Cheeeeedddiii<3

Chadaa Al-faisal jag gillar mina inlägg mycket bra tack! Och jag vet du gillar dom du med, eftersom du inte kan sluta läsa hiih! :D Hör av dig på lördag? Partaya med oss????! Saknar dig min lilla chockladboll<3
Jag är trött....

Jag och Alex är sugna på party :)

Nu ska vi tagga inför halloweeeeeen!!!!!!!!!! Lyssnar på Mayhem och längtar tills LÖRDAAAAG!! Imorgon blir det säkert massa skräckisar och godis och lördag blir det jävla partyyyy!!!! Supa och vara glad! Visst taggar vi ojaaa ;)

Iaf vi taggar!!!



Jag vet mamma att du inte gillar mina inlägg, men jag älskar dig puss!

Alex, jag och cykeln ;)

Hej hörrni! Nu är jag nyvaken och har tänkt hoppa in i duschen, tänkte bara skriva lite först :) Var med Alex igår kväll! Väldigt rolig kväll måste jag säga, jag blir förbannad över att Piratebay inte fungerar som jag vill så jag skriker sen bestämmer vi oss för att gå till Hemmakväll, men när vi väl är där då finns ?ingen? av filmerna vi vill se, så det var ju inte heller kul. Men vi bestämde oss iaf för att köpa chips med oss hem, med Alex hade sån besluts ångest. Först ville hon ha chips, sen cheesebaals, men sen chips igen men då var det för dyrt, så då ville hon ha små chips med 40g i bara. Så vi gick dit och skulle ta det, och då vart hon tveksam igen, iaf så tillslut var det två små påsar, godis och en pepsi, äntligen haha. Sen så skulle vi ta oss hem då tog vi Alex  cykel, Alex fick skjutsa och jag kan lova er när jag säger det här att jag har aldrig åkt en hemskare färd på cykel, hon vinglade, körde upp och nert för trottoaren, skulle titta bakåt, gjorde verkligen allt, men inget var med flit hon hade bara ingen balans på cykel haha men vi fick oss hem! När vi kom hem så funkade piratebay så vi drog ner If only och Cruel Intentions, några av mina favoritfilmer, så runt kvart i 2 var vi klara:)
Och en sak till, jag hade sex inatt, lovely!;)

Anonym fråga

Någon frågade, "anonym", hatar verkligen folk som är anonyma, men eftersom frågan inte direkt var otrevlig eller så så spelar det väl ingen roll och jag kan svara :) Du frågade varför jag är så mycket i Kåge nu, och ja, många anledningar, typ att jag saknar verkligen Kåge jättemycket, saknar min mamma, mitt hus och sådär, sen vardagar när jag har skola så är jag väldigt ofta i Kåge så att jag kan få hjälp att plugga tillsammans med mammsen min som är så snäll och hjälper min lite tröga hjärna att förstå det mesta! Det är väl dom största anledningarna till varför jag är i Kåge, sen finns det ju mindre anledningar men det här är iaf dom största :) Du får gärna om du vågar säga vem du är så får du väldigt gärna säga det ;) Eftersom jag vart sjukskriven i vintras så var jag ju tvungen att hoppa av skolan vilket betydde att jag inte behövde vara i Kåge och plugga på veckorna så då vart det mycket mindre tid jag spenderade där! :) Hoppas det är svaret du sökte efter :)

Shanghaaaaaiiii

Jag är jätteutråkad! Bara väntar på att sista timmen ska sega sig förbi. Medans sitter jag och kollar bloggar, hit5tade en blogg om en tjej som bor i Shanghai, jag skulle inte säga nej till det direkt! Fatta så underbart, hur mycket shopping som helst, små söta kineser haha, underbar mat osv, bara en liten bit ifrån my home! Men att bo där ett år kanske jag skulle klara av utan min mamma!

ni älskar mig ;)

Haha vart just incheckad eller utkollad beror på hur man ser det av två tjejer iaf! För mina otroligt snygga kläder gissar jag ;) Rosa tunika, leggings och klackar, love it :) haha nu ska jag fortsätta äta min macka, puss!


Vår datalärare är sjuk :)

Nu har man datakunskap, vår datalärare är sjuk så vi får göra vad vi vill haha;) Eller egentligen inte.. vi ska typ jobba med datasakerna men det blir inte av, kan blogga lite, kolla lite bloggar osv, mycket roligare hihi :D

Alex är min stjärna :)

Jennifer ser ut som 18 :)

Tjenare, sista inlägget för ikv! :)
Aik vann, wihooo, hoppas att dom vinner mot Modo på lördag också, det måste dom göra! :)

Nu ligger jag i min mysiga säng, puffat upp kuddarna, golvet fullt med utslitna kläder och Jennifer som provar mina kläder! Jag måstebara säga att gud så skönt det är att vara i Kåge ibland, så lugnt, inte behöva tänka på att laga mat eller tvätta eller något! Ska hinna se en One tree hill avsnitt innan läggdags, eftersom jag somnade en stund innan maten så nu är jag uppe lite längre! Nu ska jag börja se så jag kommer isäng någon gång!
Vi hörs imorgon, säkert första lektion när jag har datakunskap!

Min snygga syster och jag, med headset haha jag vet jag är snygg!
Och Jennifer ser ut som 18 i know!

mensmage

Zeb går runt och kvackar som en groda och jag har mensmage.
Min mensmage vill aldrig försvinna, jag ser jättetjock ut haha, eller inte tjock men min jävla mage typ står utåt!
Nu ska jag se Gossip girl!

Aik leder med 2!

Mvg i Engelska!

Hej guys ;) Kom just från Ica med inköpt Cola och Marabou! Mums nu blir det sitta vid datorn och kolla runt lite, hålla sig lite uppdaterad hur de går i hockeyn, Aik möter Linköping bortamatch! Just nu står det 1-1 och det var vår käraste Jimmy Eriksson som gjorde målet! ;)

Idag så har jag varit i skolan, jag fick igen Engelskaprovet, och jag fick MVG, enda i klassen, jag känner mig riktigt nöjd haha! Sen så har vi väl tagit de lugnt på skolan, kollat blodtryck, haft matte!
Sen så gick jag på stan ett tag tills mamma kom och hämtade mig och nu sitter jag här, mätt och ja, ska väl skriva klart de sista på inlämningsuppgiften!

Och såhär otroligt vacker är jag idag haha.

kamratombud!

Hej, förlåt hörni för att jag inte skrivit men jag har varit p kamratombudstjosan idag så jag har inte haft tillgång till dator! Det var faktiskt ganska intressant, fick se filmer, göra övningar i grupper och sådär, det var riktigt nice! Nu ska jag skriva klart min uppsats sen ska jag nog dra till Markus! Vi hörs senare :)

huvudvärk

Alltså varför blir jag aldrig frisk? Så ont i huvudet att jag tror jag smäller av snart..
Hade dans på idrotten, jag hade så ont i huvudet att jag kunde typ inte röra mig, suck denna ständiga sjuka. Jag hatar att vara sjuk.

Nästsista lektionen:)

Tjena sötnosar ;) Nu sitter jag på nästsista lektionen, sista är idrott men nu har vi omvårdnad igen! Engelskaprov gick typ bra och svenskan gick bajs! Jag förstod verkligen ingeting av referat och sånt haha så jag satt som ett frågetecken! Menmen de löser sig nog :)
Idag så ska jag hem till mitt kära Kåge igen, min syster Emelie kommer så vi ska nog ha mys och plugg tror jag. Så det blir nog också nice! Tror det blir tidig sängavgång, har väldigt onti huvudet!
Sen så imorgon har jag kamratombud typ, ska ha nån kurs hela dagen, jätteroligt det också.
Nu ska jag sluta småprata haha, lite mer plugg vore bra haha.


Min trevliga frånvaro!

Nu har jag lektion i omvårdnads, jippie. Pratade nyss med min mentor, hon är orolig över min frånvaro, haha, vill skicka mig till vårdcentralen osv, så mamma det är batra vi sticker dit:) Hoppas mina magproblem försvinner dådå:) Sen har vi engelska, jag ska göra ett engelskaprov, sen svenska och då är det svenskaprov, gud så kul :) Aja nu ska jasg fortsätta skriva!

Gabban säger hej!

jag och röda faran:)

Tjeena guys:)
Nu är jag hemma, eller kom hem för en stund sedan men har pluggat!
Vet ni vad jag gjort ikv? Hihi jag och pappsen har varit på handledarkurs, det är typ på tiden eftersom jag fyller år snart, men jag har inte bråttom, nivet, jag och bilar går inte så bra ihop! Jag vill åt ett håll men ändå far bilen åt ett annat håll! Ibland lite småsur är han(bilen alltså), kallar honom röda faran! Men ibland så blir han lite småsur och muttrar och då vill han inte röra sig, eller så blir han så arg att han bara säger nej, brukar vad annat folk kallar är att få motorstopp, men jag och min lilla röda fara har bara lite problem att förstå varandra, det går nog över snart haha. Menmen, nu ska jag iaf börja övningsköra så vi ser ju hur det går!
Sen nu så har jag pluggat för fullt, och nu är det läggdags, mysigt! Vi hörs imorgon sötnosar :)

Godnatt puss till er.

tråkig lektion

Har lektion, väldigt tråkigt. Idag klockan fem har jag och pappa nån kurs för att få övningsköra haha, borde vara på tiden eftersom jag fyller 18 om 3 månader... blir nog nice :) vi hörs sen!

Missa bussen

Råkade missa bussen, så nu är jag hemma och väntar på nästa, tog lite kort medans :)

ont i huvudet

Nu börjar min huvudvärk komma tillbaka, inte bra. Funderar på att ta en tidigt kväll, äta kvällsfika sen krypa ner under täcket, kanske ringa gubben, vi får se :) Mycket plugg vart det ju iaf inte, får ta och skärpa mig och plugga mer imorgon! blir nog sista inlägget ikv, så vi hörs säkert imorgon!

Sexsexsex

Just hittat en ny favoritblogg, Towa Lindberg har en sexblogg och hon är fan störtskön haha, satan så jag skrattar! Inte dum brud, önska jag kunde tala lika öppet om sex i min blogg men jag vet inte riktigt hur folk skulle reagera, tror min mor inte skulle vara väldigt glad över att se sin dotter skriva om sitt sexliv. :) Lugn mamma jag ska inte! Inte än iaf haha! Jag har iaf mens, så det blir ändå inte sex för mig :)

Medicinsk grundkurs, blä!

Jag dör, jag försöker få mig igenom allt plugg men min hjärna vill inte samarbeta med mig!
tror jag sa checka igenom lite bloggar, mycket mycket roligare haha :)

Om någon vill veta varför jag helt plötsligt tar kort med min webcam är det för att jag nu äntligen har fattat hur den fungerar, och har fått den att fungera hehe!

Pluggstund

Aaah... pluggpluggplugg.. Nu ska jag börja med Omvårdnads, cirkulationen, inte nice men det måste göras tyvärr! Ni får en vacker bild på mig och mitt hår, klaga inte jag har inte orkat vara uppfixad idag!

hemma igen

Tjenare pojkar och flickor! Hemma i kära Kåge, väntar på mat, det blir chili con carne, mums! Ikv så blir det att plugga med mamma, jag ska komma ikapp lite eftersom jag var sjuk nu i veckan. Måste säga att det är skönt att få komma hem ibland, bara mysa och ta det lugnt, inte behöva bry sig om att laga mat och sådant, bara slänga sig på sängen och se nån film eller så:)

Nu ska jag plugga hihi.

Nu är det fredagsmys

Äntligen fredag!!!! Nu har vi datakunskap, sen matte sen lunch! Och efter det är prov i omvårdnad, sänglägskomplikationer, tråkigttråkigt!

Puss på Julia, Gabban, Emelie, Alex och Nadja :):):)

hungrig

Glömde skriva igår, vi var på någon typ studiedag igår, först p¨å ett äldre och handikappboende, höll på somna där typ. Sen så efter lunch skulle vi vara på sjukhuset, gissa vem som fick gå på bb, jo jaaag! Snacka om sugen man vart på att skaffa barn haha. Men inte än! Sen igår kväll pluggade jag lite, såg typ Greek och tog det lugnt, Aik förlorade mot jävla Modo.
Imorse försov jag mig! Fast jag hann till skolan tack och lov. Idag har vi matteprov, lycka till Maria :) På lunchen ska jag och Gabban gå och äta maat för det är äckelkorv på skolan! Nu ska jag fortsätta med skolarbetet......kolla bloggar...... Yes vi hörs sen!

Sen bråkade jag med norsjöös dramaqueeeeen, you love me :)

ont i magen just nu

hihi jag har varit och övningskört ikv! Och gissa det bästa, jag körde inte på något! Gode stolt är jag ju nu när som dom flesta vet gillar jag inte bilar, men jag försöker haha! Imorgon är det studieyrkesvägstjosan något sånt, gå runt på sjukan osv:)

prooov

Nu sitter man på skolan, har Engelska sen hål i typ 2 timmar. Suck prov prov prov, Matteprov nu på onsdag, Omvårdnadsprov på fredag, engelskaprov på tisdag nästa vecka, bara massa prov.
Aja, nu är jag iaf med mina söta vänner så jag klarar nog av veckan ;)