host...

ÅH hatar att vara sjuk. Har legat och hostat hela natten, inte kunnat sova. For herm från jobbet runt 11 och nu hade jag tänkt vila, vi ser väl hur det går. Kram på er!

kroppen sa emot

Gud vilken lång dag det varit. Tror jag pushat på min kropp för mycket, för febern slog på ganska fort. Så när jag kom hem från jobbet så vart det vila i 2 timmar. Nu sitter jag och Jennifer och myser framför Greys anatomy, fäller några tårar, haha är så sorgligt det här avsnittet!
Fina syster!

älskar plockmat

Vart en promenad till Kåge med min fina Emma. Sen nu har vi sett filmen "man on a ledge" och käkat lite plockmat bara, var så himla sugen på olika saker. Blir ju så när man är hungrig, man vill ha allt haha! Nu blir det sängen, riktigt ont i nacken tyvärr. Ska bli skönt att lägga sig ner, kram på er :)

don't give up!

Har ni sett det stråååålande vädret? Gud så glad jag blir!!!
Snart kommer Micke hem och då ska vi en vända på skroten så vi kan börja lasta in vardagrummet i köket, så att sägz ;) Sen ikväll blir det myspromenad med min Emma, och hoppas på strålande väder då också så jag kan köra på linne och shorts, men det ska nog inte vara några problem ;D

fint väder! ;D

Hej sötnosar! Vilket fint väder att vakna till, man blir genast piggare. Jag hinner dock inte äta frukost så ska nog köpa mig nån shake på ica, frukost är viktigt så jag får inte skippa det.
Vi hörs sen :)
Igår innan min pw på 2 mil!

jag kan om jag vill :)

Hej på er :)
Idag gick jag Emma och Linda två mil. 2 fucking mil. Det var grejjer haha. Gick till kroksjön och runt där. 1140 kcal, det ska hända saker :D Annars har det varit väldigt lugnt, ska strax sova för en arbetsdag imorgon! 4 dagar kvar till semesteeeer :)

ajaj:(

Jag undrar när denna nackvärk någonsin ska gå över. Det är inte alls kul. Har gått en vecka och jag har ingen aning om va jag lyckats göra, men ont i nacken har jag!
Micke är ute med grabbarna och dricker så jag roar mig vid datorn med Cisan, men ska nog gå och lägga mig då min nackvärk gjorde så jag börjar få ont i huvudet!
Snabb uppdatering bara :)

ångestladdad brud

Åh gud, ångesten idag. Hade verkligen sjukt kul med Lena på allstar men gud vad mycket alkohol det blev. ajaj Maria. Nu blir det nog att fara till båtcafe! (Y)

Går åt rätt håååållll :))))

Det går åt rätt håll, vilket gör mig ännu mer motiverad!!! I veckan har jag inte kunnat träna spec mycket pga av nacken, men till veckan ska jag ge gärnet!
Var nyss på Jennifer skolavslutning, hon sjöng så fint, tårögd vart man. Efter det vart det stigs och nu är jag hemma, ska mysa framför ett Dallas avsnitt innan jag hoppar in i duschen och gör  mig klar inför min kväll med Lena!

Ni kommer vara tillsammans förevigt

Det var vad min kompis sa idag. Att jag och Micke vi kommer vara tillsammans förevigt, ja kära du, det är tanken! Jag älskar dig min fina Micke, du är en otrolig person! ♥

jag dör

Kan man dö av tristess? För isf är jag nästan där haha. Har laddat ner nya serien Dallas som är baserad på den gamla serien Dallas, den verkar bra, massor med kända skådisar :)
Snart kommer iaf Emma och håller mig sällskap sen kl 5 ska Zeb ha avslutning och efter det ska vi fira pappsen!

Nalle Puh <3

Okej jag har en bekännelse. Jag är lite småkär i nya Nalle Puh filmen, den är så söt och rolig haha, man blir riktigt glad av den mysiga filmen. Så jag har slängt på den på datorn medans jag läser mina vanliga bloggar. Ska strax till sängen. Imorgon fyller pappa år och Zeb har skol avslutning. Det ska hinnas med. Vilket inte är så svårt, nu verkar man ha för mycket tid över haha!

aj min stackars nacke

Jaha då vart man sjukskriven torsdag/fredag. Jag hann vara på jobbet en timme innan jag slet nån/tusen kotor fel i nacken. Fick världens chock, kunde inte andas så hemsk smärta det var. Så i ungefär en timme fick Pia(min arbetskompis) stå och hålla sin hand på min nacke och hålla upp min panna, kunde nämligen inte hålla upp huvudet av smärtan. Jag vet det låter knäppt men gud så ont det gjorde. Mamma kom och hämtade upp mig sen fick jag skjutsas till min kiropraktor. Haha jag överdriver inte när jag säger att det lät som när man trycker på bubbelplast! Kändes något bättre men fortfarande en ond nacke. Så nu ligger jag här i Kåge, har inget jobb förräns på måndag och är en aning uttråkad. Ut på promenad kan jag inte heller göra, ligga ner och vila nacken är mina order. Hoppas värken går över fort, även om det gör det så har Sanna fått ta mina pass resten av veckan så vilket som har jag inge jobb förräns måndag! :) Vilket betyder att jag kommer få se min underbara syster sjunga på hennes skol avslutning!
Söt tjej med ond nacke

Motivation

Gud vad motivation är viktigt för att träningen ska bli lyckad. Nu låter jag som att jag helt plötsligt vet allt om träning. Men jag utegår från mig själv och säkerligen alla andra när jag säger att du behöver motivation för att få det att fungera. Jag minns förut, när man "slöfor" på gymmet, gick igenom några maskiner, åkte hem och kände sig på något vis nöjd. Och sen var det inte av nå mer. Jag tyckte rent sagt att det var tråkigt. Jag förstod inte riktigt poängen med maskinerna, poängen med vad som händer med kroppen eller att det blir framsteg. Men allt eftersom jag började läsa om det mer och mer(är JÄMT ute på träningsbloggar numera) förstod jag vad som hände i min kropp. Jag är än ovan i gymmet, grupp pass brukar fungera mycket bättre för mig, men jag förstår att slit ger sitt resultat. Jag är så inställd på att få fram det jag drömmer om att jag kommer nå det. Det är kul att träna. Man måste hitta något som man själv tycker är kul, för mig så älskar jag att promenera. Och det kan jag lova var inte så förut. Fråga mina vänner och familj. Träning stod inte högt på min lista, över huvudtaget faktiskt haha. Jag har gjort en hel omvänding och det känns helt underbart! Sen att dina vänner och familj stöttar dig spelar mer roll än vad man tror. Om man tex som jag har bestämmt mig för att inte äta potatis/pasta/ris så är min mamma och min kille så underbara att dom anpassar maten efter mina behov.
Sen så tycker jag det är dubbelt så kul att träna med kompisar. Man pushar varandra att göra bättre. Min bästa vän Emma är en sådan person. Vi låter inte varandra vara lata. Om vi sagt att vi ska ut en lördagmorgon kl 8 och den ena är för lat, då får man höra en himlans visa innan personen kliver upp haha. Vissa stunder kan jag älska när man får skruva upp musiken på telefonen när man är ute och går och bara låta benen vandra för sig själva, men mestadels är jag och Emma fäst vi varandra vid promenaderna!
Så mina tips för att hitta motivationen är att läsa om vad du vill uppnå, vill du gå ner i vikt, ja men läs om hur det fungerar, om att bygga muskler, ja läs om det då! Prata med dina nära och kära som kan hjälpa dig och pusha dig framåt! Sen så kan bara din inställning få dig att göra ditt bästa, är du inte helt hundra inne för det kan du inte förvänta dig att få hundra tillbaka!
I övrigt så längtar jag till tusen till imorgon när jag och Emma ska på nya upptäcksfärder i Skell!

lång prommis

Kom hem för en timme sen, en pw på 2 timmar och 45 minuter lång.
Hunnit äta mat, gjorde en taco tallrik, tacofärs, gurka, majs, lök, feta ost och kvarg!
Gode underbart för min hungriga mage.
Snart kommen älsklingen hem även, då blire nog sova gott i sängen.

värkvärkvärk

VARFÖR? Varför har jag denna nackvärk, kan inte kolla åt höger/vänster eller neråt. Jag har inte tid med att ha huvudvärk eller nackvärk. Sen när man ska ringa och säga att man är sjuk från jobbet så vaknar jag till så pass mycket att somna om är uteslutet. Vilket kanske är bra, men nu är jag så uttråkad haha. Ska typ slå på Everwood eller något. Ser ni vilka problem jag har haha ;)

träning får mig att må bra.

Går det en dag utan en promenad så blir jag typ genast mer nere?
Många tror, eller jag har fått kommentarer som att "du behöver inte gå ner i vikt", "du är redan smal". Ni ska veta att jag inte endast tränar/äter mindre kcal för att blir smalare och gå ner i vikt. Självklart är det anledningar som jag vill uppnå men framför allt så mår jag BRA utav att gå ut och gå. I början var tanken att nu ska jag sluta med colan och chips osv och börja träna. Och som dom flesta ggr så håller det några dagar innan det går tillbaka till det vanliga igen. Men inte den här gången. Jag var så fruktansvärt bestämd haha.
Har jag haft en lång dag på jobbet och går ut och går så får jag ny positiv energi i kroppen. Många vet att mitt humör svänger från bra till dåligt ganska lätt. Men jag har fått sådana positiva kommentarer om mitt humör sen jag började gå att jag vill aldrig sluta, och jag känner mig gladare. Mindre lättirriterad.
Sen att jag haft problem med min mage har pågått i evigheter typ. Mamma speciellt har sagt "sluta med colan det förstör din mage". Tror ni jag lyssnade? Jag hade ett sådant fruktansvärt beroende att jag ville inte sluta, nu vill jag inte tänka tanken att köpa en cola. Plus att jag slutat med pasta/potatis/ris har även det gjort att min mage inte känts som en stenklump efter måltiderna.
Och att jag visar framsteg är superkul. När jag är ute och går känns det som att mina ben vill ge mer och mer hela tiden. Förut gick man uppför några trappsteg och man var anfådd, nu vill jag jogga istället vart jag än ska. energin är verkligen på topp.
Man mår bra av att röra sig, och att vågen visar mindre och min kropp blir snyggare är ju ett plus jag gillar haha.
Men idag var det ingen promenad, hade sådan fruktansvärd huvudvärk från nacken att den fick utebli, vilat hela dagen nu. Ska strax sova så får jag hoppas att värken är över tills imorgon. Kram på er!
Att ha hund är en riktigt bra anledning att gå ut och gå, speciellt om hon är i löpen haha! ;)

helgen som gått

Blev inget inlägg igår, var så himlans trött när vi kom hem från ikea att vi la oss typ direkt!
Denna helg har varit toppen, i fredags så tog Lisa studenten så vi firande henne och umgicks med Mickes släkt.
I lördags så for vi till Kolviken där Mickes farmor och farfar har camping, och det var så otroligt vackert. Vilket himla fint ställe. Vi åt furögrundsare, pratade massor och sådär. Sen for vi till Drängsmark igen och grillade, känns som att jag bara ätit i helgen hehe.
Igår var det ju IIKEA. Först en långprommis på 2 timmar så sköt IKEA några timmar längre bort haha med jag micke och Emma tog oss fram! Hade ju ett presentkort på 4000 så vi plockade det vi ville ha även om vi inte hade stort behov av något, massor med köks inredning. En sväng på mcdonalds, ica maxi och sen var vi hemma.
Igår och idag har jag haft en sån hemsk nackvärk, otroligt att jag överlevde den igår, men idag är det brutalt hemsk, blixtrar upp i huvudet, kan inte lyfta saker osv. Har ringt min kiropraktor och ska dit halv 10, hoppas han kan hjälpa!

släkt och vänner

Sorry får inget inlägg. spenderat all ledig tid med Mickes fina släkt och vänner! Kommer inlägg imorgon efter ikea, kram på er!

Studentfirande!

Tog mig en morgon promenad med Cia i regnet imorse, väldigt skönt men på något vis hade jag liksom inte samma energi som tidigare. Men man kan ju inte vara på topp alla dagar! Idag tar Mickes fina syster Lisa studenten, även många fina vänner så idag ska firas! Har just fixat mig och ska nog ta och slå en pling till familjen i Drängsmark för att se vad planerna är, och även väcka Micke som är ganska slut efter allt flygande! Kommer bli en härlig dag, hoppas bara solen kommer fram snart :)
Grattis allihopa till studenten!

pws

MINUS 4 KG!!! :) det går framåt, älskar verkligen mina promenader, gick idag runt Ersmark en sväng med lilltjejen som skulle få sin motion! Kändes som att jag kunde gå 5 mil till. Energin är på topp.
Tidigare idag var den inte lika bra, överfullt med folk, som under juldagarna, alltid ute i sista sekund. Fick knappt andas så mycket som skulle göras, men nu har jag iaf fått helg vilket inte kunde kännas skönare!
Ska hämta Micke och pappa vid halv 12 inatt så nu har jag gosat ner mig framför datorn fram tills dess.
Imorgon blir det att fira Lisas student, ser riktigt fram emot det. Kram på er :)

national dagen

Har varit med fina Lena ikväll, massor med snack att ta igen, styrde ihop middag och hade det så mysigt! :) Imorgon kommer älsklingen hem igen, vilket är efterlängtat, jag och Cia ska pussa upp honom.
Vart en morgonpromenad med Emma och Cia imorse även, runt Mobacken och stan! Mina ben är en aningens möra, men en härlig träningsvärk ändå!
Nu ska jag chilla framför pretty little liars, imorgon börjar jag 12 så jag och lilltjejen hinner ut på en morgonrunda!

då säger vi väl godnatt :)

Tog mig igenom en till promenad med lilla tjejen nyss, vi gick en sväng i fina Kåge! Så ska slå på ett True blood avsnitt och krypa ner under täcket och bara gosa med tjejen min. Imorgon så är det ju röd dag så vi har bara öppet mellan 12-16, efter det ska jag umgås med min fina vän Lena, vilken pärla hon är, gotjejen :) <3
Här är jag,Micke och Lena på stadsfesten för 2 år sen!
fina Annica som fotade :)

Krigar i regnet

Lite regn stoppar inte mig! Jag har haft en riktigt dålig dag kände jag idag, var allmänt grinig och lättirriterad. Jobbade till kl 5 sen for jag ut och gick med min Emma och genast mådde jag tusen ggr bättre. Både promenaden och Emma lyfte upp min humör. Var en 1,5 timmes promenad, ska strax ut och gå igen, denna gång med lilltjejen som ska få sin motion(hon är i löpen så hon måste röra på sig extra mycket). :) Och Johanna och Erik kommer hem inatt, ska bli så kul att dom kommer :)

Cia Cute Caramel <3

Min lilla tös är ju i löpen just nu. så helt tokig är hon. gnider rumpan mot en, följer efter ÖVERALLT, skiftar från helt galet sprallig till deppig. Men gode fin är hon ändå, man blir riktigt glad när man kommer hem till hennes varma fina leende. Eller när hon slickar en i näsborren kl 4 på morgon, it's all the same to me ;)
Ligger och myser i sängen framför True blood, ska strax sova för ytterligare en stressig dag imorgon. Kram på er!
Idag när vi hälsade på morfars grav!

It's funny how sometimes the people you'd take a bullet for, are the ones behind the trigger

Jag är lite, vad ska man säga. Förvånad. Får en mail på fb där en tjej skriver att vi är kusiner. På min biologiska pappas sida. Och det slutar inte där. Nej vet ni folket, jag tar mig en pw, måste rensa några tankar som rinner över.

minus 3 kg

Känslan i mina ben idag gott folk är inte nådigt. Kan knappt sätta mig ner haha eller ta mig upp! Menmen, samtidigt en skön träningsvärk, man vet att man tagit i! Micke for med flyget idag till Tyskland så nu befinner jag mig i kåge till på torsdag när gubben kommer hem. Och vet ni vad... Jag har gått ner 3 kg ;) Jag vet att alla säger att "men gud du behöver ju inte gå ner i vikt". Kanske inte, men ändå, jag vill. Jag låg på en helt annan vikt när jag och Micke vart tillsammans, sen kom sambovikten och den var inte rolig hehe. Men 3 kg känns iaf kul, det som känns jobbigt är väl colan haha. När ens kompisar osv köper cola och själv dricker man en loka. Men man vänjer sig. Plus så hade jag inte klarat det utan Micke eller min familj. Micke hjälper verkligen så mycket, anpassar sig efter mig, om jag inte vill ha cola så dricker inte han heller det, vi lagar mat som passar efter mina behov, han är verkligen supergullig och peppande! Sen dagliga pw:s, brukar ligger runt 8-12 km per dag. :) Riktigt skönt är det, spec när solen äntligen tittar fram! Nu ropar sängen, blir jobb från 9.30-18.15 imorgon så bara bita ihop :) Kraaam

möra ben

GUD vilken dag det varit. Kan knappt ta mig upp ur soffan haha!
Började dagen med en snabbprommis in till stan imorse för att möta upp Lena, vi drog på ett barbell pass 9.15 imorse som jag svär trodde skulle vara min död haha för att sedan möta upp Emma och gå en pw på 1,5 timme! Det slet ut mig totaaalt, och då var det bara att fara vidare till stan för att fixa några skjortor till Micke som far till Tyskland imorgon! :)
Nu är jag nerkrupen i min one piece i soffan och myser framför true blood. Senare ikväll kommer Shatha och då ska vi ha tjejkväll så ska Micke ta nån öl med killarna! :)

(Y)

LIVET GÅR SÅ BRA NUUUUUU.
Älskar mina dags promenader, älskar jobbet och alla fina människoooooor.