this means war

Hade en jättetrevlig kväll igår med god mat, häng med jättefina personer och utgång en sväng! Vilka fina vänner jag har, gud vad glad jag är att jag har er :) Ikväll så är det bio som gäller, riktigt mys känner jag för! så härligt :) nån film som heter this means war, verkar sjukt bra haha, en sån där rolig seriös film!? haha aja förväntningarna är höga"

challe är en dissare

Nu kommer jag in i en nergång när jag inte uppdaterar så ofta, sorry sötnosar, har lite annat för mig haha! ;D Imorgon så är det alltså fredag, då ska det bjudas på oxfile i mängder, goda drinkar och underbart folk! Kommer bli en awsoooome kväll gissar jag, dedikerat till Challe, fuck you som dissar oss haha ;)

pepp!

Vilken underbar vecka det varit. Så mycket nytt som händer och allt har bara varit så härligt mellan mig och Micke, vi är så peppade på flyttning osv! Har inte varit nån träning då jag var sjuk där ett tag och drog på mig världens förkylning, men det börjar faktiskt kännas mycket bättre så ikväll tar vi en mjukstart och far på gymmet med älsklingen!
I fredags!

mäklare imorgon

Städat så kanske händerna blöder? städat så obeskrivligt mycket, dvs skrubbat kakel osv. mäklare kommer imorgon, mycket fix! så spännande!!!

Alla <3-dag

Denna dag har väl ändå varit otroligt bra! Först så fick jättefint besök utav finaste Alex, så vi käkade på waynes där jag fick ett samtal av Micke som sa att Mäklaren hade ringt och vill kika in nån gång under veckan för att kolla hur lägenheten ser ut! Sen så var det ju nummer två, så var vi ju på möte på Nordea, and guess whaaaat, vi fick lånelöfte!!! Allt såg jättebra ut, världens trevligaste tjej vi pratade med, hon tyckte det lät så bra allt vi hade planerat så det var bara att tuta och köra hihi. Sen så ska kära Micke få byta bank om det blir så att allt går vägen, för då har vi lånet på en och samma bank vilket underlättar för dom! Och nummer 3 att Annika från inredningskonsulten ringde upp mig och vi har bokat in tid för måndag kl 19 där hon ska kika läget, styla om lite och så, kommer bli så bra!!!
Ha en toppen alla hjärtans dag folket :)

Bus

Var förbi på både läns och nordea idag, fört över lite pengar så dom är lätt tillgängliga om vi skulle brhöva handpenning inom kort för vem vet, vi kanske får våran första gemensamma bostad snart? NMu ska jag inte hoppas för mycket men det skulle vara så roligt. Var även på nordea och bokade in möte för koll om lånelöften osv, så imorgon kl 3 ska jag och Micke dit, blir niiice :)

Skriker ur mina högtalare

Högt över molnen, flyger fram
landar på månen, ryker damm
ibland, känner jag mig ultimat
hundra armar, multitask

Oövervinnerlig där orden försvinner
ifrån jorden jag springer till
solen i himlen min
fly-mode som en satellit
stark så det sticker, akvavit

Jag är här och jag existerar
från botten till toppen, leviterar
inga krav på nån tur i längden
för jag kommer alltid vara en superhjälte
Ja, jag kommer alltid vara en superhjälpte (superhjälte)
jag är född som en superhjälte

Det känns som att ibland, när jag står fast
så växer jag, ingenting står över mig
jag vill känna känslan av att vara där
ingenting kan stoppa mig

Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner
Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner

Du kan inte följa mina fotspår
sanningen vill ut, kan inte göra det jag motstår
skulle vilja berätta vad det beror på
backar för de bästa, trampa inte på min stortå

Jag är inte den där personen du tror jag är
inte nog av vingar över mina skor jag bär
ett övernaturligt fenomen
du kan inte blocka mig, du tänker fel
för jag är så fly att jag svävar iväg
och jag älskar det här, sätter jag lever som en superman

ladda, sikta, skjuts jag fram (fram, fram, fram, fram)
ladda, sikta, skjuts jag fram (fram, fram, fram, fram)
ladda, sikta, skjuts jag fram (fram, fram, fram, fram)

Det känns som att ibland, när jag står fast
så växer jag, ingenting står över mig
jag vill känna känslan av att vara där
ingenting kan stoppa mig

Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner
Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner

Vi stiger mot skyn, till en plats, där jag ser allt
och tiden flyger förbi och jag kan, jag kan se allt

Står på toppen, jag är stark
båda benen på stadig mark
inga misstag, snubblar ej
ingenting som kan rubba mig

Känner styrkan inifrån
och vi lever i symbios
stärker vi bandet som håller oss samman
när samman vi faller, tillsammans vi står

Det känns som att ibland, när jag står fast
så växer jag, ingenting står över mig
jag vill känna känslan av att vara där
ingenting kan stoppa mig

Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner
Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner

massa snack

Vaknade alltså denna tid, bra jobbat Marre :) Fick höra en och annan sak igår, och ärligt talat är jag förvånad över hur detta hanteras, jag är inget hemskt monster, om ni vill ta något med mig så ta det, jag bits inte! Eller vem vet haha? ;) Nej men allvarligt, lite less över allt snack, så jag skjuter då bort det och fokuserar på det bra, vilket är skoterkörning idaaaag! :)

Once upon a time

Ligger nerbäddad i sängen med två täcken och se Once upon a time, nån serie om sagor, och jag som är en sån nörd för disney filmer tycker det är jättebra hehe. Jag minns i början när jag och Micke umgicks så såg vi ALLTID disney filmer för jag ville så gärna se dom, supermysigt. Micke är och jobbar, längtar tills han kommer hem så han kan hålla om mig :)

Miss my sweet sugar!


jag vill till gyyyymmet

Riktigt surt att vara sjuk när jag vill fara till gymmet. Mår väl ändå bättre, men jag känner att febern inte är borta.  Hoppashoppas jag är frisk tills imorgon, jag vill så gärna tillbaka till mitt vanliga liv, så less på att ligga hemma(säger hon som bara varit sjuk en dag). Haha ja, så ligger det till iaf :)

feber!

Förlåt att jag inte skrivit sen igår morse tror jag det var? Men fick en feberrush igår på jobbet, inte alls så trevligt, men jag tog mig igenom arbetspasset och for sedan hem och sov hela kvällen lång! Idag hade jag även feber, så har tagti det väldigt lugnt, men börjar känna mig bättre. Gillar inte att ligga hemma och slöa, men blir så fort lat, vill helst bara tillbaka till jobbet och träningen, då mår jag bra :)

Godmorgon mina kära vänner

Gud vad jag sovit bra. Är så peppad för corepasset kl 7. Ska bara trycka i mig ett glas proviva och en banan innan jag tar bilen till gymmet! Jag må vara hurtig men det är sjukt kallt ute så det blir ingen promenad dit!

Godnatt :))

Packat för morgondagen så det bara är att krypa ner i sina tränifskläder och fara mot gymmet kl halv 7 imorgon bitti innan tandläkaren! Godnatt på er :)


Love liiiife

Så idag skulle vi bygga nya kortställ. Dvs en massa kort som ska in och, flytta hit och dit. Men det gick riktigt bra, så långt som vi hann idag, jag och mamma jobbade eftersom Suz fortfarande är sjuk, saknar dig enormt på jobbet!!! Tänkte lägga in lite bilder får ni se, sen vet jag att Suz är lite nyfiken på hur det ser ut! ;D Så ska lägga in bilderna, sen ska jag slå på Himym och epilera benen. Älskar denna tid på dygnet. När man jobbat och tränat och får komma hem och rå om sig själv. Mitt sätt är att få slå på en tvserie och bara varva ner. Älskar ju verkligen tvserier så tycker det är så grymt skönt. Vet inte varför men livet känns så förbannat bra just nu. Har verkligen ett underbart jobb ska ni veta, det kan verkligen vara slitsamt, men jag har så sjukt bra arbetskamrater, roliga arbetsuppgifter och jag känner mig riktigt bra på det jag gör! Plus att nu när jag kommit igång med träningen så är jag mycket mer pigg, som en orkan med för mycket energi hehe. Och så fina vänner och familj. Love you guys :)
Efter långa om och men så lyckades vi få plats med korten!
Några av alla nya skönheter som har tagit plats i våran butik.
Och detta har jag att göra imorgon haha, superkuuuul :)

Vilket grymt träningspass

Kom hem för en stund sedan av ett varmt välkomnande av min lilla tös. Har hunnit städa upp lite i köket, gjort mig en kvällsfika, även då provat på mitt proteinpulver som smakade helt okej. Så måååste jag ju säga att corepasset jag körde var så grymt skönt. Brände rejääält i magen, men älskar verkligen instruktören vi har, hon pushar en verkligen till max! Vart en kort pw då alla löpbanden var upptagna i början, men fick ändå upp takten hyffsat bra. Bröstpasset var väl sisådär, när man inte riktigt kan allt så går det ju lite dåligt, vet ju inte hur mycket jag orkar och sådär, så det var som mest bara en testövning, men jag gissar ändå på träningsvärk imorgon haha. Ska göra ett till inlägg där ni får lite bilder av hur arbetet vart idag, men ska först skiva upp några frukter! :)

Nya kortställ!

Medans jag springer över på Clas Ohlson för att köpa en skarvsladd så lägger jag upp bild på dages projekt!


springa till bilen

Nu ska jag springa ut till bilen, bokstavligt talat, det är så kallt att det gåre typ inte andas. Vi skulle ha stannat i Stockholm :( Efter det blir det träning, ser fram emot det :)

ny träningsvecka!

Så himla taggad jag är över en ny vecka! Så sjukt vad jag tänkt över träning medans jag varit i Stockholm, jag tom drömmer träning? Ja det må ju vara, men imorgon börjar vi veckan med ett corepass, träna bröst och en lång pw! Kommer bli sjukt bra det här. Bara hoppas att Challe kan byta från att bara träna på bakfickan till att få träna i hela huset, då det gör allt så mycket enklare :)

Höga kusten bron!

Nu har vi kommit en bra bit! Blir att stanna till i Umeå och äta middag :)


Påväg hem!

Nej usch sitter i bilen påväg hem, det vill vi inte men tyvärr så måste man hem. Vi passerar Iggesund nu så om en kanske 10 mil når vi Sundsvall :)


don't wanna go home

Idag åker vi hem... Vill verkligne inte hem. Dels för att vi har det så underbart kul här nere, och för att det är för kallt hemma!!! Men tyvärr så har man ju ett jobb att sköta som inte kan vänta. Så vi börjar rulla om en stund, så vi ses Skellefteå sen ikväll!

helmysig kväll!

Det vart en snabbis på staden för att senare fara till Mickes pappa och träffa hans nyfödda lillasyster Julia. Hon var ju helt uuuunderbar. Och det bjöds på så god mat, som alltid, om än stark haha. Och mys framför tvn med film och snack. Helt klart en mycket väl godkänd kväll :)
Nu är vi hemma hos Johanna och Erik och myser lite framför tvn! Så trist att behöva åka hem imorgon.

Kista

Idag blir det att fara till Kista gallerian, för att sen fgara och äta middag hos Mickes pappa! Vilken härlig dag :)

Ja tack

Härliga fredag du är så välkommen!


vårat hem nummer 2

I Stockholm! Efter många om och men. För många bilköer(lastbilar som inte tog sig upp för backarna), bärgning upp från ett dike vi råkade köra ner i, snöstorm osv. Men vi är hääär, superskönt. Vi lämnade kylan i i Skellefteå, tydligen upp mot 25-30 minus hemma. Fast här är det väldigt kallt även, men vi överlever :) Sitter och myser i en one piece och ser sverige värsta bilförare! Ikväll blir det godmat och spel med fina människor, superhärligt.

mot stockholm tomorrow!

Allt är packat och imorgon kl 9.00 så rullar vi mot Stockholm för en långhelg med finaste Johanna och Erik! Kommer bli så himla kul. Bara den jobbiga bilresan, men samtidigt ganska mysigt, lyssna på musik, prata om massor, äta på mc donalds osv. Så underligt att vi varit tillsammans i snart 2 år, och det finns fortfarande tusen saker att prata om. Vi ser varandra varje dag, men det finns alltid så mycket jag vill berätta för dig, visa för dig. Jag älskar dig Micke!