! Ska bli så skönt :) nu är det natt!

Två pass

Slitit som en tok idag :)


pigg och allert

For på core imorse med Felix, sen var det en härlig pw innan jag skjutsade han till skolan. Nu har jag duschat och ätit och ska strax till jobbet, sen efter jobbet blir det en sväng på 360 igen med Shatha, yoga och lite gym står på schemat!

från soffpotatis till träningsfreak hehe

Denna dag har varit fartfylld! Varit riktigt på topp när det gällt arbetet på jobbet, alla rambeställningar vart gjorda så jag var riktigt nöjd. Sen bar det av till 360, 50 minuters pw på hög nivå för att sedan köra ett corepass! Kommr vara mör imorgon haha, men det hindrar inte mig och Felix från att stiga upp före solen och fara på ett corepass kl 7 på morgon imorgon, good work. Så länge man börjar träna så finns det typ inget som stoppar en, men att hitta motivationen till att ta sig till gymmet första ggn är typ svår haha. Men nu är jag igång :)
Sen är det även bokat att på torsdag morgon så rullar vi mot Stockholm och stannar till söndag, jätteskönt! Weekend i Stockholm med fina människor, något som verkligen behövs just nu :)

Charles <3

Jag har haft en grym kväll med Micke, Challe och Felix! Vi såg Happy feet 2, åt väldigt onyttigt eftersom imorgon ska det slutas med sådant, och hade det mysigt. Big love till dig Challe, du är så stark och jag är så stolt över dig. Du är gryyyyym!
På nyårsafton, tänkte slänga in en fin liten bild!

Now you're just somebody that i used to know

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
And I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

godkälvlv

Jaha, lite hjälp verkade inte tagga upp marre för det, ne tacksam tjej det där:S suck.....
Skoja ba (eller?) så ja för dom som inte förstått så är det challe igen, men kan för eran skull låtsas som det är marre som blogga:D
"Hääääj alla bloggläsareeee, har haft en tung dag på jobbet, på gallerix alltsåå. Nu är jag i kåge för jag och micke är tjuriga på varandra, tänk om han vore som challe..... hon skulle ha varit en underbar flick(pojk)vän!! Imorgon ska jag och challe se bio, orka mollys liksom, bara folk som armbågas och tror dom är snygga, sen så va dom inte snygga:pPpp Ajaaa nu ska jag se lite serier för jag är en seriemördare EHHEhEHeh tröttnar aldrig på det skämtet azzå. NATTI lovers"

Mmh tyckte jag härmare marre ganska bra där:):):$
Här får ni en rolig typ, hehe han är ganska kul faktiskt, ge han lite tid bara..........


CHALLE HÄÄÄR

Sha shaaa, tänkte blogga lite åt marre för hon är jävligt lat har jag märkt och bryr sig tydligen inte så mycket om hennes 3 läsare. Skämt å sido.. nu när hon har fyllt 20 så kommer hon säkert få fler:-) även fler nya mobilnummer som desperat ber om hjälp om att få deras fredagkväll lite roligare. Fast hennes största stalker lär nog bli.. jag:D aajajajaja eftersom marre inte är så bra på att lägga in bilder så kan ni kolla HÄR för att se lite pics från i lördags när vi firade henne!!=) PZ OUT


här är en fin bild på mig:P lite gammal men:PP:P hejdå.. igen:PP

inte mycket att säga!

Inte så mycket att säga! Jobbar på som vanligt och kommer hem och bara tar det lugnt. hoppas ni har det bra :) Även bokat in en Stockholmstripp första helgen i Februari, gud så skönt att få komma ner och bara vara för en stund :)

finaste vännerna

Har jag världens bästa vänner eller vad? Dom har styrt ihop nån fest för mig på fredag! Så peppad och glad jag bliiir!

Hamilton

Alltså filmen vi såg igår var grym, rekommenderar den starkt, och Mikael Persbrandt, behöver jag säga mer? ♥
Bortsett från det så har jag jobbat idag, har öppning denna vecka, avskyr att behöva stiga upp tidigt på morgonen, men på något vis så får jag så mycket mer gjort när jag har öppning än stängning! Supertrivs på Gallerix, känns som att jag har koll på allt nu, eller det mesta iaf haha, finns ju alltid nytt att lära sig, men det är så kul att jobba där, timmarna bara flyger förbi innan jag måste hem igen!
Hehe, också kom det en kille och frågade mig om jag för närvarande dejtar någon! När jag sa ja så frågade han mig om min arbetskompis dejtar någon. Söt kille haha :(

biooo

Ikväll blir det bio med min älskling, Hamilton, ska bli mysigt! <3

Gladiatorerna

Micke är alltså i Pite ikväll och sover på hotell med grabbarna. Riktigt romantiskt! Medans jag har myst med familjen framför Gladiatorerna, jag blir ju som ett litet barn igen när jag får se det programmet, minns alla fredagskvällar vi satt hemma och såg det. Foretfarande lika bra, tror jag har fått en liten crush i gladiatoren "Tor", för han var 2 meter lång, lång svart hår och fullt med tatueringar, såg lite ut som Nikki Sixx hehe. Nu ligger Cia och sover sött, tror jag ska göra henne sällskap! kram på er :)
Mina absolut finaste!

spårad gårkväll

Att försöka summera gårkvällen på ett enkelt sätt: för mycket alkohol.
Började helt underbart hos Alex med suerfina vänner. Vidare mot Mollys i kanske en halvtimme innan jag vart utskickad hehe. Bra jobbat Marre! Så jag lägger istället in en bild på mig och älskade Shatha innan det spårade ur! Ikväll blir det att umgås med min fina familj och lillgumman Cia, kram på er.

vaken sen kl 9 :)

Varit vaken sen kl 9 typ, följde med älsklingen till verkstan där min bil stod, som jag körde hem, sen kröp jag ner i sängen och såg lite olika tvserier! Nu har jag sminkat mig och lite sånt innan jag ska till jobbet. Seeeen blir det party hos min fina Alex! hääärligt :)

lång film

Hihi söta Johanna i know what you mean ;) Just därför jag är för lat för att blogga, för att då måste bilder läggas in, och har inte riiiktigt orken till det (A)
Ikväll har vi alltså sett sista filmen av sagan om ringen. 4 fucking timmar lång? Herrejävlar, dom kunde inte skippat ett krig eller två, var lite trött i huvudet där mot slutet, men söt som jag är så börjar jag ju böla för att det var så fint i slutet!
Nu ska jag och älsklingen krypa isäng, imorgon är det jobb, sen fest hos Alex med fina vänner och senare ut mot Mollys! supertaggaaaaad

job next!

Nu drar jag iväg till jobbet, får se hur denna dag går! :) Kram på er.

Himla bra dag idag :)

Haha var kommer denna höjda statistik ifrån, jag som knappt bloggar, van vid typ 20 pers som regelbundet kollar in bloggen, men nu går jag in och 60 stycken har klickat sig in på bloggen bara idag, är detta ett skämt? :) Gosiga är ni iaf hehe.
Iaf haft en himla bra dag. Jobb som vanligt med fina Suz, in på life en sväng och köpte något som heter multivitamin kvinnor som innehåller en massa med vitaminer och mineraler som vi tjejer brukar ha brist av, spec jag då som är urusel på att äta bra! Så jag kanske börjar bli lite piggare, vi får hoppas att det hjälper :)
Sen kom jag hem, hör och häpma, jag ställde mig för att laga mat hihi. Eller ja, tog fram lite olika saker vi hade hemma och skulle slänga ihop något, då kommer älsklingen hem (eftersom vi knappt har någon mat hemma), så for vi på Ica, mitt i matlagningen hehe, men fick med oss massa mat hem, sen lagade vi mat tillsammans ich kröp ihop framför sagan om ringen två. Jättemysigt! Ska strax gå och lägga mig, tänkte bara slänga iväg ett lite inlägg till er :)
Det ska komma bilder från nyårs, jag vet, ni tjatar och tjatar men jag är sämst hehe.

hemma finally

Hemma från jobbet! Väldigt skönt, Lilla Cia gumman är hemma i Kåge med mami över natten, eftersom mamma har med sig Cia på jobbet medans jag jobbar på Gallerix så tog hon med sig gumman hem också. Ganska skönt att få komma hem och bara kura ner sig i soffan!
Just snackat med Alex i telefon, börjar tagga party och mollys på fredag! Kommer blir niiiice :)

grattis Johanna :)

Jag suger på att uppdatera jag vet.... Ska bli bättre, men är för lat för att orka lägga in bilder.... Var tvungen att göra ett inlägg iaf och säga grattis till finaste Johanna som fyller år idag! Hoppas du haft en jättemysig dag :) I lördags så var det utgång på Mollys, en eller två tequilashots resulterade i att jag var bakis tills vi gick och la oss igång kväll.Men jag hade iaf jättekul, och det verkar bli mollys även nu till helgen, grymt! Lovar att det ska bli bättring! Nu när jag har en kamera så borde jag orka lägga in bilder ;)

<3

hahaha al-ex nog tycker jag att du är lite dålig på uppdatering också ;););)