splittrad

4 dagar sen jag uppdaterat, vad har hänt? Jag skulle så gärna vilja säga att allt var bra, men jag har nog aldrig känt mig så splittrad som jag gör just nu. Men jag kämpar!

Finns många bra och positiva saker som hänt sen sist jag uppdaterade! Lulecruisingen i lördags där jag hade otroligt kul, glömde alla bekymmer och bara njöt av allt underbart sällskap, alkohol, musik och skratt hela natten lång! Söndag vart en impulstripp till Umeå för att äta på mcdonalds flera ggr, sminkas, fotas osv med mina älskade Fanny, Sara och Malin!
Sen så har jag fått igen min kära dator och har fått mitt schema för i sommar som ser väldigt lovande ut, har fulltid i sommar men jag hade turen att få vara ledig på stadsfesten vilket jag ser fram emot! Sen fick jag VG i betyget i psykologi, väldigt skönt!
Så att sådär har det väl sett ut, inte skola förrän på tisdag om en vecka, skööönt så ska verkligen vila upp mig rejält, cause i need it. Nej men imorgon blir det väl besök på vårdcentralen som vanligt sen förhoppningsvis får jag fara till Drängsmark och umgås om de funkar för Micke! Sen ser vi var resten av veckan har att bjuda på! Kram

uppe med tuppen

Var uppe klockan 5 imorse minsann! Skulle skjutsa Gabban till flyget, och nu har jag suttit här hemma sen klockan halv 7 och undrat vad jag ska göra, Micke har nu äntligen klivit uppe och farit till jobbet, men jag sitter fortfarande här! Ska nog ta och sminka mig och sådär! Vi hörs sen :)

vilken hemsk dröm!

JUSTJA!!! Huvva vilken dröm jag hade inatt. Jag drömde att det var julafton och allt var jättebra. Vi skulle fira julafton i våran lägenhet! Jag firade julafton med Mickes familj, hela hans släkt dvs, både på hans mammas och Jörgens sida plus hans pappas sida och även Erik och hans mamma! Sen var även Pea och Omid där av någon anledning haha. Hur trevligt som helst hade vi det, och helt plötsligt så säger Johanna att hon har en tumör och ska dö snart, sen 10 min senare är hon död. Så Micke skulle hoppa från en bro, Erik och Pea bara försvann,  och allt var kaos, kan ni förstå vilken panik jag hade när jag vaknade imorse!!! Johanna du får absolut inte dö!

humöret stiger!

okej humöret har stigit en aning vill ni veta varför? Jo för att min älskade Vicky från Gällivare har varit i denna stad idag, hon och hennes brudar ska nämligen till Marmaris ikväll så jag körde dom till flygplatsen, så nu har jag en skiiitsnygg audi vad det nu är för modell som jag ska ta hand om i en vecka och ikväl är det bio för andra gången den här veckan, nu blir det pirates, härligt!

Bara så ni vet, jag älskar min pojkvän tusen gånger runt denna jord och tillbaka igen!


go away

Jag vet jag är sämst på att uppdatera i know. Bara otroligt mycket i mitt huvud just nu, så det är som en enda stor klump haha, ska försöka reda ut det, och jag skriver när det kommer något vettigt! Jag skulle så gärna vilja fara bort ett tag, en helg bara bort och inte behöva tänka så mycket på allt, ja visst vore det härligt!

I've waited for a while now

Finally, help is on the way.

Vad är det jag har sagt?

Pappa, sluta skratta åt mig varje gång jag skriker över en spindel, jag har min skäl! ↓


denna måndagkväll

Nu har min pojkvän tänkt dra med mig på träning och bio!
Först ska vi gymma, sen blir det en god icasallad sen hade vi tänkt hitta någon trevlig film på bion, tror väl att det blir fast five! väldigt härlig måndagkväll!

Pluuuus så måste jag ju säga grattis här till min pärla Alex som tagit körkortet, grattiiiiiiiiiiiiiiiiis gumman! Du är så jävla grym!

Lillberg

Tack ♥


jorden går under idag

Hej vänner. Sitter nu i lägenheten efter en dag med jobb! Väntar på att min skatt till pojkvän ska komma hem så jag får pussa på honom jättemycket! Har faktiskt inte så mycket att säga, jag har i mitt huvud att det är söndag men det är bara lördag, sköönt :) Ja förutom de att jorden ska ju gå under idag, väldigt otrevligt hehe

Anywhere you are I am nere


bläääh

Vet ni vad jag tror?
Att det blir för mycket nu,
suck jag tror jag håller på att gå in i väggen

strömmen är tillbaka

Vet ni vad, guuud så stolt jag är över mig själv. Av någon anledning hade vi ingen ström imorse, så vad gjorde jag? Jo jag satte på strömmen igen, själv!!! Nog för att det bara var en knapp man skulle trycka på men haha.


i love you

- Varför älskar du mig?

- För du låter mig vara precis den jag är. Mina humörsvängningar som inte går att hantera. När jag kan väcka dig tidigt på morgonen för att jag inte kan sova. När jag får sånt sockersug att vi bara måste fara och handla. När jag mitt i en film inte längre vill se den så vi går och gör något annat. När jag inte alls går att ha en diskussion med. Jag älskar dig för att du ser mig för mer än bara mina dåliga sidor. För att du älskar mig för allt vad jag är. Jag är trygg när jag är med dig, när jag håller på att tappa mig själv då visar du vägen tillbaka. Du är en klippa och jag älskar dig!


jag är en drake

ja mitt humör och jag. Vad ska man säga? Denna gång gick det ut över Micke och mamma för att jag trodde i ren panik att jag bara fick igen 3800 kr från försäkringsbolaget för min dator, min tre månader gamla dator!!! Så jag säger att Micke ska ringa försäkringsbolaget och jag ringer mamma och är asförbannad på allt och alla typ.. Sen visade det sig bara att vi får hälften av pengarna först och får lägga ut hälften själv för att sen när dom sett att vi köpt en dator så lägger dom över resten av pengarna. Nice Maria som får vredesutbrott på tre millisek typ! Ja min pojkvän är typ världens finaste som har sånt tålamod med lilla mig som blir en vulkan lite då och då!

rain

Jag har en sprängande huvudvärk! Och det regnar ute, vilken trevlig dag!

16 maj

haha fick just världens rus genom kroppen för att jag började sakna Micke så mycket! Sitter nämligen hemma i Kåge och ska plugga matte, men egentligen vill jag vara och mysa med Micke, men icket för imorgon är det nationella Matte B så det är bara att sitta här och plugga matte. Eftersom min mamma som är mattegeni ska hjälpa mig :)
Dagen har flutit på bra. Började dagen med God morgon världen med Jimmy Jansson, ni ska veta vilken kick det är att vakna till den låten, världens energi inför dagen haha! Men vi har idag haft redovisning om funktionshinder i Skellefteå, vilket jag tyck gick jättebra för vårat lag, alla kämpade på otroligt bra. Sen har det väl inte varit så mycket mer!
Nu blir det matte för min del :)

denna helg!

Fredag vart en helt sjukt bra kväll med mycket skratt och lekar! Sånglek där man skulle sjunga massa olika låtar, tipsrunda osv! Det vart jag har aldrig och massa andra roligheter, man kom verkligen klassen närmare om man säger så! :) Massor med bilder kommer sen!

Lördag vart även den en helt otroligt bra dag+kväll! Började med Boda borg med familjen i Drängsmark och Johanna och Erik som då var uppe från Stockholm och hälsade på :) Klätterväggar, klurigheter osv, men riktigt kul! Sen begav vi oss till drängsmark för grillning där det var fullt hus! Jag, Micke, Annica, Jörgen, Emma, Pontus, Lisa, Johanna, Erik, Pea, Omid, Stina och Malin tryckte in oss runt bordet och där startade vilda diskussioner om både det ena och det andra. Bikiniprovning, mojitos, eurovisoncontest hur det nu stavas, massa onyttigt och även där skratt så man fick ont i magen! En av dom bästa kvällarna på länge och även där kommer det komma bilder!

Idag har jag jobbat och nu är vi hemma i Kåge för att bli bjudna på pizza, mums!

mer imorgon

haft fllt upp fredagkväll och idag så hinner inte säga så mycket förutom att jag haft en grymt bra helg och berättar mer imorgon, nu är jag helt död och ska krypa ner under täcket med min älskling!

klassfest nudå

Nu ska jag strax bege mig till Gabban!


fixa hååret

Nu har jag städat lägenheten litegrann och hunnit vara på stan med Jocke och nu ska jag börja fixa håret för ikväll!

nyckert ikväll :)

Ska snart ner på stan och möta upp Jocke för en fika sen blir det väl att fixa sig inför klassfesten ikväll, blir nyckert för en gångs skull haha men det blir nog bra! :)

nu avslutar jag kvällen!

Nu avslutar jag denna kväll med att ha lagt in massa kort från kameran eftersom min kära mor vill låna kameran imorgon, hehe låna! Eftersom det är hon som äger den...
Godnatt mina vänner, morgondagen ser ut att bli skola, träna, umgås med Jocke en stund sen blir det klassfest mot kvällen, blir nog en riktgit bra dag! :)

Pitecruisingen 2011!




Tänk dig en massa människor som samlas runt dig och pekar ut alla dina fel som ett mönster


Hon var sjutton år, 45 kilo lätt, skinn och ben
Men spegeln äter upp det positiva som hon ser
Lämna mig ifred för jag orkar inte mer
Två, fingrar i halsen - hostar upp mina problem

så, spottar ut skam, hon lever med en fiende
lever med en nattsvart känsla så vidrig, men
Känns som döden knackar på när man är ensam
Jag skär mig själv för att rymma ifrån den känslan

Tänk dig en massa människor som samlas runt dig
och pekar ut alla dina fel som ett mönster
Därför stannar jag hemma, låser in mig på rummet
det känns lite tryggare - världen genom mitt fönster.

Har dåligt med pengar, kan inte följa trenderna
och gör man inte det så försvinner de flesta vännerna
sömnlös, hoppet hoppade av
första chansen det fick så jag mår botten idag.

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

Har en farsa som är världens största egoist
Han blev kär i alkoholen, tar familjen sist
Jag skulle vilja säga att jag inte bryr mig ett piss
En ensam fågel som bär på tok för stor kvist.

Våra liv kan kännas tomma och iscensatta
tänk om vi redan är döda, här istället vi straffas
det äter upp mig inifrån, självkänslan
ligger i respirator så skadad och väntar

Den positiva lilla tjejen är försvunnen
Blicken är tom, kapitel 17 är ba' mörker
Varför spelar spegeln ett spel mot mig?
Varför gråter livet, när döden alltid ler mot mig?

Hur ska jag bete mig i sociala sammanhang,
när kroppen har panik och hjärnan vill spela på samma band?
Jag hatar att jag hatar mig, är trött på att vara trött,
ensamheten förför mig varje dag jag kliver upp

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel i världen här idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

Det känns som första dagen i skolan ja, fast varje dag
nervositeten kidnappar min mage fram och tillbaks
om jag kunde lita på mig själv och sluta söka svar
då kanske ni skulle se mig som någon som var lika bra

en osynlig 17-åring vore allas dröm
men inte på det sättet det skeppet har gått på grund
låt mig inte sitta själv idag igen
låt mig inte möta mina tankar som följer mig hem

blickarna i korridoren är som knivhugg i låren
det är sånt som får mig att överväga resan till båren
tonåren, som skulle vara något bra
varför flyttar de på mig när mobbarna får vara kvar?

Men jag förstår dem, det måste vara mitt fel
det måste va' mitt äckliga jag som sätter mig i spel
det finns ingenting som går upp, allting går ner
bäst jag smyger in på rummet och skriver mitt brev.

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel i världen här idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

snart heeelg

Hur kan man vara så sjukt skolless? Jag menar efter denna vecka så har vi typ två veckor som är bara plugg sen är det lovdagar hit och dit sen skolavslutning. Men jag är så sjuuukt less! Knappt så jag orkar slita mig upp på morgonen, men ingen val.
I helgen så blir det klassfest fredag kväll sen lördag ska jag spendera hela dagen och kvällen med familjen i Drängs plus att Johanna och Erik kommer upp från Stockholm! Så det blir bodaborg, grillning osv, kommer nog blir jättekul!


mvg

Fick mvg på min del av samhällsarbetet idag, vart väldigt glad, känns som att tiden man lagt ner gav resultat ändå! :) Nu är jag i Kåge, har pluggat matte och nu umgås jag med familia! Förhoppningsvis får jag snart vara med min skatt! kram på er!


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv. Det kan vara så förfärligt, det kan vara så bra

Hur kan det komma sig? Idag har mitt humör dalat åt neråtstigen. Försökt verkligen att lyfta upp mina tankar på mer positiva saker och se framåt. Men det bara gick inte. Och sen så slutar min älskling att jobba. Vi far och handlar och gör ja, det vanliga vi brukar göra. Och genast så lyfts mitt humör upp igen. Bara sådär. Och i den stunden förstår jag inte hur mitt humör kunde vara så nere bara för en stund sen. Och tvärtom när mitt humör är nere. Jag förstår inte. Men vet jag vet är att när jag är med Micke mår jag så mycket mer bra! ♥


puss på min skatt

Hej mina vänner! Nu håller jag och älsklingen på att grilla, äntligen har jag fått igen känsel i min käft, tre bedövningar för att jag inte skulle känna när tandläkaren borrade i min tand. Och jag som har skräck för sprutor så måste jag ta tre stycken, det var inte okej haha.
Vi hörs seeen :)

nattinatti!

Godnatt mina vänner! Nu blir det sängen med min underbara skatt, har just pluggat klart för psykologiprovet som jag hade glömt bort... Smart Marran :)
Hörs tomorroooww

syster in the hood

Jennifer kom hit för en stund sedan och nu ska vi ta oss en fin promenad i solen=gå till ica och köpa något drickbart! Sen ser vi ju vad som händer!
Jennifer envisas med att säga att massor med saker i min garderob tillhör henne... Allt ditt är mitt och allt mitt är mitt, det gillar vi!

pitecruising

Gårkvällen vart en riktigt lyckad kväll! Jag, Micke, Jennifer, Adheel, Felix och Alle drog oss iväg till Pite runt 7 tiden för att se nå himla race, skitsnygga bilar haha! Nej men vi cruisade, åt mat, dunka musik, träffa massor med folk, sjöng and so on! Träffa Tim från Gällivare så jag var superglad, inte alla gånger man lyckas träffa dom om man inte tar sig en tripp upp dit :)
Idag drog jag på mig rejält med feber, jag spydde och blödde näsblod, allt kom på en och samma gång! Så det var inte långvarigt jobb för mig, jag och Micke tog med oss Zeb så mamma kunde ta över och jobba.
Nu ligger jag hemma i lägenheten i soffan och tror jag ska slå på ett big brotheravsnitt!

Bilder kommer sen :)

vårstädning!

Jag och Emma fräschar upp lägenheten vilket känns behövligt, tacka gudarna att jag har Emma som pushar mig när jag verkligen vill ge upp haha! Vi har som börjat tagga inför Pite ikväll, kommer bli grymt, och nu när jag hittat mammas kameraladdare så blir det massor med kort ikväll vill jag lova!
Hoppas ni har en bra lördag!

update

Okej lite dåligt med uppdatering känner jag!
Gårkvällen spenderades en stund med Emma och Linda med lite härligt snack!
Micke kom hem mitt i natten med en förstörd hand...
kraaam

Micke jag älskar dig

13 månader! ♥

är jag lycklig eller vad?

Min älskling är hemma och jag säger bara en sak: JAG ÄR SÅ KÄR! ♥

You have my heart

Micke är den person som kan få mig att hoppa upp och ner av glädje när jag sitter alldeles själv hemma, han är det person som kan få mitt humör att flyg ut genom fönstret och komma tillbaka som en vulkan, han är den som kan få mig att känner mig så grymt självsäker att jag tror jag kan ta över världen om jag vill, han är den person som kan få mig att känner mig som en riktig bitch ibland. Men det du gör bäst älskling det är att du får mig alltid att känna mig älskad! För du är min, vi kan bråka, kasta saker på varandra och smälla i dörrar, men nästa stund kan allt vara som bortblåst och jag hoppar upp i din famn. Vi är som en orkan tillsammans, vi är en storm men jag tar den chansen med dig. För jag älskar dig. Imorgon ska vi ha varit tillsammans i 13 månader, 13 månader, vem kunde tro det, och snart älskling så kommer du att komma hem genom våran dörr, våran dörr, ja just det, för vi bor ihop, du är min sambo. Och jag vet att jag är en riktig barnunge ibland, jag kan knappt laga mat, jag är så förvirrad, barnslig som vissa skulle vilja säga men inte jag, för jag älskar att se disneyfilmer och leka med barn, inget barnsligt med det. ;) Men att du älskar mig för den jag är, det för oss bara närmare, för jag älskar dig, varenda centimeter av din kropp och din personlighet. Så nu får du kan och komma hem genom denna dörr, pussa mig och berätta om din dag, för jag SAKNAR dig. Nu blir det nog duschen vänner, och försöka fördriva tiden tills hjärtat kommer hem! ♥


gossipgirl

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska kura ner mig i soffan med ett gossipgirl avsnitt och må gööööttttt!

svar

Anonym om "Det här är Maria, hon är min absoluta bästa vän och det kan ingen ändra på.":
har ni bråkat eller något eller varför blev det sådär?



Ja, varför blev det sådär. Vilken fråga. Jag kan väl börja med att säga att jag och Johan var vänner fram och tillbaka, vi bråkade som ett gammalt gift par om dom mest onödiga sakerna, men vi vart ju alltid sams. Han nämligen hatade min förra pojkvän, dom gick inte alls överrens, men eftersom att båda dom ville vara i mitt liv så fick dom få det att fungera. Samma sak gällde väl mig, jag gillade inte alltid dom olika flickvännerna Johan hann ha under tiden vi var bästa vänner, förutom en person som jag har väldigt nära mitt hjärta, synd att det tog slut mellan dom. Men iaf, så som vanligt så började vi tjaffsa över en grej som jag ansåg vara ganska onödig att tjaffsa över men samtidigt så var det en viktig sak att prata om. Johan ville inte alls prata om det och tyckte att jag borde lägga ner det. Men självklart skulle jag inte det. Det är väl där allt hände. Han hade skaffat en ny flickvän som jag tror inte alls tyckte om mig, och såg väl tillfälle att få jag och Johan att bryta kontakten, för i vanliga fall hade vi löst allt dedär efter nån dag. Men den gången gjorde vi inte det. Jag försökte få tag i honom, men det var som att han hade murat upp en vägg. Sen får ni även förstå att det låg lite andra saker bakom det där. Vem det var som börja bråka? Ja det vet jag inte, kanske jag, kanske han. Sen får ni inte tro att bråkat handlade om hans nya tjej, för sånt kan vara en känslig punkt, och jag visste mycket väl vilka punkter jag skulle undvika att trycka på. Men den här saken visste jag att jag och Johan så småningom ändå skulle prata om, men han var fortfarande så upprörd över det. Nu har det gått 1,5 år sedan vi pratade. Och ni undrar om det gör ont? Det gör det, varje dag. Han var ju min bästa vän!

psyckoooo

haha fyfaaaan vilken sjuk kväll det vart. Helt galen, skakar fortfarande, berättar mer om det imorgon vad som hände! Men grymt kul ändå! nu blir det sängen, om jag nu klarar av att somna haha ;)

Mitt hjärta slår för dig


"Det här är Maria, hon är min absoluta bästa vän och det kan ingen ändra på."

Så när jag går på stan med min mamma för att lämna in datorn för lagning så säger mamma medans vi går: Där går Johan, kom så går vi och säger hej!
För er som inte vet så är Johan min föredetta bästa vän, vad man nu vill kalla honom. Iaf så går mamma fram och säger: "heeeej Johan." Vet ni vad han gör? Han tittar upp på oss, säger hej till min mor och vänder sig om. Hur kan det ha gått från att vara så bra, till att bli såhär? Jag menar, var det någon jag trodde skulle vara min vän till vi är gamla och grå så trodde jag att det var du, det var iaf vad du sa.

myskväll

Nu har vi kommit hem från coop med Alex och handlat lite smått och gott! Nu blir det mys med min älskling, ha en bra kväll!

not okey

Ja, nu är jag besviken, för det syns så tydligt och ändå nekar du

bildbomd valboooorgs!

nu har mina kära vänner Reb och Colli uppdaterat med bilder från valborgs, så jag säger bara titta och njut, denna valborgs var likt ingen annan!






då var denna valborgs över!

ja jag som hade skrivit ett inlägg imorse vart tydligen aldrig inlagt! Jag hade en till viss del helt sjukt bra valborgs igår, partytält, grillning med goda vänner, dans, rökmaskin osvosv! Sen hände det ju även mindre roliga saker men det börjar bli ganska vanligt, om vi bortser från det hade jag så sjukt kul! denna dag har jag spenderat städandes, fått utskällning av granne och varit en sväng på akuten. En kanske stukning sen hemskickad för dom kan inte göra så här går jag med en fet uppsvullen tumme haha.
Nu mina vänner är det sängdags så vi hörs imorgon! Bilder kommer senare :)